The Haunted - Unseen

1. Never Better
  2. No Ghost
  3. Catch 22
  4. Disappear
  5. Motionless
  6. Unseen
  7. The Skull
  8. Ocean Park
  9. The City
  10. Them
  11. All Ends Well
  12. Done

Κυκλοφορεί το Μάρτιο. Το νέο κομμάτι (No Ghost) προδίδει αρκετές αλλαγές στο ύφος.

Στα 3 πρώτα τους λάτρεψα, το one kill wonder παίζει να είναι και το αγαπημένο μου αν και γενικά θεωρείται από τους πιο πολλούς σαν μέτριο. Από εκεί και πέρα πάντως και ειδικά με την επιστροφή του παλιού τραγουδιστή άρχισαν να αλλάζουν αρκετά ύφος και με έχασαν από οπαδό τους ειδικά με το τελευταίο και πολύ μέτριο άλμπουμ που έβγαλαν (ούτε τον τίτλο δεν θυμάμαι).

Θα το ακούσω και αυτό πάντως, οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται όπως και να το κάνουμε (στην μουσική τουλάχιστον :roll: ). Πάντως στο ghost μια χαρά κομμάτι είναι.

Κιεγώ στα τελευταία τους τους έχασα…το κομάτι χωρίς να ενθουσιάζει, είναι καλό…οπότε αναμένουμε:):!:

Εμπιστευόμαστε με κλειστά μάτια The Haunted. Είμαι σίγουρος ότι ο δίσκος θα είναι μάπα όπως και τα περισσότερα από τα προηγούμενα album τους.

Ψιτ, οι δύο πρώτοι δίσκοι των The Haunted είναι αυτοί που θα παρακαλούσαν οι φίλοι των Slayer να έχουν βγάλει τα τελευταία 20 χρόνια.

Τώρα για το νέο άλμπουμ, σύντομα στην κεντρική…

ψιτ, είπα τίποτα για τον πρώτο δίσκο των Haunted? :wink:

Κι εμένα μονο τα 2 πρώτα μου αρέσουν. Μετά μετριότητες…και λογικά έτσι θα είναι κι αυτό.

μη μου βάζεις εμένα φατσούλες…:lol:

καλά τραγούδια παίζουν διάσπαρτα στα επόμενα άλμπουμ, αλλά η αληθεια είναι ότι κανένα στο σύνολό του δεν εντυπωσιάζει…

ως τώρα τουλάχιστον…:wink:

Άκουσα στον Atlantis ένα τραγούδι από τον καινούργιο δίσκο. ΠΟΛΥ περίεργο. Για να δούμε τι θα ξαναβγάλουν και αυτοί

πολυ καλο το νεο κομματι… φρεσκο… ευτυχως που υπηρξε και αυτος ο δισκος το 98 γιατι θα ψαχναμε για thrash δισκο με το κυαλι ακομη…

Kι εγω φιλος των Slayer ειμαι, αλλα δεν παρακαλουσα να βγαλουν τετοιο δισκο…

Εξαρτάται και ποίας περιόδου φίλος είσαι. Εγώ ας πούμε που είμαι της Hell Awaits περιόδου σίγουρα δεν θα παρακάλαγα να βγάλουν τέτοιο δίσκο…

Μεχρι και το seasons προσκυνω. Μετα μ αρεσουν διασπαρτα πραγματα, με καλυτερο το αλμπουμ διασκευων

πιστεύεις ότι μετά το Seasons οι Slayer έβγαλαν κάτι που να πλησιάζει την ποιότητα και τη δύναμη των δύο πρώτων άλμπουμ των Haunted?

Δε μ αρεσουν καθολου οι Haunted, oποτε η απαντηση ειναι θετικη. Τεσπα, δεν εχω ορεξη να ξαναπιανω συζητηση για τους haunted, το χα ξανακανει και βαριεμαι, απλα το πα μην φανει οτι υπαρχει μονο αυτη η αποψη

ωπα…:p:)

Aν είναι στην κατεύθυνση των δύο τελευταίων δίσκων και εξελίσσεται κι άλλο, καλοδεχούμενο.

ειλικρινα, εκλιπαρω μην αρχισετε ξανα τη συζητηση περι haunted και πραγματικου θρας. δηλαδη κακως αναφερατε το ονομα slayer. οποιος γουσταρει την μπαντα, καλως, οποιος οχι ,παλι καλως. δεν υπαρχει τιποτα το οποιο αν γραφτει εδω μεσα θα αλλαξει τη γνωμη καποιου για το ποσο καλη ειναι η μπαντα.

συμφωνω εδω και απο ο,τι ακουγεται ετσι ακριβως θα ειναι

δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοια κουβέντα.

πάντως, είναι η πρώτη φορά που έχω κολλήσει με δίσκο των The Haunted από το One Kill Wonder που ήταν λόγω κεκτημένης ταχύτητας από τα 2 πρώτα και όχι λόγω ποιότητας.

από την άλλη, μην το πάρετε και απαραίτητα ως καλό αυτό που λέω, οι οπαδοί της μπάντας. πάντως, δεν θα έλεγα ότι είναι η συνέχεια οποιουδήποτε άλμπουμ.

peace brothers
εμενα προσωπικα μαρεσουν και οι 2 περιοδοι των haunted

και σχετικα με το one kill wonder
Προτιμω revolver και the dead eye

γενικα δεν συγκρινεται ο dolving με τον aro

και οσο καλος δισκος ητανε το 2ο haunted
πιο πολυ παιξανε ρολο οι συνθεσεις παρα η συμμετοχη του aro

επιπλεον
περα απο τα 2 πρωτα
δεν μπορουμε να κατατασσουμε τους haunted σαν thrash μπαντα
ειναι σαν να λεμε τους arch enemy death metal μπαντα

επισης θεωρω το the dead eye
σαν εναν απο τους καλυτερους δισκους τους
τοσο οι συνθεσεις οσο και οι ερμηνειες του γιγαντα peter dolving
ειναι καταπληκτικες

τελος
προτιμω αυτην την προοδο με την οποια αγγιζουν το ευρυ φασμα του μεταλ
παρα να βγαζανε συνεχεια τα ιδια αλμπουμ αποκλειστικα για την μεριδα των οπαδων που ακουει μονο thrash