Έχω ακούσει ως τώρα τα δύο πρώτα τους αλμπουμ, απο τα οποία προτιμώ το Hot Fuss (δε θα ήταν άσχημο ένα πολλ στο θρεντ)
Δεν πρόσφεραν κάτι καινούργιο οι Killers στη μουσική των 00ς (πόσοι πρόσφεραν στην τελική), αλλά αυτό που κάναν το κάναν καλά. Πάρα πολύ καλά θα λεγα. Και συνεχίζουν να το κάνουν ελπίζω, αν και όπως φαίνεται ο τελευταίος τους δίσκος δε ξετρέλανε τον κόσμο.
Θα θελα να ακούσω και το album με τα b-sides κάποια στιγμή…
Προσωπικά, το Day&Age το βάζω τελευταίο και το Sawdust πιο πάνω. Ακόμα κι αν είναι Β sides & rarities. Το κομμάτι με Lou Reed είναι υπερτεράστιο και το Day & Age δεν έχει τέτοιο μέσα.
Συμφωνώ για το στίχο και με εκνεύριζε αφόρητα τότε που το άκουγα παντού, ενώ σαν κομμάτι δεν έλεγε τίποτα. Στο live τους όμως, γίνεται ο πανικός όταν το παίζουν και είναι τέρμα συναυλιακό. Εκεί το εκτιμάς
Επίσης θα συμφωνήσω για το Somebody Told Me. Σε ένα δίσκο που έχει το All these things that I’ve done, το Mr Brightside, το Smile Like you mean it και το Jenny was a friend of mine δε μπορώ να καταλάβω γιατί έκανε εντύπωση το Somebody told me. Παρολαυτά δεν ξέρω πως λειτουργεί συναυλιακά γιατί δεν τους έχω δει.
Αυτο ακριβως.Το Hot fuss έχει μέσα μερικά πολύ δυνατα κομμάτια - σινγκλάκια το Sam’s Town όμως είναι αλμπουμάρα. Και το τελευταίο μαρεσει τελικά, μ’αρέσει πολύ και το ακούω αρκετα. Αφου ακυρώθηκε η συναυλία τους, δεν μπορούσαν να τους φέρουν στη συναυλία του MTV ή κάτι τέτοιο ξερωγω, ποσο πιο mtv όνομα δηλάδή?
Το τραγούδι των The Raspberries από το 1972 διασκεύασαν οι Killers, για τις ανάγκες της ταινίας Dark Shadows. To τραγούδι είναι μέρος του επίσημου soundtrack, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ονόματα όπως ο Iggy Pop, o Βarry White, οι T. Rex κ.α
Η νέα ταινία του Tim Burton αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 17 Μαίου και θα αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του σκηνοθέτη με τους Killers, μετά τη σκηνοθεσία του video clip για το single τους ?Bones?.
Αγαπημένη μπάντα!! Ένας λόγος παραπάνω για να δώ την ταινία!!!
Είχα την τύχη να παρακολουθήσω τη συναυλία των The Killers στο Wembley Stadium το περασμένο Σάββατο κι έγραψα κι ένα review, όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά:
Μακάρι να είχανε παίξει κ παραπάνω οι Gaslight κι ας μην έπαιζαν οι James, δε πειράζει. Το setlist των Killers ήτανε και χορταστικό και περιείχε κομμάτια από όλη τους τη δισκογραφία…