The Lord of the Rings: The Rings Of Power (TV series)

Εκάθισε ο Τόλκιεν
Και έγραψε στιχάκι,
Κι ο Φρόντο του ελάλησε
Γ… Μ…

7 Likes

Ειναι live τωρα

2 Likes

Φαντάζομαι αυτό εδώ εννοεί ως teaser.

Δεν δείχνει τίποτα πάντως. Μοιάζει πολύ βέβαια με το αρχικό teaser της ταινίας πίσω στο μακρινό 2001 (νιώθω απίστευτα γέρος τώρα που το διαβάζω αυτό που έγραψα ε :frowning: ), το οποίο δεν μπορώ να το βρω δυστυχώς, που και εκεί δεν είχε movie footage. Όμορφο είναι πάντως. Φαντάζομαι πως η φωνή ανήκει στην Galandriel, κάτι που αν ισχύει είναι το μόνο σημείο που χάνει αφού η σύγκριση με την φωνή της Blanchet στα voice over των ταινιών ήταν ανατριχιαστική.

2 Likes

Πριν πατήσω πλέυ σκέφτηκα ε και γιατί να κάνεις σύγκριση μωρέ.

Καλά να πάθω. :slightly_frowning_face:

Το Μορντορ γιατι επρεπε να το πει λες και ειναι προσφυγας μετα την πτωση της ΕΣΣΔ?

4 Likes

Και νόμιζα ότι μόνο εγώ το πρόσεξα :sweat_smile:

πωπω χάλι… η δική μου γυναικεία αγγλική προφορά παίζει να είναι καλύτερη

Αυτο ηταν το αρχικο teaser btw

2 Likes

Διότι έτσι ακριβώς πρέπει να προφέρεται , το έχει πει Christofer Lee σε συνέντευξη που έχει δώσει

1 Like

Ναι, οχι.

Κανε συγκριση του πως το προφερει ο Κριστοφερ Λη και η Μπλανσε με το τρεηλερακι αποπανω

Να μας πει κάποιος γηγενής πως προφέρεται. Θα ξέρει καλύτερα…

2 Likes

Δε θα του είπε κανείς να μην το διαβάζει σαν Ρώσος λογικά

Οτι εσυ ακους στο βιντεο το ιδιο πραγμα με την δεσποινιδα στο τρεηλερακι για την σειρα.

εντάξει , αυτό προσπαθεί να κάνει όμως , προφανώς ο lee θα το έλεγε καλύτερα

1 Like

Μας έδωσαν ένα λεπτό teaser για να μην μας δείξουν τίποτα από ότι φαίνεται

και που είναι το περίεργο :joy:; Αν ισχύει ότι βγαίνει Σεπτέμβρη σοβαρό τρέιλερ θα δούμε το καλοκαίρι

1 Like

Καλα κανει, αλλα εγω σχολιασα στο τι ακουγεται, οχι στο πως το ειπε ο Τολκιν πριν 60 χρονια ή πως θα το ελεγε ο Λη

Ο τύπος στο live streaming νομίζω κάτι είπε για Φεβρουάριο trailer κανονικό.

1 Like

Δειξε μας κατι , τοσο καιρο τον περιμενουμε :stuck_out_tongue:

ε εντάξει ο φίλος από πάνω κάτι άκουσε για Φλεβάρη οπότε κάτι θα δούμε λογικά σύντομα.