The Lord of the Rings: The Rings Of Power (TV series)

Για quarterback του Riverdale που τη βρίσκει με cosplay μου κάνει

1 Like

Γκαλαντριελ με πανοπλια και νεαρος Ελροντ, θα παιξει πολλη πρωτη εποχη ε? Καλη φαση.

1 Like

Εμ, αν δεν κανω λαθος μόνο δεύτερη θα περιλαμβάνει, δε νομίζω πως έχουν δικαιώματα για πρωτη η τρίτη

3.30 έχουμε trailer

1 Like
3 Likes

Συγκίνηση… Γαμησε άσχημα

Πω.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι το είδα στην τηλεόραση, αλλά πολύ μέτριο τρεηλερ.

Τα ψηφιακά εφφέ μου φαίνονται κάκιστα.

Παίζει σοβαρά να κάνω hate watching εν τέλει

2 Likes

Σαν τρείλερ, δεν είχε ακριβώς κάπου, να ρίξει το βάρος. Σαν κλόπι του Τζακσον, με πιο τηλεοπτικό γκρείντινγ και πιο νέους και άγουρους ηθοποιούς. could go either way…

Εγώ αυτό που βλέπω είναι καλογυαλισμένο και πιο fantasy, πιο κοντά στη Narnia ας πούμε, δεν προσπαθούν να αντιγράψουν στα όλα τους τις ταινίες (και καλά κάνουν). Αυτή η επιλογή θα του επιτρέψει να έχει μία συνέπεια ως προς το τι βλέπει κανείς (δεν θα έχουμε medieval σκηνικά από τη μία, και τέρμα ψευτιά CGI μετά, βρίσκεται κάπου σταθερά ως προς την ποιότητα εικόνας)

Είδα επίσης ωραία πλάνα, με πολύ καλή φωτογραφία, και μερικά υπονοούμενα για ωραίες σκηνές μάχης.

Could be wrong, tho

Ενδιαφερον, αλλα οκ teaser ειναι τι συμπερασματα να βγαλεις.

Οριακά σαν videogame το μισό trailer, πολλά συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν όμως.

1 Like

Εξακολουθώ να υποστηρίζω την άποψη οτι η εικόνα μου βγάζει wheel of time…

μια μειξη wheel of time και Narnia…

οχι οτι δεν μου αρεσουν και τα 2 αλλα περιμενα κατι πιο κοντα στις ταινιες…

θα το δω ετσι και αλλιως ομως!

Το ορκ που είδαμε ήταν αρκετά καλό

1 Like

ποιο ορκ;

Το beast σορρυ.

1 Like

Η σκηνή προς το τέλος από την μάχη με τα ορκ, είναι μάχη της 1ης εποχής και ο πρωταγωνιστής είναι ο Finrod.

Το animated τερας γουατεβερ και εμενα μου φανηκε πολυ καλο … Απλα ολο το τραιλερ εχει αυτη τη λιγο ξεπλυμενη και ψηφιακη αισθητικη που το ριχνει γενικα… Ελπιζω να βγουμε ολοι λαθος!

3 Likes

Εμένα πάντως μου έβγαλε έντονη Hobbit αύρα, και με καλύτερο CGI.

Το θέμα όμως είναι η πλοκή και πως θα εμπλουτίσουν (αφού αυτό επέλεξαν) τα σκόρπια γραπτά και ιστορίες του Τόλκιν από την περίοδο, οπότε, κανένα συμπέρασμα μέχρι τώρα.

1 Like