The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά Μιουλ, και ό,τι επιθυμείς! :smiley:

(τι δγιάολο? Όλοι μαζί έχουν γενέθλια?)

Έλα ντε?

Χρόνια πολλά και να τα εκατοστήσεις ρε μιούλ! Πολύχρωμος και εντοιχισμένος, με πολύ μπλουζ, γάβρο και…ελεύθερη αγορά:p

καλά για το τελευταίο δεν παίρνω όρκο προσωπικά!:lol:

α να ευχηθω μιας που τοχω παρει αμπαριζα το θρεντ!

Χρονια Πολλα Μιουλ! Κι εσενα για μπαλες τα χμας.

ευχαριστω και το πνευμα του αγνου μεταλ, σατυρο

Χρονια πολλα στον τεραστιο Mule…Οτι επιθυμεις αρχοντα…Αντε και με περισσοτερη countrila…:stuck_out_tongue:

Xρονια πολλα σε MULE,οτι επιθυμεις με υγεια,και προπονηση γιατι εχουμε μπαλιτσα τα Χριστουγεννα:D

Χρόνια πολλά Mule, ότι επιθυμείς

χρόνια πολλά μιούλη !

να μας στηρίζεις κ να σε βλέπουμε έτσι πάντα χαμογελαστό ! κ να γράφεις στα αθλητικά, χάνοντας παράλληλα καμία εικοσαριά χρόνια…

να ζήσεις ! τυχερός κ ευτυχισμένος κ στο γιουρόπα λιγκ από του χρόνου !

Χρόνια πολλά και πάντα τα καλύτερα :slight_smile: (και με blues να ακούγονται εννοείται :p).

χρονια mule ολυμπιακαρα!!! οτι καλυτερο να εχεις συντομα σου ευχομαι… αντε σαν δωρο να εχουμε την προκριση στην επομενη φαση του τσ.λ. :smiley:

Το ότι είσαι γέρος, δε σημαίνει ότι είσαι και μεγαλύτερός μου :lol:

Νεαρέ Mule σου εύχομαι να παθαίνεις κάθε μέρα ότι σου αξίζει, αρκεί να είναι καλό…

Xρόνια πολλά και καλά στον Καρεμπέ του φόρουμ! Να ξανακανονίσουμε μπαλίτσα εη.

Πάντως mule δείχνεις πιο μικρός απ’ ό,τι είσαι! Δες το θετικά! :slight_smile:
Πολύχρονος κι από μένα!

Ευχαριστώ mike…Για δώρο θέλω ΟΛΟ το σκληρό σου δίσκο με ΟΛΗ τη μουσική σου:p Περιμένω…

οοοοοοουουουουου…γιές!!!Θενκ γιου ρε…

Ευχαριστώ πολύ…και έχε υπόψη σου ότι μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής ευγενικέ τύπε:)

Θενξ αρχηγέ…και στο επόμενο πάρτυ μη χτυπιέσαι τόσο να τα πούμε παραπάνω…:stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ παλιοποζεράκι…σου εύχομαι και σένα να μπεις σε χρονομηχανή και να ξεφυτρώσεις στα 80’s

Ευχαριστώ καλέ μου κύριε…θενξ για το cd…

Να σαι καλά…

Ευχαριστώ και από δω:p

Eυχαριστώ ωρέ οπλαρχηγέ, να’σαι πάντα καλά!

Ευχαριστώ, και σε σένα Χρόνια Πολλά με μία ημέρα καθυστέρηση!
Αν τα ημο και τα μέηνστρημ τσουτσέκια ανοίγουν threads για τον Les Paul και ποστάρουν για τον Davy Knowles o κόσμος βρίσκεται σε καλό δρόμο!:wink: 8)

Να’σαι καλά αδερφέ! Αντε μετά τους ZZ Top να μας έρθoυν και Skynyrd!

Να’σαι καλά. Θα σκαρώσουμε Rocking Boxing Day μπάλα ειδικά για εσένα, τον Μr. και τον Kάρβου.

Ευχαριστώ, να’σαι πάντα καλά.

Να’σαι καλά και εσύ να περιμένεις να δείς τον Θρύλο στο γιουρόπα λιγκ μέχρι τα βαθιά σου γεράματα…:smiley:

Ευχαριστώ, να είσαι και εσύ πάντα καλά!
Την αφιέρωση την επέλεξες τυχαία ή γνωρίζεις αυτό;

Eυχαριστώ, να 'σαι καλά! Και εγώ το περιμένω αυτό το δώρο σαν τρελος…
Άντε την Τρίτη να γίνει το καθοριστικό βήμα…

Τις γερο-πιτσικουλιές θα παίξουμε; :p:lol:
Ευχαριτώ φίλε, να’σαι πάντα καλά!

Ευχαριστώ πολύ Μάνο, εννοείται πως θα ξανακανονίσουμε μπαλίτσα

Μάλλον οφείλεται σε αυτή την ενασχόληση με τα αθλητικά που αναφέρει πιό πάνω ο Μοντε! :roll::lol:

Ευχαριστώ, να’σαι καλά

Χρονια πολλα μιουλ!

Σόρρυ για το διπλοποστάρισμα αλλά κάπου χάθηκε ο Red Rum στο multiquote! #-o

Eυχαριστώ πολύ για τις ευχές σου φίλε, αντιλαμβάνομαι πως έκανες την καρδιά σου πέτρα για να γράψεις τις δύο τελευταίες.
Ελπίζω να ξαναπαίξουμε καμία μπάλα σύντομα!

Χρόνια πολλά μιουλ, πολύχρονος με υγεία και κάθε ευτυχία.

Ρε συ, δεν ήξερα οτι ήσουν τοοοοοοσο μεγάλος:-s

Παράλειψη, παράλειψη. Καθυστερημένα πολλά και καλά χρόνια στη Beautiful Loser.
Ουπς. Λάθος ευχή. Πρώτα καλά και μετά πολλά. Δηλαδή όχι και λίγα. Καμιά διακοσαριά… τσε βάλε…

Χρονια πολλα mule!Ta 12 bar να σε συντροφευουν !

Χρονια Πολλα mule ! Δεν εχει μεινει και καμια μπαντα που δεν εχει ερθει πλεον για να σου ευχηθω :stuck_out_tongue:
Ασε τον μοντε να λεει :har: