The HAPPY BIRTHDAY! thread

Λοιπόνε, σήμερα έχει γενέθλια μία ήρεμη δύναμη του φόρουμ, που ελπίζω να συνεχίσει να μας τιμά για πάρα πολύ καιρό ακόμα με την ευχάριστη παρουσία της, εδω μέσα, αλλά και κάποια στιγμή να μπορέσει να μας τιμήσει και από κοντά. Εσείς, μαντραχαλαίοι, που μας έχετε λίγες (και καλές) πρέπει να μας προσέχετε σαν κόρες οφθαλμών - ευχηθείτε στο κορίτσι!

Χιλιόχρονη Βικάκι, @Vicky_incufan! Είθε η ζωή να σου δίνει απλόχερα όλα τα καλά, υγεία, χαρά, χαμόγελα, αγάπη, ταξίδια! Σου στέλνω την αγάπη μου και τις πιο γλυκές ευχές μου! Σμουαατς! :heartpulse:

5 Likes

Υπάρχουν αυτοί που κρατάνε λεπτομερές αρχείο με τις χρονολογίες κυκλοφορίας των διαφόρων δίσκων (ναι, έχουμε κάνει και τέτοιες εκτεταμένες συζητήσεις στο γνωστό παιχνίδι!), υπάρχει και η @SilentWinter που γνωρίζει τα γενέθλια από ένα μεγάλο αριθμό συμφορουμιτών - με μια ιδιαίτερη προτίμηση στις κοπέλες!
Αν δεν τηρεί κάποιο αρχείο και τα ανακαλεί από μνήμης δηλώνω από τώρα εντυπωσιασμένος!

4 Likes

Χαχαχαχαχαχαχα… Όχι ρε ‘συ, τα ανακαλώ από μνήμης. Σ’ ευχαριστώ, είναι το μόνο μου ταλέντο!! :joy:

Για να μη λες ότι κάνω διακρίσεις :stuck_out_tongue:. Αν θυμάμαι σωστά αύριο έχουν γενέθλια οι @crimson_Idol και @razor7! Μπορεί να μην γράφουν πλέον, αλλά ο καθένας τους έχει γράψει ιστορία στο φόρουμ. Ακόμα και αν δε δουν αυτό το μήνυμα, τους ευχόμαστε ολόψυχα υγεία, χαρά, μουσικάρες και τα πάντα όλα!

6 Likes

Ευχαριστώ πολύ ρε Κορίτσι μου! Με συγκινεί όταν γνωρίζω άτομα σαν κ εσένα κ ελπίζω όλοι μας να έχουμε την ευκαιρία έστω κ μέσω της τεχνολογίας να κρατούμε επαφή με άτομα που μας κάνουν να αισθανόμαστε οικεία.
Άτομα σαν εσένα!:heart:
Υ. Γ. Μην τους μαλώνεις μωρέ τους υπόλοιπους εδώ…δεν έχω κ έντονη παρουσία στο forum για να είμαστε ειλικρινείς (ασχέτως που εμείς τα έχουμε πει λίγο privet).Λόγω χρόνου κυρίως… Αλλα τον λίγο χρόνο που βρισκω να κάνω περιήγηση εδώ, απολαμβάνω να σας “διαβάζω” :slight_smile:

1 Like

Στις 16/1 έχω γενέθλια
Έπεσες κοντά
Δεν περίμενα πάντως να το θυμάσαι χάχα
Ευχαριστώ πολύ

5 Likes

Πάω ν’ αυτομαστιγωθώ. Γκρέμισα τη φήμη μου.

Σιγά βρε, να είσαι πάντα καλά και να σε χαιρόμαστε κι εμείς πού και πού. ;ρ
Να περνάς καλά!

2 Likes

Χρόνια πολλά και καλά στο μαχητικό πουτανάκι @GRACCHUS_BABEUF!!

4 Likes

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στους @Lupin και @JTN!
Χρόνια πολλά και στο παλιό, καλό και ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ (λείπεις)!

7 Likes

Χρονια πολλα σε ολους και στην ΠΑΣΟΚαρα μας

4 Likes

Χρονια καλα κι απο εμενα.

4 Likes

Χρονια πολλα και καλά στα αγορια μας!

4 Likes

Προτιμώ να σκέφτομαι τα γενέθλια μου συνδυαστικά με τα γενέθλια του Painkiller αλλά οκ, το ακούω κ το ΠΑΣΟΚ (ευχαριστώ πολύ λέντις εν τζετς :slight_smile: - χρόνια πολλά και σε JTN )

7 Likes

ευχαριστώ

2 Likes