χρονια πολλα μιουλ.οτι επιθυμεις με πολυ ντιπ περπλ και μαθε μας και αλλα για τη μουσικη:)
Χρονια πολλά καλα και δημιουργικα Mule!!!
Eυχαριστώ, να’σαι καλά!
:lol:
Κοίτα μην αρχίσεις να με αντιμετωπίζεις σαν παππού και να μην με παίζεις άμυνα όταν ξαναπαίξουμε μπάλα, θα είναι ό,τι χειρότερο!
Να’σαι καλά
Ωραία ευχή! Και υπέροχο άβαταρ (πρέπει να σου το έχω ξαναγράψει, αλλά δεν πειράζει!)
Δεν έχει μείνει; Kαι όμως… :roll: Αλλά μετά τους ΖΖ Τοp τα πάντα γίνονται…
Να’σαι καλά
Και εγώ μαθαίνω πράγματα εδώ από τους υπόλοιπους, να μην αμφιβάλλεις.
Να’σαι καλά!
Ευχαριστώ, να΄σαι καλά!
Ε μααααααααα…λέω και γω…με ξέχασε ο toxikos που τουλάχιστον αναγνωρίζει το ταλέντο μου στα ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ:(???
Ευχαριστώ ρε…
χρονια πολλα στον αγαπητο μιουλ και ευχομαι την επομενη φορα απο την τουρτα του να ξεπηδησει ο Hugo Chavez αντι νεαρας ελαφροντυμενης χορευτριας…
επισης ευχες και στη Beautiful Loser.
Listening to: Alice In Chains - Last Of My Kind
via FoxyTunes
:lol::lol:
To πιό τρομαχτικό θα ήταν να ξεπήδήσει ο Τσάβεζ ντυμένος ελαφρά ως χορεύτρια!!#-o:p
Eυχαριστώ για τις ευχές, να’σαι καλά!
Έλα ρε γαμώτεν. Είχε γενέθλια Ο ΜΙΟΥΛ κι εγώ κοιμόμουν. [-X
Έστω και καθυστερημένα, ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ Κ. ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Να δείτε σύντομα τους Gov’t Mule στην Ελλάδα και να ζήσετε την ημέρα που θα καταργηθεί τελείως το κράτος…
…για να αντικατασταθεί από τον έλεγχο και τη διεύθυνση της παραγωγής από τους ίδιους τους εργάτες, με την κατάργηση κάθε εμπορευματοχρηματικής σχέσης, κάθε ιδιοκτησίας, κάθε κατηγορίας της ελεύθερης αγοράς κουλουπού κουλουπού. :D:p
Σε ευχαριστώ Γράκχε.
Η ημέρα που θα παίξουν οι Mule στην Ελλάδα θα είναι μαγική και για μένα αλλά κυρίως για όσα παιδιά δεν έχουν μπορέσει να τους δουν κάπου έξω ως τότε. Μεγάλο live από κάθε άποψη, από αυτά που δεν παίζονται άπό πολλούς στις μέρες μας.
Και θέλω να ελπίζω πως οι πιθανότητες να τους δούμε στην Ελλάδα είναι περισσότερες από το να δούμε όλα τα υπόλοιπα που ονειρεύεσαι… :roll:
Χρονια πολλυεστερα και απο μενα:p
Nomisteraki Χρόνια πολλά man!υγεία, όλα όσα επιθυμείς και όμορφες μουσικες!πολύχρονος!
Τελικά δεν είσαι τόσο πορνόγερος όσο νόμιζα:p…24…μια χαρα!!
χρονια πολλα και πολυχρονος ο νομιστερακης 8)
Xρόνια πολλά στον καβαλάρη του αλόγου του ριμίσιον.
Χρονια πολλα κι απο μενα!!
χρόνια πολλά κι από μένα στο πουλερικό συνονόματο νομιστεράκι .
Πολύχρωμοςεντοιχισμένος και άκου το καινούριο κλαουντκίκερ.
ευχαριστω κοριτσια! με συγκινειτε πολυ και να ξερετε οτι η αγαπη μου θα ειναι παντα στο πλευρο σας.
Χρόνια πολλά ρε συνομήλικε! Με μπόλικο νορβηγικό αβαντγκαρντμέταλ και ό,τι άλλο γουστάρεις.
Χρόνια πολλά νομισταρακη
Χρονια πολλα Κωστα!
Οτι επιθυμεις να το εχεις.
Χρόνια πολλά πολυχρονεμένο κοτόπουλο!
Να μεγαλώσεις να γίνεις κόκορας!