The Last Drive on the road again!

Μπροστά στη σκηνή, δεκάδες εφηβοφοιτητοπαιδαρέλια τραγουδούσαν και ξεφάντωναν σα δαιμονισμένα, κι ας μην έφταναν τα χρόνια τους καν τη «σεβάσμια» ηλικία του λατρεμένου garage τραγουδιού.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ προσπάθεια απόκρυψης των πραγματικών στοιχείων, το stagediving οι γεροτριαντάρηδες το ξεκινήσαμε :har::har::yes::yes:

Εσύ τι έγινε ρε, πάλιωσες και πας και σε συναυλίες;

Eπειδη καλως ή κακως αν ανεβω Αγρινιο το Σαββατο, θα τα κανω για τα 11 ακολουθα κομματια που δε ακουσα στην Πατρα,

Valley Of Death
Bo Diddley (καινούριο ακυκλοφόρητο)
Hell To Pay
The Drop
Final Kick (Tall Boys cover)
I Just Wanna Have Something To Do (Ramones cover)
Human Fly (The Cramps cover)
This Fire Inside
The Night Of The Phantom
Have Love, Will Travel (Richard Berry cover)
It?s All Over Now, Baby Blue (Bob Dylan cover)

…ποση πιθανοτητα υπαρχει το σετλιστ να 'ναι το ιδιο σε σχεση με Αθηνα, Θεσσαλονικη;;;

Ας απαντησει καποιος που τους ειδε σε αλλη πολη, γιατι νταξ τα και τα φραγκα ειναι μπολικα ρε γαμω.

Αυριο!!:smiley:

edit: τελικα Παναγιωτη δεν ειπες για merch(τιμες) κλπ

Αν θυμάμαι καλά μόνο μπλουζάκια είχε στο merch…Ωραία ήταν αλλά δεν είδα την τιμή…:stuck_out_tongue:
Άπό C.D. δεν είδα να έχει τίποτα αν και ήθελα να αγοράσω…Είχε C.D. των Callas & των Screaming Fly…:slight_smile:

Αγαπητέ κύριε, η ως άνω παραβολή αποσπάσματος από το κείμενό μας περιέχει πληροφορίες τόσο τυπικώς όσο και ουσιαστικώς αληθείς. Η αναφορά στην ζηλευτή νιότη ορισμένων παρευρισκομένων είναι η πραγματική είδηση. Η παρουσία γερόντων, όπως υμείς και ημείς, δεν είναι άξια σχολιασμού. Επιπλέον, υπογραμμίζουμε ότι σε άλλο σημείο του εν λόγω κειμένου, στο οποίο γίνεται αναφορά στην πρακτική του επί ακροατηρίου surfing, απεφεύχθη να γίνει ξεχωριστή μνεία στην ηλικία των surfer, ούτως ώστε να μην διογκωθούν οι ταρίφες των ασφαλτικών εταιριών με τα καμώματά σας.

[/SPOILER]

ας μεταφερω και εγω την εμπειρια μου απο το χθεσινο live στα Γιαννενα! στην αρχη βγηκε ενα support group Hattie Green επαιζαν Hard Rock/Heavy Metal, ψιλοαδιαφοροι για μενα, επαιξαν ενα μισαωρο. Στις 12 ακριβως βγηκαν οι Last Drive! ηταν απιστευτη, με πολλη ορεξη για το live, κεφι! περασα απιστευτα! ηταν απο τα καλυτερα live που εχω παει μεχρι που μετα απο 1 ωρα και 40 λεπτα μας αποχαιρετησαν… εκει ηταν που ξενερωσα και εγω και πολλοι αλλοι. δεν ξερω γιατι αλλα περιμενα ενα τουλαχιστον 2ωρο live και κατα καποιον τροπο απογοητευτηκα! παντως αν μου κατσει καποια αλλη φορα θα τους ξαναδω! τσιμπησα και μπλουζακι τσιφτικο! 8)

καποιος που εχει μεγαλυτερη επαφη με τη μπαντα να μου πει συνηθως ποση ωρα παιζουν στα live

δωρακι απο το live! :slight_smile:

[SPOILER]

[/SPOILER]

προβλέπεται για τις μέρες μου!!! :lol::lol: άσε ρε την άλλη μέρα τρίκλιζα και είχα υπηρεσία…

Τα μπλουζάκια είχαν 10?, τα υπόλοιπα δεν ξέρω (cd κλπ).

Καλά τα λες, αλλά η αλήθεια είναι ότι μικροδείχνουμε (τουλάχιστον εγώ και η παρέα μου), οπότε σας παραπλανήσαμε :p:p

Ρε άσχετο, οι Screaming Fly μου άρεσαν πολύ, άμα έχει κανένας πάρει μάτι τίποτα από αυτούς ας μου το πει.

Γενικα, απ’ οτι καταλαβα πηγαινοντας και στο Αγρινιο.

Ειχαν για φετος προβαρισμενα καμια 30αρια κομματια.

Στην επαρχια επαιζαν 19 τραγουδια στο σετ τους με 3 κομματια encore με μικροαλλαγες απο πολη σε πολη, πραγμα που δινει ενα λαηβ των 100 λεπτων, ας πουμε.

Απλα Αθηνα και Θεσσαλονικη επαιξαν ο,τι ειχαν και γαμησαν τα παντα.

Αντιεπαγγελματικο κατα τη γνωμη μου, αλλα τι να κανουμε;;;

Τωρα που ξεκαυλωσαμε θα πηγαινουμε μονο στις “μεγαλες”.

ΥΓ.: Γιαννενα οντως 'παιξαν Hell To Pay;;;

καταλαβα…οντως λιγο μαλακια αυτο με το setlist! εδω μεχρι και ο Μαχαιριτσας επαιξε 2 ωρες! :p:p

νομιζω οτι το παιξανε το Hell to Pay χωρις να βαζω το χερι μου στη φωτια!

ΑΑ! τσιμπησα και σωστο μπλουζακι απο το live στα Γιαννενα! 8)

Παρασκευή οι Last Drive θα εμφανιστούν κάπου στην Ιερά Οδό, για ένα αφιέρωμα στον Νικολαϊδη. Από την άλλη οι Deus Ex Machina παίζουν στο B-Fest. Θα πάω στο ένα, και αν προλάβω πάω και στο άλλο. Τώρα ποιο είναι το ένα, και ποιό το άλλο, δεν έχω αποφασίσει (ακόμη).

Με αφορμη το αφιερωμα του Νικου Νικολαιδη την Παρασκευή 27 Μαιου, στον θερινό κινηματογράφο της Ταινιοθήκης, οι Γιάννης Αγγελακας 3, οι Last Drive, The Boy και ο Simon Bloom θα παιξουν τις μουσικες τους ενώ θα ακουστούν μελωδίες που έχουν επενδύσει ταινίες του Νίκου Νικολαΐδη αλλά και νέες συνθέσεις ειδικά για το αφιέρωμα.

Special guest της βραδιάς, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, θα παίξει στο πιάνο τις αλησμόνητες συνθέσεις με τις οποίες είχε επενδύσει τις ταινίες Γλυκιά Συμμορία και Πρωϊνή Περίπολος.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (Live & μεταμεσονύκτια προβολή)
Ώρα έναρξης: 20:30

Ταινιοθηκη;!
Πς.

θαναι κανονικό live αυτό? ή μήπως θα παίξουν από 5-6 τραγούδια ο καθένας??

Και γαμω τις φασεις.

Ταινια, Αγγελακας, Last Drive κι αντε γεια!