χρονια πολλα γρακχους!may the bloody sword of death lead our brothers who hail and kill until Valhalla…
Χρόνια πολλά σε σαμάνο και γράκχο! υγεία πάνω από όλα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Πολύ μουσική, με πολλές συναυλίες!
Γράκχε:
Δεν θα πάρεις πρωτάθλημα ποτέ, Τσελσικέ, Τσελσικέ:lol::lol::lol:
Χρόνια πολλά Γράκχο!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και ελπίζω φέτος να καταφέρεις να δεις τους Scorpions στο Καστελόριζο που τόσο πολύ το θέλεις :drunk:
Χρονια πολλα και καλα στον comrade Γρακχο. Να αξιωθεις να γινες Γ.Γ. του κομματος και να σου ευχηθουν στο δεξι μπρατσο ο Ανταμς με αιμα και στο αριστερο ο Χαλφορντ με κραγι… ερμ… με πενα :roll:
Να σε χαιρομαστε μαν
Δηλαδή και τώρα που μεγάλωσες τι κατάφερες; Τίποτα. +1. Άντε να δούμε που θα φτάσεις…
Να είσαι πάντα καλά Μάνο…
Χρονια πολλα σε Θωρηκτο Ποτεμκην…μπαινε κανα μσν και απαντα σε κανα μηνυμα,γτ θα σε γ@μησω:),seriously…πολυχρονος βρε…
Χρόνια πολλά και από εμένα dear Γράκχε!Ό,τι επιθυμείς, πολύ και καλή μουσική και πάντα ευτυχισμένος!
Χρόνια πολλά στον πρασινοκόκκινο χαρντκορά Γράκχο!
Ο,τι επιθυμείς!
Θα τα πούμε σε κανά πιτ!
Εγώ από μακριά όμως!
Πωπω, ποιόν να πρωτοευχαριστήσω!
Να στε καλά όλοι σας! Ο Γκόντσμακ κι ας μη μπορεί ούτε το νικνέιμ μου να γράψει σωστά ο τρόμπας, το κοπέλι ο Σάμαν που είναι 6 χρόνια παρά μία μόλις ημέρα νεώτερός μου, ο αδερφός συν-Rush-όπληκτος Deckard, ο μπαχαλάκος ο Destroyer που όμως θέλει και το ΚΚΕ πρώτο κόμμα στη Βουλή, ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ, η Angel of Death (…για την οποία δε μου ρχεται κάτι έξυπνο να πω, σόρρι :p), ο αυθεντικός ρόκερ “φίλοι-φίλοι-αλλά-γαμώ-τον-καπιταλισμό-σου” Mule, ο εκκολαπτόμενος truemetaller martian κι ας νομίζει ότι επειδή μας τρελαίνει η φωνή ενός ΝΤΙΝΤΗ είμεθα και ημείς ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ [-X, ο αυθεντικός και ΤΙΜΙΟΣ φαντάρος Γιάννης που είναι πολύ καλύτερος στις ευχές απ’ όσο νομίζει, το progmetal boy DyingFreedom που θα πάρει τ’ @@ μου στην Premier League, ο Αλέξανδρος ο μοντ που εύχεται ένα δεδομένο πράγμα και ένα όχι και τόσο (πσαχτείτε και προβληματιστείτε), το λαμόγιο ο tylerdurden που με πρόσχημα την ευχή προσπαθεί να μου ζητήσει να του κάνω κονέ με γκομενάκι, ο σάπιος ο ΝοΜιστεράκης που όμως ξέρει από καλό ΜΕΤΑΛ λάδι, ο ΚρισΠ που έκανε την πιο συγκινητική ευχή αλλά δεν παύει να είναι ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ, ο Μεγαθεριός που αν και γενικά δεν την πολυπαλεύει τον αγαπάμε επειδή είναι ορκισμένος Πριστάς, η μέταλ σίστερ Φέισλεςς Ράνια, ο Σκουόλ (πάλι δε μου ρχεται κάτι έξυπνο ρε μαν! Σόρι!), ο νεόκοπος φορουμόμπατσος Έιντζελ που καλά θα κάνει Ν’ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΜΠΑΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ (όπου κι εκεί βέβαια θα πάρει και αυτός τ’ @@ μου όπως και ο Ντάιιν), η Ντεντ Μέμορις (Σκόρπιονς στο Καστελλόριζο, :lol:), ο Άλουκαρντ ή αλλιώς το μελλοντικό ΔΕΞΙ ΜΟΥ ΧΕΡΙ (8)), ο Τοξικός που κάτι μου λέει ότι νιώθει κωλόγερος :p, το emo που πρέπει να κατουράει και λίγο :), η Νεφελίτσα που δε μου κρατάει ποτέ κακία για τις καφρίλες που της πετάω για τον ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟ ΤΟ ΒΙΛΛΕ ΒΑΛΛΟ και τέλος ο γείτονας Πηρούνιας που θέλει να με βγάλει με το ζόρι χαρντκορά και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τη γλιτώνει στο πιτ που λέει, ό,τι και να κάνει!
Φαντάζομαι όλα αυτά να έπρεπε όχι να τα γράψω, αλλά να τα πω με μια ανάσα… :-s
Παλιόπαιδα! Θα με κάνετε να βάλω τα κλάματα!
Χρονια πολλα ρε!
Χρονια πολλα!ο,τι ποθεις! με αγαπη,υγεια,ευτυχια!
χρόνια πολλά ρε ! ότι επιθυμείς !
χρονια πολλα και απο μενα, και ας μη σε ξερω! ετσι για το καλυτερο αβαταρ και σιγκνατσουρ εδω μεσα!!! πολυχρονος μαν!
Χρονια Πολλα Γρακχε.Οτι επιθυμεις !
Δηλαδη πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ,ΤσουΛου στην Μαντσεστερ και Πρωταθλημα στην Αρσεναλ.
Ατσαλι αγνο να συντροφευει τη ζωη σου Γρακχε.
Χρονια πολλα ρε γιγαντα Γρακχε.Να χεις οτι επιθυμεις και επιτελους να δουμε τους Dropkick Murphys να τα σπανε.
Κι ενα σποιλερ για παρτη σου(ξερεις εσυ).
axaxaxaxaxa,αυτο το inside joke εχει γραψει ιστορια λεμε:lol::lol::lol:
Aντε στα πα από κοντά να στα πω και ιντερνετικά. Να τα εκατοστήσεις κομπανιέρο γράκχο!
Κρήτη, Πανάθα, Ιρλανδία, Μέταλ και αγώνας 8)
Αν θες καμιά άλλη ευχή, παίξε τζόκερ:p
χρονια πολλα…
Χρονια πολλα ρε!!!:D:D:D
Σκεφτομουν να γραψω και γω τιποτα πρωτοτυπο αλλα μου τα “καψαν” ολα:p
Κιπ ροκινγκ χαρντ,ραιντινγκ φρι…οοοολ ντει οοοολ ναιτ!ροκ χαρντ,ραιντ φρι…ολ γιορ φακινγκ λαιφ!
Υγεια και stay μετσαλ:)