Εκάθισε ο Τόλκιεν
Και έγραψε στιχάκι,
Κι ο Φρόντο του ελάλησε
Γ… Μ…
Φαντάζομαι αυτό εδώ εννοεί ως teaser.
Δεν δείχνει τίποτα πάντως. Μοιάζει πολύ βέβαια με το αρχικό teaser της ταινίας πίσω στο μακρινό 2001 (νιώθω απίστευτα γέρος τώρα που το διαβάζω αυτό που έγραψα ε ), το οποίο δεν μπορώ να το βρω δυστυχώς, που και εκεί δεν είχε movie footage. Όμορφο είναι πάντως. Φαντάζομαι πως η φωνή ανήκει στην Galandriel, κάτι που αν ισχύει είναι το μόνο σημείο που χάνει αφού η σύγκριση με την φωνή της Blanchet στα voice over των ταινιών ήταν ανατριχιαστική.
Πριν πατήσω πλέυ σκέφτηκα ε και γιατί να κάνεις σύγκριση μωρέ.
Καλά να πάθω.
Το Μορντορ γιατι επρεπε να το πει λες και ειναι προσφυγας μετα την πτωση της ΕΣΣΔ?
Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξα
πωπω χάλι… η δική μου γυναικεία αγγλική προφορά παίζει να είναι καλύτερη
Διότι έτσι ακριβώς πρέπει να προφέρεται , το έχει πει Christofer Lee σε συνέντευξη που έχει δώσει
Ναι, οχι.
Κανε συγκριση του πως το προφερει ο Κριστοφερ Λη και η Μπλανσε με το τρεηλερακι αποπανω
Να μας πει κάποιος γηγενής πως προφέρεται. Θα ξέρει καλύτερα…
Οτι εσυ ακους στο βιντεο το ιδιο πραγμα με την δεσποινιδα στο τρεηλερακι για την σειρα.
εντάξει , αυτό προσπαθεί να κάνει όμως , προφανώς ο lee θα το έλεγε καλύτερα
Μας έδωσαν ένα λεπτό teaser για να μην μας δείξουν τίποτα από ότι φαίνεται
και που είναι το περίεργο ; Αν ισχύει ότι βγαίνει Σεπτέμβρη σοβαρό τρέιλερ θα δούμε το καλοκαίρι
Καλα κανει, αλλα εγω σχολιασα στο τι ακουγεται, οχι στο πως το ειπε ο Τολκιν πριν 60 χρονια ή πως θα το ελεγε ο Λη
Ο τύπος στο live streaming νομίζω κάτι είπε για Φεβρουάριο trailer κανονικό.
Δειξε μας κατι , τοσο καιρο τον περιμενουμε
ε εντάξει ο φίλος από πάνω κάτι άκουσε για Φλεβάρη οπότε κάτι θα δούμε λογικά σύντομα.