Ότι χειρότερο . Καλά θα πάει και αυτό
Μπορεί να την πετύχαμε φρεσκοξουρυσμένη
Το χειρότερο με τις φωτο είναι πως θα μπορούσαν να ανήκουν σε οποιαδήποτε fantasy σειρά τύπου Shadow and Bone, Wheel of time, The Witcher κτλ που βγαίνουν τελευταία. Generic fantasy δηλαδή.
Όταν είχαν βγει οι πρώτες φώτο για το Fellowship of the Ring είχαμε χαζέψει όλοι. Έτη φωτός μακριά από οποιοδήποτε άλλο fantasy είχε βγει μέχρι εκείνη την στιγμή.
Το χειροτερο με τις φωτογραφίες είναι ότι δημιουργησαν δικους τους χαρακτήρες … Ποια αδερφή του Ισίλντουρ… Από και ως που… Όλες οι φωτογραφίες είναι τραγικές… Και η χειρότερη με την γυναίκα-νανο
Αναμενόμενο ήταν πως θα δημιουργούσαν δικούς τους χαρακτήρες. 5 σεζόν θέλουν να βγάλουν από μια περίοδο με ελάχιστο υλικό από Tolkien. Τώρα το τι θα κάνουν με αυτούς είναι άλλο θέμα.
Δείχνουν μεγάλες φιλοδοξίες πάντως. Και μιλάμε για σεναριογράφους που ακόμα δεν έχουν κανένα επίσημο credit σε σειρά η ταινία. Ήταν και οι 2 τους ghostwriters σε σενάρια άλλων.
Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις δικους σου χαρακτήρες όταν ο Τόλκιν έχει τόσο πολύ… Είδαμε όταν δημιουργήσε και ο Jackson την Ταριελ αποτυχία… Γενικά το είπα και πριν ουτε οι φωτογραφίες με τράβηξαν
Η Τοριελ ηταν οτι καλυτερο στις 3 υπερμαλακια ταινιες Χομπιτ.
Μην τριγκαρετε με αλλαγες φυλων, χρωματων κτλ σε χαρακτηρες.
Υποσχομαι οτι δε σας τρωνε το μπιφτεκι.
Ειναι fictional χαρακτηρες.
Καταπληκτικη φαινεται η γυναικα νανος.
Η Ταριελ ήταν ότι χειρότερο υπήρχε σε μια τριολογια αίσχος με τον ζόρι να μας περασουν το love story. Επίσης για να τελειώνουμε με την μλκ περι φυλών και χρωμάτων. Ακόμα και στην τριλογία υπήρχαν λάθη αλλά εδώ το μέχρι τώρα τον εχουν γαμήσει. Αφού λοιπόν βάζεις μια γυναίκα νάνο όπου φυσικά δεν υπήρχα στο universe του Τόλκιν κάντο σωστά τουλάχιστον… Αυτό που δείχνει η φωτογραφία είναι αίσχρο. Κανένα feeling Tolkien μέχρι τώρα…
Αν ησουν εστω και λιγο σχετικος με Τολκιν, θα ηξερες οτι ο Τολκιν εχει παμπολλες φυλες ξωτικων στο lore του, εκ των οποιων καποιες ειναι σκουροχρωμες. Και δεν υπαρχει τιποτα που να απαγορευει κατι τετοιο και για τους νανους.
Και η γυναικα στην φωτογραφια φαινεται εξαιρετικη. 100% Τολκιν. Δεν ξερω τι παει να πει feeling Tolkien ετσι οπως το αναφερεις.
Φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα και ότι δεν έχεις διαβάσει. Και ειδικα αυτό που λες για τους νάνους όποτε παμε παρακατω δεν θα κάνω κουβέντα .
Συμφωνω με ολα οσα λες, και οσο βλεπω τα incel παιδακια να τριγκαρονται γιατι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ τοσο πιο πολυ περιμενω να δω την σειρα, αλλα η φαση με την Τοριελ ηταν τραγικη. Εδω βγηκε η ιδια η Evangeline Lily και ειπε οτι ολο το love-story subplot ηταν ουσιαστικα reshoot ρε συ.
Γενικα για το Χομπιτ, η πρωτη ταινια μου αρεσε. Αν το εκαναν 2 ταινιες θα εβγαινε πραγματικα καλο αλλα η απληστια τους το γαμησε, η αποφαση να γινει 3 ταινιες ειχε παρα πολυ κακες συνεπειες στο ξεχειλωμα της ιστοριας με κακα subplots που βγαλανε απο το κεφαλι τους και τα οποια αποδυναμωσαν την ιστορια. Εχει κανει μια παρα πολυ καλη σειρα απο 3 βιντεο η Linday Ellis πανω στο θεμα.
Για την σειρα εγω περιμενω να δω. Το να κρινουμε απο stills (βεβαια οι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ μονο stills χρειαζονται για να κραξουν, λογικο) μου φαινεται πραγματικα αγνα χαζο.
Η φωτογραφία με την Γκαλάντριελ-Ρόμποκοπ και την έκρηξη από πίσω λες και βλέπουμε Dark Knight, είναι τουλάχιστον αστεία.Την σειρά εννοείται θα περιμένουμε και θα την δούμε, αλλά η συγκεκριμένη σαν εικόνα είναι περίεργη επιλογή.
Μόνο εμένα μου φαίνεται σαν να βλέπω σκρισοτ απο επομενο επ.wheel of time;;
Οχι το ίδιο είναι
Eμένα GoT μου θύμισε η φάση.
Να το δούμε πρώτα βέβαια και μακάρι να ειναι καλό.
βσκ όλη η λοατ κοινότητα, που δε γουστάρει να την κατηγοριοποιούν, χώνει άπειρη κατηγοριοποιήση σε άλλους. και σε άτομα μέσα στην ίδια με τα όποια δε συμφωνούν, βλ κουιρ κτλ. στο θέμα μαύροι, γκέι κτλ. δεν είναι θέμα τρίγκας, αλλά θέμα του τι γυρνάς. βγάλανε μακμπέθ με τον ντάνζελ ουασινγκτον. δεν παίζει άσχημα, απλά το βγάλανε κι ασπρόμαυρο και καλά απο άποψη. βγάζουν βίκινγκο καταστάσεις και έχουν κοτσάρει 2-3 μαύρους. Παραιτήθηκε ο Πέτερσον, γιατί του κοτσάρανε υποδέεστερους φοιτητές, με το κριτήριο να είναι γκέι. βσκ 2 κακά δεν αλληλοαναιρούνται. αυτό. άλλο το να μην αποκλείεις, άλλο το να χώνεις εκβιαστικά φυλετικές ή σεξουαλικών προσανατολισμών ομάδες στο όνομα διαφορετικότητας. δλδ να δίνουν και μεγαλύτερους μισθούς αμα είναι να δηλώσουμε όλοι “Γαλάτες”. Οτι μαύροι και ασιάτες λχ είναι σχετικά κλειστές κάστες, με σαμπκάλτσουρς, το έχουν λάβει ύποψη ? οτι σνομπάρουν κόσμο κτλ. όχι αλλά ας νιώθουν καλά οι SJW που είναι σε κάνα μέσο κι άγιος ο θεός. κανσελ, μαι σαμπσκρίπτιο θα καταφέρουν πιστεύω και τπτ άλλο.
Επίσης το LOTR είχε βγεί ωραία, το Hobbit, ξεχειλωμένο αν και είχε παρόμοιο αρτ νταιρέκτιο. εδώ βλέπω ωραία κοστούμια, αλλά αν δεν δούμε κάποιο δείγμα γραφής και με μαύρους και με ρομποκόπ, δεν νομίζω οτι μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αν είναι βλακεία λχ. δεν θα φταίνε οι μαύροι, που μπορεί να είναι μια χαρά και σαν ηθοποιοί - θα φταίει το "αποτέλεσμα των επιλογών/ελευθεριών που θα έχουν πάρει " το θετικό που βλέπω είναι οτι έχει “αγνωστο κάστ”, να δίνουν κι ευκαιρίες σε νέους να κάνουν κάτι … ας ελπίσουμε λοιπόν οτι αφού έχουν επίγνωση οτι θα τριγκάρουν ένα υπερνερντ κοινό αν τα σκατώσουν. ΔΕΝ θα τα σκατώσουν. θα δείξει απο εβδομάδα.
Από τις φωτογραφίες καταλάβες ότι είνα got?
Δεν είπα ότι είναι GoT, είπα ότι μου θύμισε.
Και κυρίως από την φώτο της Γκαλαντριελ.
Η Brienne με μακρύ μαλλί είναι, απλά πλέον βλέπεται. Άσε που στα χαλάσματα πιο πίσω αχνοφαίνεται το χέρι του Jaime.
Πέρα από την πλάκα, από τη συγκεκριμένη φωτό λείπει το αιθέριο του πλάσματος. Είναι γουέι του χιούμαν…