The Killers

Δεν βρηκα θρεντ για τους killers(εψαξα πιστεψτε με)οποτε 1-2 γνωμες γι αυτους αξιζει να ειπωθουν.

Γιατί δεν κάνεις την αρχή εσύ? :wink:

Eξαιρετικό συγκρότημα με τρεις πολύ καλούς δίσκους. Η συνεργασία τους με τον Λου Ριντ μας έχει δώσει ένα από τα πιο εμπνευσμένα τραγούδια των τελευταίων χρόνων. Όσοι δεν έχετε ακούσει αυτό το τραγούδι κάντε το και ανατριχιάστε: http://www.youtube.com/watch?v=SC0pcekqmHA

:wink::wink::slight_smile: Πολυ καλο φιλε manson21.Thanks a lot.

Απόσπασμα από το live report από το Rock Werchter 2007…

…“Επιστρέφοντας στην κεντρική σκηνή τη βρήκα ειδικά διαμορφωμένη, στολισμένη με πολλά λουλούδια και μια τεράστια επιγραφή: Killers. Πριν προλάβω να ειρωνευτώ, ξεχύθηκαν στη σκηνή σαν ψυχοπαθείς οι τέσσερις πιο Βρετανοί των Αμερικανών. Εμφανώς ο ενδυματολόγος τους είναι ναρκομανής. Η έναρξη λύνει τους μυες των σιαγώνων για πολλή ώρα. Τα τραγούδια τους ξετρελαίνουν το πλήθος. Το μάτι του τραγουδιστή Brandon Flowers γυαλίζει διεστραμμένα και οι εναλλαγές στην ένταση είναι αποτελεσματικότατες. Παρά τις δύο μικρές διακοπές στον ήχο, η γιορτή συνεχίζεται. Ο Flowers επιτίθεται μελωδικά με κάθε τρόπο, στο συνθεσάιζερ, στο πιάνο, ακόμα και στο (δεύτερο) μπάσο στο ?For Reasons Unknown?. Τόσα πολλά δυνάμει singles σε δύο μόνο άλμπουμ δημιουργούν την υποψία για μια υπέρλαμπρη μελλοντική εξέλιξη, αν η τρέλα τους δεν τους κάψει.”…

http://www.rocking.gr/article3625.php

Nα 'ναι καλα και η nike που τους ξεθαψε!

Well I don’t mind if you don’t mind. 'Cause I don’t shine if you don’t shine…

Πολυ καλοι απο τα σημαντικοτερα συγκροτηματα των '00s! Μετα το αξιολογο και πολυ καλο ντεμπουτο τους το επομενο ( sam’s town ) ηταν ακομα πιο υπεροχο! Εχουν παρει και το airplay που τους αξιζει! Και εδω αλλα και στο εξωτερικο.

Δεν μπορω θα το πω…

Στον flowers δεν πηγαινει καθολου το μουστακι.

Kαλά, μεγάλη κομματάρα. Όποιος το έχει ακούσει ολόκληρο και όχι μόνο το σημείο που παίζει στην διαφήμηση ξέρει:wink:

Live τα σπάνε επίσης… Άντε να τους δούμε και στα μέρη μας!

Με το Hot Fuss ειχα φαει τρελο κολλημα οταν το ακουσα και το θεωρω εναν απο τους καλυτερους δισκους που εχω ακουσει στα 00’s,το sam’s town παλι δε μ’αρεσε και τοσο.Περιμενω να δω πως θ’ακουγεται το καινουριο τους.Α,και η διασκευη τους στο shadowplay των joy division ειναι τελεια.

Κατά τη γνώμη μου οι Killers έχουν βγάλει ορισμένα απο τα καλύτερα τραγούδια που ακούσαμε στα '00ς. Συνταιριάζουν με έναν ωραίο τρόπο το '80ς feeling με τον σύγχρονο indie ήχο, με αποτέλεσμα μια απο τις πιο αναγνωρίσιμες μπάντες της εποχής τους. Ειλικρινά, εύχομαι να μη μας έχουν δείξει ακόμα τον καλύτερο τους εαυτό…

Δε το ήξερα, πάρα πολύ καλό!

Πολυ καλοι τους παω παρα πολυ και τους ακουω απο τον 1ο δισκο τους , απο τον οποιο εχουν αλλα3ει αρκετα σχεδον στα παντα απο εμφανηση μεχρι και την φωνη του τραγουδιστη στα live …

Εχω διαβασειι πως καμια Αμερικανικη δισκογραφικη δεν τους προο8ουσε και δεν τουσ βοη8ουσε να βγαλουν cd και ετσι τα παλικαρια την εκαναν για Αγγλια που τους βγηκε σε καλο :wink:

Το “somebody told me” ήταν ένα κομμάτι με ηλίθιους στίχους, ανεβαστικό, αλλά έως εκεί. Οι πάντες το έπαιζαν συνέχεια και ασταμάτητα. Από πείσμα δεν ασχολήθηκα καθόλου και έκραζα συνεχώς μόνο και μόνο για αυτό το κομμάτι. Ώσπου μια μέρα μετά από 2 χρόνια, πήρα χαμπάρι πως το “when we were young” ήταν δικό τους και αποφάσισα να αγοράσω το δίσκο.

Πλέον δηλώνω φανμπόυς και έχω όλη τη δισκογραφία τους! Για μένα είναι μέσα στο τοπ 10 των ποπ ροκ συγκροτημάτων αυτή τη στιγμή…

Δεν έχουν τη δημιουργικότητα των Muse, την πρωτοτυπία των Editors, τα συναισθήματα των Coldplay ή το ντεμπούτο των Franz Ferdinand. Μου φτιάχνουν όμως οι κερατάδες το κέφι τόσο πολύ, που δε μπορώ παρά να μη τους έχω στα αγαπημένα μου γκρουπς! Χορός και ροκ σε ένα!

ΥΓ. Ρε Φρανκ Ζάπα φανς, για πείτε. Σε ποιο κομμάτι του, στηρίζεται το “Mr Brightside”;

πρωτοτυπια οι editors??

δεν θα το λεγα

φοβερη μπαντα

αλλα προυπαρχουν και καποιοι interpol :slight_smile:

on topic

οτι εχω ακουσει απο killers ειναι παρα πολυ καλο και κολλητικο!!!

i’ve got a soul but i’m not a soldier

Kαι κάποιοι Joy Division πριν και από τους δύο…:slight_smile:

Ιδου ενα personal favourite απο τους killers(ουτε που θυμαμαι ποσες φορες πατησα το repeat στο συγκεκριμενο οταν πηρα το hot fuss).

Με παρεξηγείτε και δε φταίτε εσείς, αλλά εγώ που ποστάρω ενώ κοιμάμαι όρθιος :stuck_out_tongue:

Ποπ και πρωτοτυπία είναι εξ ορισμού 2 αντικρουόμενοι όροι. Όταν παίζεις ποπ, δίνεις στο κοινό γνώριμο ήχο σε αυτό. Αυτός ο ήχος προφανώς και δεν είναι δικιά σου ανακάλυψη. Με λίγα λόγια, η πρωτοτυπία των ποπ ροκ συγκροτημάτων για μένα βρίσκεται σε ένα άλλο επίπεδο πέρα από το μουσικό και το οποίο είναι μια άλλη τεράστια συζήτηση.

Και οι Interpol και οι Editors έχουν Joy Division (και Echo & the Bunnymen και Afghan Whings και… και…) στις επιρροές τους και για αυτό είναι ποπ. Και οι 2 πιστεύω πως είναι πιο “πρωτότυποι” από τους Killers (προσωπικά προτιμώ Editors, δε μου φαίνονται ξεπατικωτούρα, ίσα ίσα οι Editors μου φαίνονται το ένα βήμα παραπέρα από ότι έκαναν οι Interpol) και το κυριότερο δε μπορούσα να συγκρίνω όλες τις ποπ ροκ μπάντες με τους killers ρε παιδιά στο ποστ μου:lol::lol:

Μη με φάτε επειδή δε τις έγραψα όλες.:stuck_out_tongue: Και οι Arcade Fire υπάρχουν και οι Bloc Party υπάρχουν και… και… και…

ΥΓ. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν είπα τους Editors πρωτότυπους, τους είπα πιο πρωτότυπους από τους Killers.

καλα και γω προτιμω editors απο interpol :p:p

γενικα το ντεμπουτο των editors και των franz ferdinand ειναι καταπληκτικα

ωχ δικό τους είναι αυτό?? και έλεγα να αρχίσω να τους ψάχνω λίγο παραπάνω αλλά ξενέρωσα τώρα. οκ πλάκα κάνω θα τους ψάξω μιας και ακούω καλά λόγια γενικώς, αλλά το κομμάτι αυτό είναι ίσως πιο σπαστικό από το άλλο που ήταν πιο παλιά στην vodafone.

Πολύ καλό συγκρότημα, απο τα καλύτερα του είδους.

Μέτά το “Βρετανικό” πρώτο άλμπουμ ακολούθησε ένα ακόμα καλύτερο, πιο αμερικανικό 2ο. Δεν ξέρω τι να περιμένω στο τρίτο αλλα μου ακούγονται πολύ ενθαρυντικοί. Έδω και το αλμπουμ με τα δευτερα που κυκλοφόρησαν πέρσυ ήταν πάρα πολύ καλό. Όσο για το All these things that i’ve done το βρίσκω απλά συγκλονιστικό. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο τους, και δεν χρειαζόταν η προβολή του μέσω διαφήμισης πολυεθνικής. Αν δεν αρέσει σε κάποιον αυτό το κομμάτι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους ψάξει παραπάνω.

Περιμένω τρίτο αλμπουμ και λαιβ στην Αθήνα. Είχα ακούσει ότι είχαν κλείσει το περασμένο καλοκαίρι, τήν ίδια μέρα που θα γινοταν η συναυλία των Pumpkins η οποία επίσης ματαιώθηκε, αλλα τελικά δεν έγινε εξαιτίας των γεγονότων του περσινού Eject. Μακάρι του χρόνου…