Χρόνια πολλά στον Έλανορ
Χρόνια πολλά τρισάθλιο κουνελόσκυλο! Τί πολλά δλδ… ΗΔΗ είναι πολλά! Τέλοσπαντων… περισσότερα ας πούμε… Άντε κ με μια καλή νύφη - ήρθε η ώρα σου!
Ευχαριστώ ρε παπ, έτσι, να σαι και συ ΜΕΤΑΛ πάντα (κλικ στο μεταλ)
Ευχαριστώωω boys and girl!!!
Η ευχή σου με έκανε να σκεφτώ. Αράζω εδώ και ώρα στην πολυθρόνα και λογίζομαι… αχ, ένα καλό σπιτικό, μια καλή κοπέλα, μια οικογένεια, ναι, αυτό επιθυμώ, αυτό πάντα ζητούσα. Να τακτοποιηθώ επιτέλους… Κάθομαι και ονειρεύομαι τον γάμο μου, τα κουφέτα, τις μπομπονιέρες, τι όμορφα που είναι… Να μεγαλώνω τα παιδιά μου, να τα παίζω στα γόνατα μου, να τα σπουδάζω…
ρε σιχαμένο ον έχω ανατριχιάσει μ’αυτά που γράφω!
Κατα τ’ άλλα ευχαριστώ τα μαλα. Και φυσικά ανταποδίδω. :D:p
Xρονια πολλα ρε Ellanor! Υγεια σε εσενα και οσους αγαπας πρωτα απ’ολα, να ζησεις την ζωη σου οπως γουσταρεις, να συνεχισεις να ακους ωραια μουσικη και να ψαχνεσαι με την τεχνη γενικα!
τα πες ολα…χρονια πολλα και στον Restless!
Ε ε μη βρίζεις! Δεν έχουμε μαζί γενέθλια, περίμενε να’ρθει εκείνη η μέρα κ μετά ελεύθερα…
Χμ, καλά, θα περιμένω… απλά καταλαβαίνεις, ο πειρασμός να σε βρίσω είναι μεγάλος!
Πολύ όμορφες ευχές, ευχάριστω πάρα πολύ martian!!!
Χρόνια σου πολλά έλλανορ!!
Να περνάς καλά και άστους να λένε για ηλικίες
Χρόνια πολλά+καλά ellanor, ό,τι επιθυμείς
Έτσι ρε Deckard! Σε τελική, σημασία έχει πως νιώθεις μέσα σου! (χμ, τώρα που το σκέφτομαι, αυτή είναι κλασική ατάκα όλων των γέρων :P)
Thanx for the wishes!!
Ευχαριστώ και σένα wretchοκόριτσο!!!
Πολύχρονος Ellanor!!! Ό,τι επιθυμείς!
χρονια πολλα moda κ απο μενα κ οτι καλυτερο! and dont forget, save your life (οτι σ εχει απομεινει δλδ παππουλη:p) listen to metal!:drunk::rockon:
Χρονια σου πολλα ρε τρελοκουνελε,να τα χιλιασεις!
χρόνια πολλά σε έναν από τους μεγαλύτερους βινυλιο-λαβερς του φόρουμ ! χαρούμενες ακροάσεις και μισάνθρωπες μουσικές ! να τα εκατοστήσεις ρε προσατάνικ !
[SIZE=“7”]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΑΤΑΝΙΚ!!![/SIZE]
:drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:
Kι από μένα!!!
Πολλά ευχαριστώ και στους forkboy, σοαδ (οκ, χμ, θα ακούσω τη συμβουλή σου :P) και nightwing.
Ευχές και απο μένα στον prosatanic, πολύχρονος!
Αντε, και του χρόνου, ΤΣΙΑΡΖ και καληνύχτες
Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια για τις ευχες και ανταποδιδω
Χρονια πολλα και καλα με πολυ υγεια και καλη μουσικη Ellanor΄:wink:
χρονια πολλα prosatanic…!!!
υγεια και πολλα καλα βινυλιαααα…!
Να’σαι καλα μαν