The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρονια πολλα κι απο μενα ρε μαστορα.

Πολλη μουσικη και οτι αλλο αγαπας.:slight_smile:

πολλα χρονια σου ευχομαι με πολλες ποστ επιρροες :smiley:

ευχαριστω παλι ολους σας και να ξερετε οτι η αγαπη μεγαλωνει!

ισχυει και για μενα ατο?:cry:

ναι βρε κουτε, εχω πει ποτε καπου οτι σε “μισω” που το εχεις γραψει μια-δυο φορες;

Ουπς, χρόνια πολλά κι από μένα, σόρρυ που άργησα :-s

χρονια πολλα πυραμιδα!!! ο,τι καλυτερο να εχεις και να παρακολουθεις οσο περισσοτερο μπασκετ μπορεις!! :smiley:

Χρόνια πολλά στο πυραμίδα και όμως είπα από πάνω, όσο περισσότερο ποιοτικό μπάσκετ γίνετε!
Ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ΄όλα!

Now playing: Amorphis - From The Heaven of My Heart
via FoxyTunes

Χρόνια πολλά ρε πυραμίδα

χρόνια πολλά κιαπό μένα στον Πυραμίδα. :slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ samis. Και σε εσένα τα καλύτερα και το πρωτάθλημα πίσω στο λιμάνι :stuck_out_tongue:

Την μπασκετο-ευχή ξαναπές την :smiley: και σε εσένα όλα να πάνε όπως τα θέλεις :slight_smile:

Πάντα τα καλύτερα μαν :slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ, ανταποδίδω ευχόμενος να σε επισκεφθούν πολλές Τσέχες όλη τη βδομάδα :stuck_out_tongue:

Eπ,χρονια πολλα μαν,πολυχρονος,υγεια,μουσικη και ΝΒΑ πανω απολα:D!!!

Xρόνια πολλά και από μένα.:slight_smile:

Χρονια πολλα πυραμιδα.

Παντα να εισαι ευτυχισμενος,να εχεις οτι επιθυμεις και να βλεπεις τους Lakers στο No.1.:smiley:

Χρονια πολλα και καλα με πολυ NBA και εννοειται LAL!!!

Χρονια πολλα Πυραμιδα παιδι μου…Οτι επιθυμεις και να τα εκατοστησεις…!!!

Και παντα πολυ ΝΒΑ…Και Rocke…eee Lakers… :stuck_out_tongue:

Ευχαριστώ πολύ Lupin. Συνέχισε να ποστάρεις στην 9ή τέχνη και να μας φτιάχνεις :wink:

Ευχαριστώ πολύ, και εσύ να είσαι καλά :slight_smile:

Thanks dude, always be cool ‘n’ fight the power :p:lol:

Έτσι έτσι. Και εσύ να είσαι πάντα καλά φίλε μου :slight_smile:

Ευχαριστώ rasp, και εσύ και η ομάδα σου απο το Hiouston να κάνετε πάντα το καλύτερο (αν και φέτος δε το βλέπω πιθανό για τους αγαπημένους σου πυραύλους :p). Να κανονίσουμε να ξαναβρεθούμε κάποια στιγμή.

χρονια πολλα ρε(d) pyramid,θα ποσταρα χθες αλλα η συνδεση που εχω στο σπιτι ειναι πιο αργη και απο γκαστρωμενο σαλιγκαρι

Ρε τι γινεται 2 νοεμβριου γεννηθηκαν ολοι??? Χρονια πολλα στους εορταζοντες, ιδιαιτερα σε μανο, ζουγκλα, μυθωδια!!!:smiley: Ο,τι επιθυμειτε παιδες με πολυ και καλη μουσικη!

8O Tι εγινε σημερα ρε!?!?!
Χρονια σας πολλα ρε αλητες!