The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά και καλά με πολύ μουσική!!! :smiley: :smiley:

Χρόνια πολλά στον mr_blahblahblah, πολύχρονος και ότι επιθυμείς!

[SPOILER][/SPOILER]:smiley:

χρόνια πολλά σε [B]mr_whatsisname[/B]

υγείες υγείες και υγείες…
άντε και ακόμη κάτι που το θέλεις πολύ…αυτά φτάνουν :smiley:

Χρόνια πολλά και καλά mr_!! Ο,τι επιθυμείς!

Χρονια πολλα mrs_whatsername

:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Και μαθε επιτελους να ακους καλη μουσικη, ολο μαλακιες ακους, οφου![/SPOILER]

θενκγιου, οτι μπορω κανω, ειμαι αλλωστε μοναχα ενα μικρο τσουτσεκι

συγκινηση μονο, video favorited, νασαι καλα, αναμενω μπαλιτσα το δεκεμβρη, και καμια βολτα με παλτο

χαιρε firestarter, twisted firestarted. 21. γαμησετα

αιωνια νιοτη, τοχω. Καλα να περνας στις δικες σου εξωτερικες περιπετειες

ευχαριστω πολυ =)

μανασαι καλαα =Δ

τα λες καλα φιλε κριμσον. ευχαριστω παρα πολυ, και συ οτι ποθας

γιο πανκη, τενγκου =δ

καλα να δω πως θα μας τα λες οταν αποχωρησει και ο αλλος Indie τυπας, ηδη διωχθηκε ο πρωτος χλεχλες, οι μερες σας ειναι μετρημενες

Χρόνια πολλά στον mr_whatsisname!

Χρόνια πολλά mr_whatsisname, πολύχρονος με υγεία και πολλούς Green Day.
A, και ΑFI και BFMV μην ξεχνιόμαστε.
Και μην τους ακούς τους παπάρες εδώ, keep up the good music 8)

χρόνια πολλά στον [B]mule [/B]!!

στον [B]mule [/B]που η πρώτη μου επαφή μαζί του ήταν να τον βρίσω στα αθλητικά νομίζοντας πως είναι 10 χρόνια μικρότερος μου και οτι έκανε τον ξερόλα , ενω στην πραγματικότητα ειναι 10 μεγαλύτερος μου και συνήθως ξέρει τι λέει…!! #-o:-s είμαι μεγάλο ταλέντο…:?

υγειά , καλές μουσικές , και ότι θέλεις για εσένα και τους δικούς σου… :slight_smile:

Λεπόν,χρόνια πολλά στον δάσκαλο Mule,μας μαθαίνει jazz και άλλα όμορφα πράγματα!:)Πολύχρονος και ότι επιθυμείς να έχεις!Άντε και πρωτοχρονιά με Mule σου εύχομαι!:slight_smile:

Χρόνια πολλά Mule. Πάντα τα καλύτερα!!!

Xρόνια Πολλά Μr. Γιάσονα, δεν το θυμόμουν πως έχουμε τα γενέθλια μας συνεχόμενες μέρες! :slight_smile:

Χαχα, το θυμάμαι αυτό που λες, που σου είχα γράψει για τον Πηλαδάκη! :lol: Να’ σαι και εσύ πάντα καλά! 8)

Σώπα ρε, με κάνεις να φαίνομαι σημαντικός τώρα… :stuck_out_tongue:
Να’σαι πάντα καλά και εσύ και μακάρι να πραγματοποιηθεί σύντομα η τελευταία σου ευχή! :roll:

Ευχαριστώ Astaldo, το ίδιο και σε εσένα! :slight_smile:

Χρονια πολλα Mule…Οτι επιθυμεις man και παντα καλες μουσικες που ξερω οτι ακους…!!!

Θελω να κανεις παρτυ γενεθλιων με καλεσμενους Allman Brothers & John Fogerty…Δεν βλεπω να υπαρχει αλλος τροπος να τους δω…:p:p

Χρόνια πολλά ρε Mule, γερός δυνατός, με πολύ καλή μουσική! Και τον γαύρο να διαπρέπει στην ευρώπη όπως φέτος! :stuck_out_tongue:

Xρονια πολλα στο τρελογαυρο Mule.Οτι επιθυμεις !

Οτι και να λεει ο απο πανω εχει δικιο γιατι ειναι πελατης :smiley:

Χρονια πολλα Mule,ομορφα και γεματα με ο,τι εσυ γουσταρεις!!!Συνοδευομενα παντα ωστοσο με ωραιες μουσικες!!Πολυχρονος!!

Χρονια πολλα σε mule pου ξερει απο καλο (μουσικο) λαδι :smiley:

Υγεια κ μετα οτι αλλο επιθυμεις να σου ερθει μαν !!!

Χρόνια πολλά σύγαυρε Mule. Όπως είπαμε ένα το κόμμα, ένα το χρώμα, μία η ομάδα :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και καλά σε Mule που μπορεί να μην τα βρούμε σχεδόν ποτέ στο πόντιουμ, αλλά μας ενώνουν ο Θρύλος, ο Σάββας και ο αντι-καρπετοπουλισμός! :smiley:

Και ελπίζουμε σε συνέχεια της “αθόρυβης” μεν αλλά ουσιαστικής συνεισφοράς στο μουσικό κομμάτι του φόρουμ.