The Killers

Λες τελικα γι αυτο να μη μου αρεσε?Τεσπα μακαρι να ερθουν κι εδω με τον επομενο δισκο,θα ειναι πολυ καλη ευκαιρια να τους δουμε τωρα που ειναι στα φορτε τους.

25 Noέμβρη το νέο τους δισκίο…

22 Σεπτέμβρη θα βγάλουν το πρώτο single

Μου αρέσουν πολύ αυτά τα up tempo συγκροτήματα!Μεταξύ αυτών και οι Killers…Eκτός απο τα πολύ απολαυστικα Hot Fuss και Sam?s Town αρκετά αξίολογο ,ίσως περισσότερο απο τα δύο προηγούμενα ήταν το Sawdust (περιλαμβάνει τη συνεργασία με τον Lou Reed που αναφέρθηκε)
Στο Sawdust υπάρχουν από covers των Joy Division μέχρι νέες εκτελέσεις σε κομμάτια που υπήρχαν στα singles των Killers όλα αυτά τα χρόνια.Special spot :Το κρυμμένο Mr Brightside στο τελος του δίσκου.

Προχτες εμαθα οτι καποια κουφαλα εδω μεσα(cheers Στελιο)τους εχει δει και live.

\m/ \m/

ορίστε το νέο single των Killers

Πέρα απο αυτά τα 3 λεπτά

δε μπορώ να πώ ότι υπάρχει κάτι άλλο που να με έχει συγκηνήσει. Και δεν είναι ότι δεν έχω ακούσει αρκετά κομμάτια διάσπαρτα, αλλά ειλικρινά καμία επαφή. Το συγκεκριμένο όμως σημείο, κυρίως χάρη στο πολύ γνωστό σποτάκι, απλά μου κόλλησε στο μυαλό.

Γενικά, συμπαθητικοί αλλά όχι τίποτα παραπάνω.

δικο τους ειναι αυτο που παιζει στο σποτακι??ελα ρε.
τεσπα somebody told me πολυ ομορφο και το read my mind πολυ κολλημα…
το Tranquilize κομματαρα…

Ελα μωρε οι πιο πολλοι απ’αυτα τους ξερουν.Το read my mind ηταν αυτο που ακουσα και ξενερωσα με την αλλαγη τους(και το υπολοιπο δισκακι δε μου αρεσε).

Oμορφο κομμάτι το human στο ύφος του read my mind. Αντε να δούμε τι έχουν να πουν…

Τελευταία λιώνω το Sam’s Town και ομολογώ ότι δεν το περίμενα τόσο καλό!

Ειδικά το πρώτο μισό (μέχρι το Uncle Jonny) αποτελείται αποκλειστικά από τραγουδάρες με κορυφή το For Reasons Unknown. Μετά βέβαια κάνει λίγο κοιλιά αν και τα My List και This River Is Wild έχουν τις στιγμές τους.

Θαμπς απ πάντως.

Α, το Human το βρήκα πολύ βαρετό και άνευρο, δεν ξέρω για τον υπόλοιπο δίσκο.

Το Sam’s Town ειναι δισκαρος, εχει κομματαρες.Το vid του bones το εχει γυρισει ο Tim Burton εεε το μονο videoclip που εχει γυρισει eva μ φενεται.

sawdust > sams town

Μπαα θεωρώ ότι το Sam’s Town είναι ο καλύτερος δίσκος τους.Μετά όλοι οι υπόλοιποι.

καλος ειναι και δαυτος αλλα ειναι διασκευες και extended version τραγουδια ωρε, οχι πως δεν μαμανε μερικες διασκευες που εχουν κανει βεβαια :slight_smile:

Sams Town ευκολότατα, καλύτερο και απο το πρώτο. Uncle Johnny, Read my mind, the river is wild, whene we were young… όλο κομματάρες είναι. Και το τελευταίο όμως είναι παρα πολυ καλό. Τα γκρουπ της γενιάς τους δεν έβγαλαν τόσο καλές συνέχειες…

Το avatar μου δεν αφήνει πολλά περθώρια να είμαι αντικειμενικός…

Βy the way τo cd έχει 6 κομματάρες: (Με σειρά εμφάνισης στο cd)

1.Sam’s Town: Στην αρχή το θεωρούσα αδιάφορο ως τραγικό, μετά την acoustic live εκτέλεση που βίωσα όμως πέρυσι…

1. Bling (Confession of a King): Ποπ ξεκίνημα αλλά όταν μπαίνουν οι κιθάρες πέρνει τα πάνω του, κράμα από πολλά διαφορετικά είδη με μπόλικο όμως συναίσθημα (κυρίαρχο στοιχείο της μουσικής τους), ίσως είναι το μόνο που υπερεκτιμώ λιγάκι, ενστάσεις δεκτές.

3.When You Were Young: Από τα καλύτερα τραγούδια της δεκαετίας απλά. Το τραγούδι που τους έκανε να γεμίζουν στάδια & να έχουν παίξει headliners σε όλα σχεδόν τα φεστιβαλ σε Ευρώπη, Αμερική & Αυστραλία.

4.For Reasons Unknown: Σαν το παλιό καλό κρασί ωριμάζει με τον καιρό στο τέλος μετά το ρεφραίν είναι ύμνος.

5.Read My Mind: Επικό. Η μεγαλύτερη επιτυχία τους στο εξωτερικό θα είναι σε όλες τις λίστες με τα best of των 00’s μαζί βεβαίως με το When You Were Young. Τα σόλο αν και θυμίζουν Edge είναι ανατριχιαστικά & εσε αυτό στα τελευταία δευτερόλεπτα χάνεται η μπάλα.

6.Bones: Κατηγορία τραγουδάκι του Mtv με πνευστά, synths και τα συναφή αλλά που γεμίζει με ήχους εικόνες το δωμάτιο, αυτοκίνητο κτλ. Τραγούδι που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα ραδιόφωνα & τα φεστιβαλς όπου έχει σηκώσει πού σκόνη…

Uncle Jonny & This River Is Wild aν τα είχαν συγκροτήματα θα ήταν σίγουρα singles.

Για να είμαστε ειλικρινείς τα My List & Why Do I Keep Counting είναι fillers αλλά έντιμα τραγουδάκια & αξιπρεπέστατα.

Σαφέστατα ένα βήμα μπροστά από το ντεμπούτο τους & ας μην έχει Mr Brightside & Somebody Told Me, πιο κιθαριστικό, το cd που δεν επανέλαβαν αλλά καταξιώθηκαν.

Περιμένουμε τώρα επιστροφή στον ήχο του Sam’s Town στο επόμενο album για να σημαδέψουν με τον ήχο τους & τη νέα δεκαετία…

Μακάρι ο επόμενος δίσκος να είναι εξίσου καλός με το Sam’s Town.Κατά σειρά προτίμησης:
Sam’s Town
Hot Fuss
Day & Age
Sawdust

Ευτυχώς!

Πρέπει νάναι το πιο απαράδεκτο τραγούδι τους.

Το Hot Fuss μ ειχε αρεσει πολυ.κολλημα μεγαλο με somebody told me και mr brightside (ειδικα με την ακουστικη εκτελεση).το smile like you mean it το χα μαθει απο O.C (ναι εβλεπα:p:p)…
To sams town το ιδιο.παλι καλα τραγουδια,το when you were young απιστευτο το ρεαδ μυ μινδ εθιστικο,το for reasons unknown ακομη βεβαια δεν το χα τοσο ψηλα αλλα σιγα σιγα…επισης bones ωραιο.
για sawdust δεν το χω ακουσει ολο,αλλα το remix στο mr brightside παιζει να ειναι το καλυτερο ρεμιχ που εχω ακουσει στην ζωή μου ετσι σε τετοια φαση,το romeo and juliet ειναι απιστευτα γλυκο και ειχα κολλησει και με αυτο (και δεν ηξερα και το οριτζιναλ),το shadowplay οιστευω οτι ειναι εκτελεση που σεβεται τους JD…γενικα καλο δισκακι.το τελυταιο επειδη το human το θεωρω υπερμεγιστη πατατα δεν το χω ακουσει.ανευρο κομματι κατεμε*το ιδιο αντεδρασα και με το τελευταιο των coldplay)

Αυτα.επισης κατi λαιβ απο γκλαστονμπερι που ειχα δει με ψιλοαπογοητευσαν.