The HAPPY BIRTHDAY! thread

χρόνια πολλά στον μιούλη, τον μοναδικό χρήστη με benjamin button effect

σε όλο το φόρουμ γράφει ο ίδιος, στα αθλητικά ο 14χρονος εαυτός του

τον αγαπάμε πάντως γιατί είναι ΠΑΝΤΑ χαμογελαστός όταν τον πετυχαίνουμε

χρόνια καλύτερα κ πιο ενδιαφέροντα

Χρονια πολλα Mule! :smiley:

Χρονια πολλα Mule! Συνεχισε να ακους καλη μουσικη και φυσικα να εχεις παντα υγεια και επιτυχιες :slight_smile:

Υ.Σ. Α και αλλαξε ομαδα επιτελους :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά στον στυλοβάτη της άμυνας Mule!

χρονια πολλα σε Mule, πολυχρονος, υγεια και οτι ποθει!

Χρονια Πολλα και καλα Mule!

Χρόνια πολλά σε mule και Γιάσωνα…να έχετε υγεία και να ζείτε τις πιο γεμάτες στιγμές! Πολύχρονοι!

Nα’σαι καλά rasputin και να είσαι και εσύ πάντα βουτηγμένος στην καλή Αμερικάνικη μουσική!
Με έφτιαξε η πρόταση για το πάρτυ γενεθλίων! :smiley:

Ευχαριστώ Red Rum, να’σαι πάντα καλά και επίσης ο βάζελος να διαπρέπει κάθε χρόνο στην Ευρώπη όπως φέτος! :twisted:

Ευχαριστώ Deathster, να’σαι καλά!

Ευχαριστώ Χόκαμ! Πάντα ωραίες μουσικές και για σένα

Ευχαριστώ Awake, να’σαι και εσύ πάντα καλά και να κρατάς το τιμημένο θρεντ του Miles στην επιφάνεια!

:lol: Να’σαι καλά σύγαυρε!

Θρύλος uber alles, αυτό είναι σίγουρο συνάδελφε συντάκτη του Πρωταθλητή!
Δεν θα αφήσουμε το πόντιουμ να επηρεάζει [COLOR=“Red”]θρησκευτικά ζητήματα[/COLOR] :lol:
Αλλά αυτό που με ξαφνιάζει πολύ ευχάριστα είναι η δεύτερη παράγραφος του ποστ σου, δεν είχα ιδέα πως διάβαζες τα ποστς μου στο μουσικό κομμάτι! 8)

Χαχα, ευχαριστώ Μοντε και χρόνια πολλά και από εμένα γιατί αν δεν μου γράφει αηδίες το google desktop χθες γιόρταζες; :-s
Aν ισχύει αυτό που λες πάντως για το Benjamin Button effect σε καμιά πενταετία θα πάψω να ποστάρω στα αθλητικά και να σας τη σπάω γιατί ο 9χρονος εαυτός μου θα είναι πολύ μικρός για να έχει άποψη για μπάλα! :lol:

Σας ευχαριστώ και τους τρεις, να’στε πάντα καλά!8)

Ευχαριστώ ψηλέ, να’σαι καλά

Ευχαριστώ faid! :slight_smile:

Nα΄σαι καλά Tyler, ό,τι καλύτερο και σε εσένα, πάνω από όλα περαστικά για το γόνατο σου, θέλουμε όλοι να σε ξαναδούμε σύντομα στους Τιτάνες! :slight_smile:

Χρόνια πολλά Mule, έστω και καθυστερημένα.
Εύχομαι στο ντέρμπι να σου έχουμε έτοιμα δύο τρία πακέτα με δωράκια! :lol:

Eυχαριστώ, να’σαι καλά Σάπιε!
Στο ντέρμπυ, θα έχουμε και εμείς δώρα:

[SPOILER]¨Ενα μπουκάλι Jack πριν την έναρξη στον Γκοβού! :twisted:[/SPOILER]

Χρόνια πολλά mule!!
Και μην ξαφνιάζεσαι με τον chrisp. Είναι και άλλοι που σε διαβάζουν παρότι δεν γράφουν συνήθως στα αντίστοιχα θρεντ

χρονια πολλα Mule! …

10 άτομα σήμερα έγιναν 36 χρονών WTF

με παρόμοια nick

patates[B]wtf[/B];;; :-s :stuck_out_tongue:

Καθυστερημενα χρονια πολλα σε Mule!!!

χρόνια πολλά στα 10 σπαμποτς που έχουν γενέθλια σήμερα. :stuck_out_tongue:

Σε ευχαριστώ και χαίρομαι με αυτό που γράφεις, μου αυξάνει τις πιθανότητες να δώ κάποιους αγαπημένους μουσικούς στην Ελλάδα κάποτε και να μην είμαστε από κάτω 30 άτομα! :lol:

Παπαρδέλα και Iron Άρη σας ευχαριστώ και εσάς για τις ευχές σας!

Καταρχάς, φέτος να ξέρεις έχουμε πάρει μεταγραφή στον Γαύρο, είναι πιο true. :wink:

Όσο για το δεύτερο, μη νομίζεις, ανά καιρούς περνάω τις βόλτες μου απ’ τα θρεντς, συγκρατώ πράγματα και ενίοτε δοκιμάζω κάποια από αυτά. Αλλά γενικά στο μουσικό σέβομαι απεριόριστα τους χρήστες που συνεισφέρουν με συνέπεια παρότι το -ας το πούμε- “γενικό ρεύμα” του φόρουμ κινείται σε αρκετά διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις.

Μας ζήτησε ο Νικολακόπουλος να πάμε μαζί για να δεχτεί να συμφωνήσει, είναι η αλήθεια! :lol:

Καλά, πως περνάς ώρα στο ρόκινγκ είναι γνωστό! Και εγώ γουστάρω χρήστες που συνεισφέρουν όπως λες π.χ. Panagiotis.