Ετσι το βλεπω κ γω
Ναι ακριβώς αυτό. Το House φαίνεται πιο promising όπως και να το κάνεις…Θα δουμε, οι πρεμιέρες δεν είναι μακριά (ειδικά αν σκεφτείς ότι μεσολαβεί και καλοκαίρι)
Να μην κάνει ένας κερατάς σειρά το Legend of Drizzt, το κεφάλι μου μέσα, που μπορεί και πρέπει και σηκώνει τέτοια αισθητική;
προβλεπω νσ σκαει trailer χορταστικο συντομα
Teaser 1 λεπτού για το teaser 2 λεπτών που θα παίξει στις 14 Ιουλίου.
Not great, not terrible. Συνεχίζει να φαίνεται generic fantasy. Πάντως και εδώ τα cgi φαίνονται πολύ φτηνά.
Ναι και εγώ. Ωραίο trailer, δεν δείχνει φτηνό όπως φοβόμουν. Ίσως για πρώτη φορά φαίνεται το χρήμα που έχει πέσει. Πολύ Peter Jackson στην αισθητική, νομίζω άκουσα και μερικά μουσικά themes από την τριλογία. Γενικά ωραία πράγματα αλλά οι φόβοι για το τι σκατά τελικά θα δούμε από πλευράς story παραμένουν.
Ιδού ένα πολύ πιο πλήρες τρέιλερ απο την σειρά
Η προσωπική μου άποψη (απο το τρέηλερ πάντα): αρκετές εντυπωσιακές εικόνες και για πρώτη φορά, κάποιες που μεταδίδουν κάτι απο την τολκινική μαγεία, ΑΛΛΑ εξακολουθούν να μη με πείθουν καθόλου οι ηθοποιοί που έχουν επιλεγεί, απο τις φυσιογνωμίες και το styling ως το acting και την εκφορά του λόγου τους. Οταν δηλαδή η εικόνα “ανοίγει” και περιλαμβάνει τοπία και σκηνές σε μεγάλη κλίμακα, το αποτέλεσμα είναι από ικανοποιητικό έως πολύ καλό. Οταν όμως επικεντρώνεται σε διαλόγους, πρόσωπα και χαρακτήρες, νιώθω πως η μαγεία εξαφανίζεται και μια μέτριου επιπέδου, έως και λίγο “φτηνιάρικη”, generic fantasy σειρά είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να περιμένουμε.
Οι ηθοποιοί δεν μου φάνηκαν κακοί, ίσα ίσα. Λίγο cringe η φάση με Galandriel και οι διάλογοι με Elrond (put down your sword) και βλέμμα Galadriel λες και είναι έτοιμη να δολοφονήσει τον κόσμο όλο. Αν και δεν είναι τόσο θέμα ηθοποιών.
Το αστείο βέβαια είναι πως αμέσως μετά έχουμε και την πιο ενδιαφέρουσα σκηνή.
Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι War of Wrath. Έβαλα και κανένα βίντεο στο youtube, ανάλυση από τους γνωστούς Tolkien-Nerds και πολύ χάρηκα που είδα πως δεν ήμουν ο μόνος που το σκέφτηκε.
Από την μια το φοβάμαι πως σεναριακά θα είναι τέρμα χαοτικό, από την άλλη είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε τρελές φάσεις από πρώτη εποχή και θα μας πέσει το σαγόνι στο πάτωμα.
…Γιατί δεν περίμεναν λίγο να βγάλουν αυτό ως 1ο teaser? Οι αντιδράσεις θα ήταν αρκετά διαφορετικές. Σκηνάρα η από πάνω, και γενικά το χρήμα που έπεσε εδώ όντως φαίνεται. Με έψησε, αν και όπως έχω πει προηγουμένως κρατάω πολύ μικρό καλάθι για το υπερβολικά περιορισμένο υλικό που διαθέτουν, καθώς και για το πως θα το πλαισιώσουν με Tolkien-esque αφήγηση και περιεχόμενο που θα βγάλουν από το κεφάλι τους. Ελπίζω σε ευχάριστη έκπληξη, αλλά αντικειμενικά πρόκειται για Tolkien fanfic με χρήση του setting, ορισμένων προσώπων και γεγονότων.
Ανεβηκε κ αλλο κ αυτο στις προδοκιες μου κ ας θεωρω οτι μονο η Γκαλαντριελ ειναι πραγματικα ταιριαστο καστ
ανεβαίνει σιγά σιγά ο πήχης
Από πλευράς παραγωγής δείχνει όλο και πιο εντυπωσιακό με κάθε trailer. Αλλά ταυτόχρονα με ανησυχεί λίγο που μας πετάνε πολλά hints πλέον από την πρώτη εποχή (Dagor Bragollach εδώ ξεκάθαρα, πέτα και έναν Balrog εκεί να βρίσκεται) ενώ από όσο ξέρουμε δεν θα πάμε και πολύ προς τα εκεί αφού απλά δεν μπορούνε. Δημιουργούν προσδοκίες που δεν θα μπορέσουν να εκπληρώσουν.
Η Galadriel σε ρόλο Aragorn εδώ, και φοβάμαι πως το cringe θα πάει σύννεφο στον ρόλο που θα παίξει. Η ηθοποιός μου αρέσει ωστόσο.
Ωραίο όντως αλλά ακόμα κρατάω μια πισινή.
Ολο και καλυτερο γινεται το πραγμα, για οσους δεν ειμαστε πολυ μεγαλοι φανς Τολκιν φαινεται εξαιρετικο βασικα.
Πραγματικα δε με ενδιαφερει κανενα continuity προσωπικα οσον αφορα αυτην την σειρα
Εκτος lore παρα πολλα στοιχεια, ειναι ομως το καλυτερο trailer που κυκλοφορησε ως τωρα. Προσωπικα θα τη δω σαν μια σειρα φαντασιας, με μερικα γνωστα ονοματα του κοσμου του Tolkien, γεγονοτα & καταστασεις.