οι σκέψεις μου ακριβώς
Εγω, επειδη ειμαι πιο μαναβης θα τα πω λαικα, μια χαρα ειναι ολα τα Haunted για τις μουσικες που παιζουν, απλα ο καθενας εχει τα γουστα και τα κολληματα του κι εστιαζει / σνομπαρει καθε περιοδο αναλογως. Το μονο που δε μ αρεσε δλδ ηταν το προηγουμενο, μου φανηκε φαση ‘‘μαλακωσαμε στο Δεδ Αι και μας κραζει τωρα ο κοσμος, ας προσπαθησουμε κατι ενδιαμεσο αυτου και του παλιου’’ και τους βγηκε μια μπουρδα και μιση. Το καινουργιο δε φαινεται να εχει κολληματα και κομπλεξ, ελπιζω να καταλαβαν οτι οκ, ειναι οι Haunted, εχουν ενα σταθερο πυρηνα κοινου κι ενα στανταρ επιπεδο πωλησεων που αν βγαλουν [U]καλο[/U] δισκο απο εκει δε πεφτουν, οποτε στα μπενενεκια τους, θα γραφουν ο,τι γουσταρουν. Ε και το καινουργιο κομματι εστω και λαιβ μου φανηκε 5234 φορες πιο καλο απο οποιοδηποτε του Βερσους, οποτε περιμενουμε κλασσικο δισκο Haunted, ακα κατι απο πολυ καλο μεχρι δισκαρα.
Επισης μια χαρα ειναι το One Kill Wonder που δεν αρεσει σε πολλους, ο Aro δε μ αρεσει στο δευτερο, ;/ ενω εκει δινει ρεστα. Και το Downward Spiral ειναι χαλαρα στα καλυτερα κομματια π εχουν γραψει ποτε, μπορω να τ ακουω ολη μερα χωρις να το βαριεμαι φαση.
the haunted ειναι αξια ρε!
οτι βγαλαν μ αρεσει, αλλα περισσοτερο αλλα λιγοτερο…
αντε να δουμε…
τι ντισαπηαρ ρε μον στεργουεη του χεβεν
Όλο το άλμπουμ σε streaming.
ψιλοσερνεται το στρημινγκ, αλλα μεχρι τωρα εχω ακουσει μεχρι και το disappear που ακουω 5 φορες συνεχομενες, θα το ακουσω ολοκληρο (το αλμπουμ) αργοτερα. παντως never better, no ghost, disappear μου αρεσουν παρα παρα πολυ.
χαχαχ καταλαβαινω ανγκμαρ που του θυμιζει τουλ, αλλα σε καμια περιπτωση αντιγραφη ρε συ, αν δεν το γραφες ουτε που θα το καταλαβαινα
σιγουρα καλυτερο ακουγεται απο versus ,το οποιο αγορασα χωρις δευτερη σκεψη αν και περα απο 3-4 φορες δεν το ξανακουσα, αυτο εξυπακουεται παει για αγορα
και να πω πως συμφωνω γραμμη προς γραμμη με το παρακατω
πολύ καλό δισκάκι, ωραίες εμπνεύσεις, η εξέλιξη του γκρουπ είναι φοβερή… Από τους καλύτερους δίσκους του 11 από τώρα… :D:D:D:D:D:D
Mε μία ακρόαση ο δίσκος είναι σίγουρα ενδιαφέρων, θα περιμένω να τον ακούσω με την ησυχία μου και σε καλή ποιότητα βεβαια.
3 σερί κακό άλμπουμ στη σειρά για τους The Haunted λοιπόν και μάλλον αυτό είναι το τελευταίο καινούργιο άλμπουμ τους που ακούω. Αυτό συγκεκριμένα πάντως μου έσπασε τα νεύρα κανονικά, εκεί που πήγαινε να χώσει λίγο παραπάνω με ένα καλό ριφακι έβγαινε o Dolving με τα τελείως άκυρα και ξενέρωτα φωνητικά να γαμήσει το σύμπαν. Χειρότερα από ότι στα περισσότερα αμερικάνικα συγκροτήματα τύπου atreyu. Σε όλα τα κομμάτια στο streaming μου ερχόταν τελείως ενστικτωδώς να βάζω τα χέρια στο πρόσωπο. Facepalm και μόνο facepalm.
Νομιζω οτι θα ακουσουμε πολλες και αντικρουομενες αποψεις για το συγκεκριμενο αλμπουμ,το θετικο ειναι οτι τουλαχιστον οι τυποι προσπαθουν να εξελιχθουν.
Λογικό, γιατί απ’τα πρώτα δευτερόλεπτα ακούμε κάτι διαφορετικό, και αυτό για μένα είναι πολύ καλό:):!:
μετα απο λιγες ακροασεις, μπορω να πω πως ουτε το μισησα, ουτε το λατρεψα.
δε με πειραζει που δεν ειναι Thrash, που αλλαξαν τον ηχο τους η οτιδηποτε τετοιο…
ισα ισα που μου κινησε το ενδιαφερον, γιατι τους θεωρω πολυ ταλαντουχους!
Απλα, δεν μου εμεινε, δεν με κολλησε στον τοιχο. Ειναι μια κυκλοφορια που ακουω ευχαριστα, αλλα σε καμια στιγμη της δεν πατησα το repeat για να ξανατσεκαρω κατι που μου εκανε εντυπωση.
Μου αρέσει αρκετά μπορώ να πώ, είναι διαφορετικό και αυτό δείχνει ότι το συγκρότημα ψάχνεται και δεν βγάζει μουσική μόνο για να δικαιολογεί την ύπαρξή του.
Ειδικά η δουλειά που έχει γίνει στα φωνητικά είναι εξαιρετική.
Αυτός είναι ένας πολύ, πολύ καλός δίσκος. Και με κάθε ακρόαση γίνεται και καλύτερος, ενώ το προηγούμενο ήταν το πιο αδιάφορο-διαδικαστικό τους άλμπουμ.
Έχει συνθέσεις, φωνητικά και μια όρεξη για πειραματισμό και καμία στασιμότητα. Το λογικό - επόμενο βήμα του Dead Eye και αυτή η κατεύθυνση που φαίνεται να διαλέγουν, τους πάει πολύ. Και metal riffs και rock ατμόσφαιρα και γενικώς ένα κράμα άκρως ενδιαφέρον.
Δε χρειάζεται να παραβλέψει κάποιος τι ήταν οι Haunted και πώς ξεκίνησαν, αλλά ίσα ίσα, αυτή η ηχητική στροφή είναι αρκετά επιτυχημένη για να ανέβουν και άλλο στην εκτίμηση πολλών περισσότερων από ότι θα έκαναν ως ακόμα μια μπάντα που παίζει καλογυαλισμένο thrash και πλαστικούρες. Ειλικρινές άλμπουμ και αυτό αρκεί.
το disappear παντως μεγαλος ερωτας μεχρι στιγμης
Πολυ πολυ πολυ καλος δισκος, πραγματικα!
Το εχω γραψει απειρες φορες ποσο λατρευω Dolving και το συγκεκριμενο πονταρει πολυ πανω του. Never better, no ghost, disappear, unseen, all ends well μιλαμε για κομματαρες και σε εντελως διαφορετικο υφος απο τα προηγουμενα, motionless θα μπορουσε να ηταν απο τα πολυ καλα του dead eye , μετα παμε στα catch 22 και the skull χωρις την χαζοεισαγωγη και τελος τα them, the city και done δεν μπορω να πω πως θα τα θυμαμαι, τα πιο αδυναμα μου φανηκαν.
Πολυ ταλεντο η μπαντα παντως, δεν κρυβεται. Εβγαλαν ενα δισκο με ιδεες που γουσταραν και αυτο φαινεται, ουτε προσποιουνται να παιζουν κατι αλλο απο αυτο που γουσταρουν, ουτε αναγκαστικα βγηκε, ακουγεται πολυ φυσικος ο δισκος για να το πω ετσι.
Disappear μεγαλο χιτ παντως (και το all ends well απο διπλα), ενω αυτο που ελεγε ο ανγκμαρ για maynard-ιες συμβαινει αλλα στο unseen!
Δεν μπορώ άλλο με αυτόν τον δίσκο, έχω αρρωστήσει από την πώρωση εδώ και 2 μέρες!
Αν γουστάρεις θρασ ξερό, τότε μάλλον θα απογοητευτείς…εδώ έχουμε να κάνουμε με περίπτωση μπάντας που παίζει μουσικάρες πρώτα από όλα για την πάρτι της και μετά για όλα τα άλλα. Heavy? Μα και βέβαια Heavy ρε μπουμπούνα!
Disappear,Cutch 22, Unseen…καλά μαλακίες λέω…όλα τα τραγούδια σπέρνουν! Επιτέλους, φρεσκαδούρα!
εξελιξη!! η μπαντα προχοραει μπροστα…