Το συγκρότημα του omar εννοείς ε? Γιατί οι mars volta περνάνε την χειρότερη περίοδο τους τώρα που έφυγε ο μαύρος.
βασικα το τελευταιο των μαρς , δεν τοχω ακουσει ολοκληρο πανω απο 2 φορες.επικ φειλ.
οσον αφορα τον μαυρο ντραμερ, εγω χαρηκα που εφυγε γιατι ετσι οπως επαιζε γαμουσε ολο το groove και μου εσπαγε τα νευρα τρομερα
ο νεος ντραμερ φαινεται μια χαρα παιχτης, κανει ωραια γεμισματα κ το βασικοτερο δεν γαμαει την ολη συνοχη του γκρουπ παιζοντας λες κ ειναι στους dream thater (αλλοι μαλακοποζεραδες τουτοι)
τωρα οσον αφορα το συγκροτημα του ομαρ,βασικα ειναι οι βολτα διχως τον σεντρικ…αρα δεν κανω καποιο διαχωρισμο.κ τα αλμπουμ των βολτα στην τελικη ,ολα ειναι γραμμενα απο τον ομαρ.
μακαρι να ξαναπερασουν απο εδω , περυσι στο ΑΝ μας δωσαν το κεφαλι σε παγουρι.
Καλοι οι The Mars Volta. Πρεπει να εχω ακουσει πανω απο 2000 φορες στην ζωη μου το L Via L Viaquez το οποιο θεωρω θεικο και καμια 800αρια το The Widow
Μου την σπαει που εχουν τεραστια τραγουδια, θεωρω πως το maximum που πρεπει να διαρκει ενα κομματι ειναι 4.30 λεπτα. Καταλαβαινω οτι εχουν λογους που τα κανουν τοσο μεγαλα, αλλα εγω προσωπικα σπανια τα ακουω ολοκληρα. Εκτος απο τα 2 προαναφερθεντα.
Ναι αλλα εχουν λόγους που τα κανουν τοσο μεγααλα
Παιζει φοβερο ΒΙΝΥΛ ΡΙΠ του οκταεδρον οπως δεν το χεις ακουσει ποτε 8O
[SPOILER]Βασικά ρε ξεκόλλα λίγο από τα αυτιά σου. Έχεις ακούσει ένα μύριο ΑΧΡΗΣΤΑ βινυλ ριπ από κάθε παλαιολιθική μπάντα, και δεν έχεις ακούσει κάτι που βγήκε πέρυσι και γαμεί στεγνότατα. Α, και ο “μαύρος ντράμερ” χώνει τη μεγάλη του … εκεί που ξέρεις* κάθε πρωί που ξυπνάει.
*στη σούφρα του κάθε Ντάνυ Κάρευ[/SPOILER]
σιγα μωρη τρελη μη φωναζεις
οκ θα ξανακουσω το 8εδρο κ θα σου πω εντυπωσεις
οσον αφορα τη συγκριση carey-thomas θα σου απαντησω με ποδσφαιρικους ορους μιας κ ξερω οτι εισαι του σπορ
ειναι σαν να συγκρινεις τον ζινταν(αν ετρωγε μαγικα μανιταρια) με τον κριστιανο ροναλντο(αν επινε μπαφους)
αν εσυ γουσταρεις ροναλντο,κουλ.εγω θα παρω τον ντανυ-ζινταν
(οι παρενθεσεις μπηκαν γιατι οι ντραμερ ειχαν παρε-δωσε με τα συγκεκριμενα ψυχοτροπα)
Εντάξει, καλό είναι το οκτάεδρο αλλά τα 2 πρώτα (μάλλον) δεν τα πιάνει.
Αυτό εδώ όμως:
είναι υπερτελειότητα.-
Εγώ δεν έχω ακούσει ακόμη octachedron, Amputechture, αλλά γενικά η μπάντα μαμεί. Είναι μπροστά από την πρώτη κιόλας κυκλοφορία τους (μεγάλος δίσκος,και ο πιο πιασάρικος τους επίσης), και δεν σταματούν να εξευρενούν διαφορετικές μουσικές πτυχές συνεχώς. Βέβαια ώρες-ώρες παρα-θυμίζουν πράγματα όπως kIng Crimson,αλλά σιγά, πόσες μπάντες είναι αυτόφωτες.
Και ο Thomas ήταν απίστευτο ντραμμερόνι, εγώ χαλάστηκα πολύ που έφυγε. Βέβαια τα ίδιο έλεγα κι όταν έφυγε ο Theodore,χαχαχαχα, πάντα μουσικάρες προσλαμβάνουν οι 2 αφάνες γμτ! Πάντως καταλαβαίνω τι εννοεί ο Awake και γιατί δεν του αρέσει ο τύπος και τα υπερηχητικά του γεμίσματα, ο Theodore ήταν πιο λιτός οπωσδήποτε. Όχι ότι συμφωνώ βέβαια Διαφορετικά στυλ, αλλά τρομερές ιδέες αμφότεροι, και ο Τhοmas κόλλαγε μια χαρά με ην πιο "γκαζιάρικη¨"προσέγγιση του Bedlam in Goliath.
Α,και εντελώς φεύγα στίχοι έτσι? Μην το ξεχνάμε αυτό
θα κρατησω μια πισινη , αλλα το 8εδρο σε σχεση με τα 4 πρωτα μου φαινεται ενα επιπεδο πιο κατω
επισης τον τελευταιο καιρο το bedlam εχει ανεβει ακομα πιο πολυ στην εκτιμηση μου
αυτος ο δισκος ειναι απλα groove μεχρι ξεσκισματος
οσον αφορα τους στιχους εγω απλα τους αντιμετωπιζω(τα φωνητικα δλδ ) ως αλλη μια ηχητικη πηγη
δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο πνευματικο υποβαθρο,ο τυπος γραφει στιχους ‘stream of consciousness’
απλα η φωνη ειναι αλλο ενα μουσικο οργανο μεσα στο ολο μειγμα.
μπυπε φιλος χθες οτι ατομο πουναι χωμενος στα συναυλιακα τουπε πως θα σκασει αθηνα ο ομαρ τον νεοεμβρη που κανει ευρωπαικη περιοδεια
αλλα επειδη ο τυπος ειναι και λιγο φιδεμπορας ας κρατησουμε μικρο καλαθι μεχρι να δω επισημη ανακοινωση
και μακαρι να ερθει διχως τη γκομενα του,δεν την αντεχω οπως ουρλιαζει σαν να ακουω εντεχνο ποτισμενο στο ψυχοφαρμακο ειναι η τυπισσα [-X
το octahedron μπορει να μη ειναι σαν τα frances…, bedlam…, de-loused… αλλα εχει και αυτο πολλα ωραια κομματια ,το “Since We’ve Been Wrong” και το “With Twilight as My Guide” ειναι απο τις καλυτερες μπαλαντες τους
Και το Οκτάεδρο μια χαρά χώνει… Απλά τα προηγούμενα χώνουν λιιιιιίγο περισσότερο!
Ρε, η μπάντα δεν παίζεται. Αψεγάδιαστη. Ίσως η σημαντικότερη προγκρέσιβ μπάντα των '00s.
Μια χαρούλα είναι το Octahedron και βασικά ήθελαν ένα τέτοιο άλμπουμ, κάπως διαφορετικό, πιο χαλαρό. Ίσως να αποτελεί και μετάβαση σε κάτι άλλο, ή ακόμα και να επιστρέψουν στα δαιδαλώδη έπη πιο ορεξάτοι.
τι δισκαρα πουναι ρε πστ μου το bedlam in goliath 8O8O8O
κ αυτο το ‘κοψιμο’ στα 3.50 του goliath που οδηγει στηνκραυγη-ανεμοστροβιλο του σεντρικ (εκει στα 4.30)
μουσικη , η απολυτη καυλα, το απολυτο χασιμο , η τελεια ‘ουσια’
Καινούριος Ομάρ, κάνει στριμ εδώ.
Εντελώς διαφορετικό από τα προηγούμενά του, εντελώς ηλεκτρονικό, μέχρι και χιπ χοπ σε σημεία, αλλά παραδόξως, λειτουργεί! Σταθερή αξία το αηδιαστικό εξώφυλλο.
Κάνα νέο για τη συναυλία έχουμε;
για τη συναυλια δεν υπαρχει τπτ καινουργιο αλλα νομιζω οτι 8α τα ανακοινωσει ολα μαζι
πχ που8ενα στα σαιτ του δεν γραφει για αλλανδια αλλα
http://www.vera-groningen.nl/mainstage/omar-rodriguez-lopez-group-le-butcherettes
μου
φρανσις δε μιουτ.
κ ειμαστε παλι κατω απο το νερο.μπουρμπουληθρες.
edit : ευκολα , οτι καλυτερο εχουν βγαλει.σαν να ‘τρως’ lsd διχως να τρως.απιστευτος δισκος.
αυτο ειναι η εννοια του επους!
επος δε λες τπτ
τοχω 5 χρονια κ ξαφνικα με ξανακαιει οπως ποτε 8O
ειδα κ αυτο στο ebay κ αρρωστησα…κατι τετοια σε κανουν να ποουλησεις ολα τα cd και να αγορασεις πικα/βινυλια
[B]
http://cgi.ebay.ph/MARS-VOLTA-FRANCES-MUTE-4XLP-GLOW-DARK-MINT-/140445540100?pt=Music_on_Vinyl[/B]
Υπερβολικά τα 250$, υπάρχει συχνά στο discogs γύρω στα 150$ και άμα ψαχτείς σε forum μπορείς να το βρεις και με καλύτερη τιμή.
καλα δεν παιζει να το τσιμπησω
καταρχας δεν εχω πικαπ :p:p
κατα δευτερον, ακομα και 100$ για ενα δισκο ειναι too much.
ψαχνω να βρω μια καλη κοπια απλη του FTM και το δωσω σε εναν φιλο μου που κανει σωστα βινυλ ριπς να παρουμε εστω κ εμμεσα μια τζουρα βινυλιου
(θενξ για το τιπ παντως )
δεν παιζει πουθενα κ στο νετ μια γαμιστερη εκδοση cd που ειχε βγει παλιοτερα
2008 japan SHM-CD (φτιαγμενο απο τιτανιο,κρυπτονιτη και λοιπα διαστημικα υλικα…και καλα)
μεγαλη αρρωστια αυτος ο δισκος…