The Lord of the Rings: The Rings Of Power (TV series)

Επίσης έχουμε εξαιρετική μουσική

2 Likes

Πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Δυο σημεία που μου χτυπάνε ακόμα:

1. Εμφανέστατη έλλειψη βρώμας/γλιτσας/μπιχλας κτλ. Αφαιρεί αρκετή αληθοφάνεια (ειρωνία να χρησιμοποιείται ο όρος για φανταζυ αλλά τεσπα)

2. Η φωνή στην αφήγηση ΔΕΝ νιώθει λέμε!! Η Σκαρλετ στο Χερ πιο πολύ συναίσθημα έβγαζε. :rofl:

2 Likes

Μπααα εγώ είμαι τεράστιος φαν Τόλκιν και μια χαρά μου φαίνεται.

Μα ναι, δεν ειπα πουθενα οτι οι φανς του Τολκιν θα πρεπει να νιωθουν απογοητευμενοι.

Απλα εχω ηδη ακουσει μυριαδες παραπονα για την Γκαλαντριελ και ενα σωρο αλλα…

Έχω τις θεωρίες μου για αυτό αλλά προτιμώ να τις κρατήσω για τον εαυτό μου, βαριέμαι να τσακώνομαι.

1 Like

Αν και ξερω οτι θα απέχει πολύ σαν περιεχόμενο, αλλα ειναι καλη ευκαιρια να ξαναβγει το σιλμαριλλιον απο την βιβλιοθηκη τωρα που θα εχω 2 βδομαδες αδεια και θα αραξω σπιτι. Προλαβαινω να το βγαλω μια αναγνωση μεχρι την πρεμιερα της σειρας

1 Like

Μουσικαρα αν μη τι αλλο

kindah excited, αλλα καταφερα να κλεισω 2 εισιτηρια να δω τα δυο πρωτα επεισοδια στο σινεμα, 31 Αυγουστου.

Summary

please don’t suck, please don’t suck, please don’t suck

Stephen Colbert Good Luck GIF

2 Likes

Έβγαλαν και ένα τελευταίο trailer. Από τα 3 τελευταία αυτό είναι εύκολα το χειρότερο. Τέρμα cringe ατάκες και κάκιστη επιλογή τραγουδιού.

Πραγματικά δεν ξέρω τι διάολο θα δούμε. Πολύ φοβάμαι πως για όσους έχουν διαβάσει τα πάντα από Tolkien τούτο εδώ θα είναι το δικό μας Last Jedi σε ότι αφορά το lore. Για του υπόλοιπους δεν ξέρω. Πάντως ξεκινάμε με 2 επεισόδια συνολικής διάρκειας 3 ωρών. Άρα κάποια πρώτα συμπεράσματα θα βγουν αρκετά γρήγορα.

Cringe δεν λες τίποτα :rofl:

αυτα διαβαζω και πεταω το ποντικι μακρια μη το κλικαρω καταλαθος

Summary

that being said, το last jedi ισως το αγαπημενο μου star wars, so

1 Like

Τι πηγε στραβα

ω ρε γαμωτο θυμιζει το τραγουδι που εβαλαν κατι teen movies ισπανικες που βαζει κατα καιρους το νετφλιξ…
αφου εβγαλαν τοσο ομορφο soundtrack πριν μερικες μερες, σκαβουν μονοι τους τον λακκο μου φαινεται…

οκ για τις ατάκες αλλά τι κακό έχει το τραγούδι ρε παίδες;

Μολις ειδα το τρεηλερακι, μια χαρα ηταν.
Δεν ξερω τι ειδατε εσεις που σας χαλασε τοσο πολυ.
Το τραγουδι πανεμορφο.

Πρώτες αντιδράσεις από όσους έχουν δει τα πρώτα επεισόδια.

Γενικά πολύ θετικές αν και αποφεύγουν να μιλήσουν για το lore γενικά και μένουν σε μεγάλο βαθμό στο μέγεθος της παραγωγής.

Μαύρους.

Εμ το lore είναι το θέμα