The Last Drive on the road again!

έχουμε καμιά setlist από τρίκαλα ή βόλο??

θα ειχαμε σιγουρα και απο τα 2 αν ηξερα τα τραγουδια τους:p:D

σιγουρα το http://www.youtube.com/watch?v=uH-0fOvZ9ko&feature=player_embedded

εμεις ακολουθουσαμε του MAMMA KIN…

ωραιο μαγαζακι στα Τρικαλα και γεματο με πολυ καλο ηχο. 2 ωρες περιπου επαιξαν οι Drive αλλα για αντιδρασεις κοσμου δεν μπορω να πω γιατι εκανα διαφορες αλλες "δουλιτσες"8)

Στον Βολο…πολυ καλο μαγαζι, αρκετα μεγαλο -δεν μπορω εδω και πολλα χρονια να υπολογισω κοσμο σε συναυλιες οποτε…- εμαθα ομως οτι η προπωληση ηταν σολντ αουτ.
παλι 2 ωρες οι Drive με αρκετα καλο ηχο και ο κοσμος να χτυπιεται, να χορευει και γενικα πολυ ωραια ατμοσφαιρα…ειχαμε και ενα stagediving απο τον τραγουδιστη, κατι σπασμενα μπουκαλια επανω στη σκηνη και γενικα αποθεωση των Drive.

ρισπεχτ στις γυναικες των Τρικαλων
ρισπεχτ στην πιο ομορφη πολη της ελλαδας, τα Τρικαλα.
ρισπεχτ στα τσιπουρα του “Κυκλου” στον Βολο8)
ρισπεχτ στον ντραμερ των Drive και τις μπυρες του:p
ρισπεχτ στο 1ο support στον Βολο και τις 2 ωραιες δεσποινιδες που τραγουδουσαν…αλανια8)
αυτα.
να πατε:D

υγ:οι ΜΑΜΜΑ ΚΙΝ απλα εκπληκτικοι και στα 2 live:D

επειδή σκέφτομαι να πάω στο live το σάββατο, αλλά η μόνη μου επαφή με τη μπάντα είναι ο τελευταίος τους δίσκος (που γ**αει απίστευτα) μπορεί κάποιος φαν να μου πει καμιά 10αρια κλασικά κομμάτια τους από τα παλιά τους που θαταν καλό να τα ξέρω??

Παιζουν 4-5 κομματια απο τον τελευται δισκο, παντως, να ξερεις.

Τωρα κλασικα κομματια που παιζονται συνηθως και στα λαηβ τους ειναι τα [I]Valley Of Death[/I], [I]Bad Roads[/I], [I]Gone Gone Gone[/I], [I]I Love Cindy[/I], [I]Baby It’s Real[/I], [I]Devil May Care[/I] (αν και αυτο ως συνθεση του πρωτου παρτενερ του Καρανικολα, νομιζω δεν το παιζουν), [I]Overloaded[/I], [I]Killhead Therapy[/I], [I]Blood From A Stone[/I] και αλλα πολλα…

Αν και δεν ειναι αυτο που λεμε “κλασικα”, αξιζει να δωσεις μια αυτια και στα παρακατω (τα οποια χωνουν πολλα απ’ οσα εγραψα παραπανω):

[B][I]Slave To The Wave[/I][/B]
([U]Σημειωση:[/U] Το ιντρο που ακουγεται εδω αποτελει πλεον το βασικο ριφφ ενος νεου κομματιου που λεγεται [I]Child Of Sky[/I])

[B][I]Blue City Shores[/I][/B]

[I][B]Hell To Pay[/B][/I]

Γενικα, παντως, ακου τα Heatwave και Blood Nirvana …ειναι απιστευτοι δισκοι, που περιεχουν ολα οσα θα χρειαστεις. :wink:

thanx θα τα τσεκάρω…

να τον ακούτε τον iron_aris, ξέρει από καλό λάδι. Α! και από διασκευές, τσέκαρε αυτό εδώ από τους θεούς:

και αυτό από τους έτερους θεούς

αν θυμάμαι καλά παίζουν και [B]αυτό[/B] από τους υπέρθεους??

Φετος το παιζουν, δεν ξερω ομως αν το ειχαν ξανακανει.

Δυστυχως, στην Πατρα δεν το ακουσαμε, καθως το encore με

I Just Wanna Have Something To Do (Ramones)
Human Fly (Cramps)
Valley Of Death

“κοπηκε” ολοκληρο λογω χρονου.

Σε διασκευες δεν αναφερθηκα καθολου, γιατι οντως χανεται η μπαλα…

[SIZE=“6”]Aύριο!!! [/SIZE]

:drunk::drunk::bounce::bounce::naughty::yahoo: :yahoo:

έφυγα,

πουτ@ν@ όλα ρε

Ωραία ήταν , έμεινα μέχρι τις 01:45 που τελείωσαν…Αλλά σίγουρα θα είχε 1-2 encore…Οι ώρες αυτές είναι απαγορευτικές για ανθρώπους σαν εμένα που δουλεύουν την επόμενη μέρα…:frowning: Οι Last Drive βγήκαν περίπου στις 23:45…Έπαιξαν πολλές από τις επιτυχίες τους…Ο ήχος σε κάποια σημεία δεν ήταν ιδιαίτερα καλός , μπούκωνε μερικές φορές:?Κέφι και χορός κάτω και μερικά stage divings…:thumbup:
Οι 2 μπάντες που έπαιξαν νωρίτερα ήταν συμπαθητικές , ιδιαίτερα οι Callas που βγηκαν πρώτοι…Οι The Screaming Fly ήταν καλοί αλλά μου άρεσαν περισσότερο οι Callas…:slight_smile:
Eλπίζω σύντομα σε νέα εμφάνιση σύντομα , για να τους ξαναδώ μέχρι το τέλος …Μακάρι να ειχαμε πολλές τέτοιες ελληνικές μπάντες…

και εγώ την άλλη μέρα ξύπναγα στις 06:00 αλλά οκ, έκατσα μέχρι τέλους. Το Gagariν είχε γεμίσει σχεδόν και άλλη μια γαμάτη rock n roll βραδιά καταγράφηκε. Παίξανε και I Just Wanna Have Something to Do από Ramones οπότε μια χαρά. Τσιμπήσαμε και ωραίο μπλουζάκι. Στο Overloaded έφαγα ένα γερό πέσιμο γιατι δεν με πιάσανε σe ένα stage-dive, αλλά μετά το μοντάραμε. Μεθυσμένος πήγα, στο τέλος ήμουν οκ πάντως. Δεν πρόλαβα την πρώτη μπάντα, αλλά οι Screaming Fly μου αρέσαν αρκετά. Τέλειαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σκεφτομαι να ανεβω Αγρινιο.

Θα δω το σετλιστ της Αθηνας ή θα φαω φολα, επειδη δε θα 'χει τον κοσμο Αθηνας και Θεσσαλονικης;;;

Ρε γαμώ το χριστό φάγαμε πόρτα γιατί είχαν τελειώσει τα εισιτήρια. Ήταν λίγα λέει για να μην είναι φίσκα το μαγαζί :expressionless:

ειχαν φερει μπλουζακια,cd κλπ?? τι τιμες?

Οντως …απο μπλουζακια επαιζε κατι παραπανω;;;

Στην Πατρα ειχε μονο ενα ασπρο με μαυρα μανικια και το ονομο της μπαντας και ενα με σταμπα απο το Drive Ink, αλλα δε μου ειχαν αρεσει ειναι η αληθεια.

@necromayhem

Δεν μπορω να πιστεψω ρε φιλε οτι δε σας 'βαλαν …ουτε με παρακαλετο δεδομενου οτι ερχοσασταν απο αλλου ας πουμε;;; (Λιβαδεια δεν εισαι συ;:wink:

Καλά αν είχα κάνει τόσο δρόμο και δεν με βάζαν δεν υπήρχε περίπτωση να μη μπω. Άρτα είμαι όπου σπουδάζω και το μαγαζί είναι ακριβώς ένα λεπτό απ’ το σπίτι μου. Δεν είμαι κανάς τρελός φαν της μπάντας αλλά νταξ όταν είσαι σε μια μικρή πόλη που live γίνονται μια φορά το χρόνο ε όσο να ναι τρως ξενέρα με τέτοιο σκηνικό.

Οντως, μαλακια, αλλα νομιζα ελεγες για του Σαββατου.

Κι ηταν και μονο 10?.

Κατεβα Σαββατο Αγρινιο να γινουμε. 8)

Σαββατο θα ειναι Πατρα ο Νεκρο ρε.
Οχι σαν μερικους μερικους…

Εγω θα 'μαι Παρασκευη. :stuck_out_tongue:

Αν και το Σαββατο η μερα μετραει παραπανω γαμω. :x

Τα παραπονα σου στο Destroyer και στους Last Drive, που δεν 'παιξαν πολυ εδω. :smiley: