The HAPPY BIRTHDAY! thread

902 ευχές στον ΓράκχοΜπαμπέφ γαμωσταυρέητορ σουβλακοτσουτσουνέητορ!:smiley: Ότι γουστάρεις ρε πολύχρονος!:smiley:

χρονια πολλα γραγχους

χρονια πολλα γρακχο!καλα ποστ,καλη μουσικη και οτι αλλο επιθυμεις:D

πάντα ευτυχισμένος ΜΙΚΡΟΥΛΙ :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=ri8RqywqLH8 (να σου καεί η τούρτα αν δεν σου αρέσει)

χοντρο fail,αλλα Uber καθυστερημενο χρονια πολλα σε Νεφελη
Παρε και δωρο

Αααααα, εσείς δηλαδή, εσείς το παρακάνετε! :cry:

Την αγάπη μου όλοι σας βρε: (Ας το πάω πάλι με τον ίδιο τρόπο, μου φάνηκε έξυπνος, μπορεί και να μην βέβαια, αλλά) Η ωραιότερη κοπέλα στο φόρουμ (Μάκιντος), η αιώνια μασκότ που ακούει στο νικ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑΣ, ο ρέκτης του βρετανικού early 80’s underground metal και εν γένει ΓΝΩΣΤΗΣ discovolos, το doom-άνι ο νιούφης, ο Ignorant Pig με ένα από τα πιο σπαρταριστά άβαταρ ΕΒΕΡ, ο έτερος νεόκοπος φορουμόμπατσος Deathster που δεν πρόκειται να διεκδικήσει ποτέ βραβείο προφητικής, μαντικής, μεντιουμικής ή άλλης “θετικής επιστήμης”, η κωλόγρια αλλά και brother in metal Night*Sky, ο ψηλέας ο outlawtorn που τον αγαπώ και για την ευχή για τους Murphys αλλά και για το ότι μνημονεύει (και γελάει ακόμα με) ένα από τα ελάχιστα καλά αστεία που έχω πει εδώ μέσα, ο μοναδικός χρήστης που λέω κλώνο μου (ή με λέει αυτός δικό του κλώνο) δηλ. ο Ρεντ Ραμ, ο Κρίμσον Άιντολ με την ευαίσθητη ψυχή και τις άπειρες ανησυχίες, ο παραδοσιακός παρτενέρ μου στο καγκελάκι και γενικότερα στα live του An Club, κ. Κολοκύθας (σκεφτόμουνα να σε “γειώσω” κουφαλίτσα, αλλά είπα να μην :D), ο τρελαμένος-σουβλακοϊμπέηλερ-hail-to-Livadia-Fenriz clone που λέει περισσότερα απ’ όσα πρέπει αλλά… απλά είναι ο necromayhem :D, ένας χρήστης που δεν ξέρω το όνομά του ή αν υπάρχει γενικότερα (και κάτι μου λέει ότι τζάμπα την έγραψα αυτή τη σειρά στο μεγα-ποστ αλλά δε γαμιέται, γενέθλια έχω!), ο σκατογαυράκος που ίσως πρώτη φορά στη ζωή του :stuck_out_tongue: θα νιώσει τη “χαρά” του να είσαι δεύτερος (…και αν), queen rulez και τέλος το ΜΙΚΡΟΥΛΙ :smiley: ο Σομν (συνομίληκός μου γαρ) που μπορεί να είναι ήσυχος γιατί το κομμάτι ΓΑΜΑΕΙ (και δεν ήξερα το band οπότε το εκλαμβάνω ως δώρο οπότε respect)!

Είμαι τόσο :τατσντ: που αν μπορούσα θα σας κέρναγα ΟΛΟΥΣ εισιτηριάκια για Big4 (ή ό,τι τραβάει η ψυχή του καθενός), αλλά σόρι δεν υπάρχει μία. :smiley:

[SIZE=“5”]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΝΤΣΜΑΚ[/SIZE]

χρόνια πολλά σε γκοντσμακ !
σ εύχομαι ένα εισητήριο για backstage των rammstein προκειμένου να βγει τον φανμποι π κρύβεις μέσα σ !:stuck_out_tongue:
ματς-μουτς !χεχε

Xρονια πολλα σε Gοντσμακ,πολυχρονος και οτι ποθει
Παρε δωρο κουτι,εστω και μεσω ιντερνετ

μακαρι να μπορουσα να στο δωκω απο κοντα:/

Υγεια και ευτυχια βρε…:smiley:

σε ευχαριστω πολυ φιλεναδα!!!<3

ευχαριστω μου πολυ τον σερβιτορο :p!!!
απο το στομα σου και στου θεου το αυτι για το μπακτστειτζ :wink:

τι καλος!!!μου εκανε και ιντερνετικο δωρακι!!!
:cry:
ευχαριστω πολυ μεγαλο λουπιν!!!

σερβιτόρος ;; γουάτ φορ ?:stuck_out_tongue:

Λοιπον επειδη ειμαι λιγο καθυστερημενος χρονια πολλα σε shaman και grachuss, ο,τι επιθυμειτε!!

Xρονια πολλα σε voutiriadou & godsmack.
Οτι επιθυμειτε παιδες.

θενξ ρε!!!
χρονια πολλα σε μαρια βουτουριαδου!!!
:smiley:

xronia polla gluke mou godsmack :*

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Σε λατρεύω 25άρη μου, πάντα τέτοια…

Η μουσίτσα σου!

thanks ρε αγαπουλα!!!:***
σημερα κερναω οποιος θελει το λεει…

Χρονια πολλά Godsmack.γρ.
Να μεγαλώσεις, να βάλεις μυαλό, να γίνεις σαν τα μούτρα μας!
Ωραία ε; :stuck_out_tongue:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΝΤΣΜΑΚΤΖΙΑΡ!!!