The Haunted - Unseen

Ωραίος δίσκος γενικά, μου έφερε στο νου τους Mary Beats Jane, πρώτη μπάντα του Dolving.
Οι Haunted προχωράνε μπροστά κοιτάζοντας προς τα πίσω!

Σημερα εκατσα και ακουσα τον δισκο. Πραγματικα καλη δουλεια δεν εχουν σιγουρα αυτο το γκαζι που θα σε κανει να ακους την μουσικη τους με το κεφαλι :metal: αλλα το κλειστοφοβικο συναισθημα που βγαζουν σε παιρνει παραμαζωμα.

Οντως Tool-ιζουν σε καποια σημεια αλλα περισσοτερο στις φωνητικες μελωδιες…

Δεν ξεχωριζω ακομα κομματια για να μην αδικησω καποια, σαν συνολο ομως σιγουρα στεκεται πολυ καλα.

το ακουσα και εγω…
πραγματικα δεν περιμενα να μ αρεσει τοσο…
η αληθεια ειναι οτι τo παλιο ατοφιο thrash π επαιζαν μ αρεσε παρα πολυ κ μ ελειψε λιγο
αλλα το αλμπουμ ειναι παρα πολυ καλο…
πολυ ωραια τραγουδια ωραιες ιδεες και γενικα εξελιξη…
μπραβο τους!
περιμενουμε να τους δουμε λαιβ τωρα!!
ΤΗΕ HAUNTED REEEEEEE

Το ακούω τώρα, και μπορώ να πω πια με σιγουριά, αφού είμαι στην 5η-6η ακρόαση, ότι μαρέσει ο δίσκος, και μάλλον πάει για αγορά
…καμιά σχέση με τα προηγούμενά τους, αλλά το ρίσκο, μάλλον τους (μας) βγήκε σε καλό
:):!:

Σίγουρα πολύ καλύτερο απ’το προηγούμενο αλλά όταν στην δεύτερη περίοδό της η μπάντα έχει κυκλοφορήσει δίσκο σαν το dead eye τότε οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες. Αξιόλογη κυκλοφορία πάντως και ντόλβινγκ για μια ακόμη φορά αξεπέραστος (αν και μου φάνηκε ότι οι γραμμές του σε κάποια σημεία είναι πιο ποπ απ’ότι θα’πρεπε)

…μάλολον αυτό επιδίωκε ο ίδιος ο Ντόλβινγκ…πάντως του βγήκε μια χαρά, κιέτσι:):!:

κλασικά αργοπορημένος…:lol:

τι ευχάριστος δίσκος είναι αυτός…??
ενταξει έχουν γίνει αλλαγές, αλλά οπως είπε και κάποιος πιο πάνω στα τραγούδια βγαινει μια φρεσκάδα που μάλλον προέρχεται απο το οτι τους αρέσει πολύ εκεί που το έχουν πάει το θέμα…

δεν ξέρω πόσοι θα στραβώσουν…βέβαια εχει περάσει καιρός από το 98-00

:slight_smile:

Τον δίσκο τον έχω αναφέρει ήδη στις αγαπημένες κυκλοφορίες του 11. Πραγματικά αυτό που λες, ευχάριστος!

Το skull δεν είναι τραγουδάρα;

Εγω παλι νομιζω πως ολο το ζουμι ειναι στο All end well, νομιζω το ανεφερε και καποιος αλλος. Αυτα θα παιζουν στο μελλον και προσωπικα δε με χαλαει καθολου.

παιδιά ο δίσκος κυλάει νερό με κομματάρες να σου καρφώνονται στο μυαλό η μία μετά την άλλη!
Αλλά αυτό το The City, αυτό το The City… δεν είναι γήινο κομμάτι σας το λέω! Δεν μπορώ, αρρωσταίνω κάθε φορά που το ακούω!!

ok μετα απο πολλες ακροασεις ο δισκος απλα γαμ@ει!

Οι Haunted σαν Thrash συγκρότημμα δε με ενθουσίαζαν και τρελά αλλά τουλάχιστον δεν ήταν αρκετά False ώστε να καταφέρουν να ξεκολλήσουν το Thrash από τον 80s ήχο χωρίς τόσες γκρίνιες από τον κόσμο (τότε τουλάχιστον που δεν είχε πλακώσει τόση ρετρολαγνία όσο στα 00s). Α και σε εκείνο το στύλ μου άρεσαν περισσότερο με τον Aro παρά με τον Dolving. Από τη στιγμή που τους παρακολουθούσα χωρίς οπαδισμό μου ήταν και πολύ εύκολο να δεχτώ την αλλαγή τους στο Dead Eye και να καταλάβω και καλύτερα γιατί τόσο σκάλωμα όλοι με τον Dolving. Ο τύπος είναι φωνάρα και στα σίγουρα όλα αυτά που έκαναν δε θα μπορούσαν να τα κάνουν με κάποιο τυπά που απλά γκαρίζει γαμάτα.

Το Unseen θα το έλεγα το δικό τους Load μόνο που σε αντίθεση με εκείνο αυτό το καραγουστάρω και η φωνή στα σίγουρα ακούγεται καλύτερη από ποτέ. Δεν πρόκειται να μπει σε κάποιο τοπ 10 μου αλλά σε κάνα τοπ 10 πιο απολαυστικών όμως το κόβω άνετα. Δε πα να είναι Easy Listening και να ακούγεται σα να τζαμάρουν οι Tool με τους In Flames και τους Disturbed έχει μέσα κομματάρες και χωρίς να πάει σε Guilty Pleasure κατηγορία και έναν απροσδιόριστο αέρα ευρωπαικής εμπορικότητας που δε μου επιτρέπει να το πω ξέκωλο. Τα μόνα που μου τη χαλάνε είναι All Ends Well και No Ghost αλλά έχει μέσα κάτι Skull, Never Better, Disappear, Unseen, City, Skull που γαμάνε.

ε οχι και στη χαλανε τα all ends well και no ghost!!
γαμανε οπως ολος ο δισκος!

το made me do it απλα εχει τις καλυτερες συνθεσεις που εχουν γραψει, για μενα τουλαχιστον δεν ειναι θεμα αρο.
οσα για τα υπολοιπα καλα τα γραφεις. οπως εχω ξαναγραψει σε αυτο το θρεντ, ως dolving φαν, αυτο που κανει τοσο καλο το unseen ειναι το γεγονος πως ειναι γραμμενο για αυτον. ε και τους βγαινει, απλα και ξαστερα

ασχετο

guilty pleasure δεν καταλαβαινω πως το εννοεις εδω και ποτε δεν το καταλαβα σαν ορο δηλαδη…γιατι να εχεις ενοχες για μια μουσικη που σου αρεσει? δεν ειναι ψαγμενη αρκετα? δεν σου φαινεται δυσκολη ξερωγω? και γιατι πρεπει ντε και καλα να ειναι δυσκολη. τεσπα αστο, αλλο θεμα αυτο

guilty pleasure είναι κομμάτια που η μουσική “λογική” που έχουμε αναπτύξει μερικοί μας λέει πως το κομμάτι είναι χαλια αλλά συνεχίζει να μας αρέσει 8)

τι σοι λογικη ειναι αυτη η μουσικη λογικη? αν το κομματι σου αρεσει γιατι ειναι χαλια? ακομα και το friday να ειναι ξερωγω, αν την βρισκεις που το κακο? γιατι τα περιπλεκουμε τοσο τα πραματα με τη μουσικη που ακουμε?

Πάντως παράξενο που εδώ αυτός ο δίσκος αρέσει σε τόσους. Προσωπικά δεν τον έχω ακούσει, αλλά στο metalstorm που πηγαίνω συχνά για να δώ τι “λέει” κάθε δίσκος συγκροτημάτων που με ενδιαφέρουν, έχει πολύ χαμηλά average ratings.

δηλαδη το metalstorm καθοριζει το τι θα σου αρεσει ή το τι ειναι καλο?

Οχι αλλα γενικώς κοιταω τη μεση βαθμολογια, και εκει ηταν 6.2. Οπως ειπα δεν το εχω ακουσει το αλμπουμ, αλλα μου φανηκε παραξενο που εδω σε πολλους αρεσει.

κάτσε άκουσέ το και μετά πες μας τη γνώμη σου…αλλιώς δεν νομίζω ότι το 6.2 θα σου δώσει κάποιου είδους μουσική ευχαρίστηση :wink:

on topic: ακόμα το λατρεύω το album…:roll: