The Last of Us [ HBO - 2023]

Ανοίγω θρεντ κυρίως επειδή δε προλαβαίνω να δω τα επεισόδια Δευτέρες και πρέπει να περιμένω μέχρι την Τετάρτη, οπότε πιθανό να φάω σποιλερ στο γενικότερο θρεντ.

Προσωπικά δεν έχω παίξει το παιχνίδι (αλλά ήθελα) οπότε συγκρίσεις δε μπορώ να κάνω (αλλά κάθε βδομάδα ψάχνω να δω τι άλλαξαν και τι όχι). Σε γενικές γραμμές το πάνε γαμιώντας και πολύ χαίρομαι γιατί από καλές σεζόν GoT έχω να ανυπομονώ τόσο για νέο επεισόδιο.

Για τους αντιμερακλήδες που λένε για την Ramsay, fuck off.

Γενικά όλα φανταστικά μέχρι τώρα και το τρίτο επεισόδιο μεγάλο κλάμα και πανέμορφα σκηνικά.

5 Likes

Και πολυ καλα εκανες…

Χαιρομαι πολυ την αγαπη και το μερακι που εχουν δωσει σε αυτη την σειρα η οποια κατα την γνωμη μου βασίζεται σε ενα απο τα μεγαλα κεφαλαια (love/hate) του gaming. Για μενα ειναι στα S tier μου of all time.

Απλα σε οσουν δεν εχουν παιξει τα παιχνιδια και εχουν πωρωθει με την σειρα και googlaρου πχ διαφορες game-tv συμβουλη μου ειναι DON’T EVER!!! Για το δικο σας καλο γιατι οι αλγόριθμοι του net θα σας πεταξουν αργα ή γρηγορα epic spoilers…

4 Likes

Κορυφαια ως τωρα, με απιστευτη φωτογραφια (ΗΒΟ εισαι οκ) και τεραστιες στιγμες.

Ανυπομονω καθε Κυριακη να παει 9 το βραδυ για να το δω.

Και τα τρια πρωτα επεισοδια ηταν επεισοδιαρες.

Ωραιοτατο και το 3ο…δεν ειμαι σιγουρος ποια εκδοχη μου αρεσει περισσοτερο…

Παντως ναι,αφηστε τα συγκριτικα για το τελος.Κριμα να φατε σποιλερ…

1 Like

Τεράστια σειρά, η HBO δείχνει ξανά πως γίνεται να φτιάξεις μια σωστή και αξιοπρεπή σειρά!

Tο ειδα και εγω το 3ο. Τελειο. Δεν εχω ιδεα απο το παιχνιδι, οποτε δεν ξερω και τι να περιμενω. Γι αυτο και ειχα αρχικα μια ανησυχια οτι το σκηνικο ειναι φαση calm before the storm και η συναντηση των δυο αντρων θα εξελισσοταν σε θριλερ. Οταν ομως περασαν τα πρωτα 3 χρονια ησυχασα ως προς αυτους και περιμενα απλα να δω που θα το παει. HBO εγγυηση

Σας ζηλευω λιγο οσους δεν εχετε παιξει το παιχνίδι…

2 Likes

Εχω απλα λιωσει

5 Likes

Γμτ, θέλω να το δω και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ και κάνετε τρελό χαιπ και ζηλεύω. ;p Στο μεταξύ τα ιντερνετς είναι γεμάτα σποιλερ (που οκ, δεν με πειράζει γιατί τα στοριζ των παιχνιδιών τα ξέρω) αλλά αυτό πχ με το τρίτο επεισόδιο θα ήθελα απλώς να το έχω δει να γουστάρω. Τεσπα, ελπίζω σε κάνα διβδόμαδο να το βάλω σε σειρά (λολ), μέχρι τότε have fun.

2 Likes

Το 4ο επεισοδιο ηταν για μενα το πρωτο που οχι απλα δεν ηταν δεκαρι (οπως τα 3 πρωτα), αλλα ουτε καν πολυ καλο. Και να μην το ειχα δει, δε θα ειχα χασει πολλα βασικα. Το βρηκα διεκπεραιωτικο και βαρετο στο μεγαλυτερο του μερος, και μου θυμισε παρα πολλα επεισοδια The Walking Dead, και σε ρυθμο, και σε διαλογους, και σε visuals, και σε πλοκη. Δεν ηταν κακο το επεισοδιο, αλλα μου ηταν εντελως αδιαφορο, με λιγες καλες στιγμες. Οι οποιες ηταν κυριως τα pun jokes της Ellie :stuck_out_tongue:

εξακολουθώ να το βρίσκω αρυθμο και ξεχειλωμένο. ο παυλής να κάνει καμιά βιογραφία του τομ σελεκ ή του τσαρλς μπρονσον, με λίγο φτιασίδωμα. θα του πήγαινε.

Εμενα μου αρεσε πολυ το 4ο…Το βλεπουμε απο διαφορετικη σκοπια και παιζει ρολο…Χτιζει την ενταση για τα επομενα…

Το κυριως θεμα του σεναριου ειναι το χτισιμο σχεσης του Τζοελ και της Ελλη και αυτο το ειδαμε περιφημα…

Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν η Rose απο το 2 and half men…Δεν νομιζω οτι της παει αυτος ο ρολος ειδικα με την γατισια φωνη…

3 Likes

Και μένα μου άρεσε πολύ το 4ο, αλλά έχω παίξει και το παιχνίδι οπότε στη φάση με τα ανέκδοτα σχεδόν δάκρυσα.

Συμφωνώ και με αυτό

Αλλά και με αυτό,

Πραγματικά μου φαίνεται τόσο αταίριαστη και το μοναδικό μείον σε μια σειρά διαμάντι μέχρι τώρα.

Το ξαναείπα, έτσι θα είναι, δεν θα φτιάξει όπως το περιμένεις, μην ελπίζεις, ΑΥΤΗ είναι η σειρά, τέλος, είτε δεν μας κάνει, είτε μας κάνει, όλα οκ, γούστα

2 Likes

εγώ το ευχαριστήθηκα το 4ο επεισόδιο , μου άρεσε πάρα πολύ

είχε δράση και πήγε ένα βήμα παραπέρα τη σχέση Τζοελ & Ελι

2 Likes

Και εμενα μου αρεσε. Θα ηταν εξωπραγματικο θα ανέβαζε και αλλο τον πήχη μετα το 3ο… Αυτο θα γινει μετα :stuck_out_tongue: οποτε cool μια χαρα ηταν…

Ενα Info για το 4ο ειναι οτι μετα την Marlene που ειναι η ιδια ηθοποιος απο το game εγινε και αλλη εισοδος cast απο το game με τον ηθοποιο του Tommy να ειναι ο τουμπανος με τα μούσια… Περιμενω πως και πως να δω Troy Baker… *οπως και το τραγουδι στο τελος ηταν γα#ω :')

Επισης εσεις που θελετε δραση εγινε ενα tease με τον Bloater που θα κανει χαμουλη…

2 Likes

Γελάω με τη φάση για το 3ο επεισόδιο και τις αρνητικές βαθμολογίες στο imdb, τι να πεις.

Παρασκευή λέει το επόμενο λόγω super bowl

1 Like

Τιποτα παραξενο στο παραπανω… Το “fan base” του tlou ειναι οτι πιο τοξικο υπαρχει εκει εξω…Τα πραγματα που εγιναν πριν 3 χρονια οταν βγηκε το part2 ειναι για stand alone σειρα απο μονα τους.

Ολοκαύτωμα το #5.
Ένας αποκεφαλισμός μου χε λείψει τελικά.
Και γαμω.

Τι υπερέπος επεισόδιο ήταν αυτό!

2 Likes

Πόσο ωραία επεισόδια ήταν το 5 και το 6…