ρε παιδια μονο εγω ξενερωσα με το οκταεδρο;
το κουότ που χεις κάνει πού κολλάει με αυτό που λες? :?
αν διάβαζες κάνα ποστ θα έβλεπες ότι δεν είσαι μόνος…
αλεκο δεν εισαι μονος μην αγχωνεσαι ειμαστε πολλοι
ωραιο ειναι το οκταεδρο ρε, καλυτερο απο το amputechture
ουτε καν κολλητε το amputechture ειναι δισκαρα(προσωπικη μου αποψη παντα)
τωρα αν πολυς κοσμος δεν το εχει ακουσει πανω απο 5 φορες κ το πεταξε στο ραφι ,αυτο ειναι μια αλλη πονεμενη ιστορια
εγω τα κατεβασα ολα μαζι και καθε μερα τα ακουγα ολα με την σειρα
απο το amputechture μονο το asilos magdalena με ενθουσιασε
ενω απο το οκταεδρο μου αρεσαν ολα
ok προφανως ακουμε διαφορετικη μπαντα
peace.
εσενα απο το amputechture ποια σου αρεσαν πολυ να τα τσεκαρω περισσοτερο?
τουλαχιστον συμφωνουμε οτι τα bedlam… , de-loused… , frances… , ειναι δισκαρες
bold συμφωνουμε 100%
κυττα για μενα το amputechture εχει μεσα τουλαχιστον 3 κομματαρες κ μου εκανε εντυπωση που δεν ανεφερες κανενα απο τα 3 , that’s all
tetragrammaton
viscera eyes
day of the baphomets
ειναι περιεργος δισκος , ισως κ ανισος αλλα αυτα τα 3 ειναι τρομερα κομματια
τεσπα…opinions…
τι πορωση ειναι αυτο το σημειο http://www.youtube.com/watch?v=Oyo-A3F5J28#t=4m11s:metal::afro::metal:
cassandra gemini.
ξεφτιλιζει δισκογραφιες αυτο το κομματι 8O
http://ipaintmymind.org/music/omar-rodriguez-lopez-ipaintmymind-exclusive-interview/
Μεγαλη συνεντευξαρα ομαρ.
(και νεος δισκος μαρς βολτα μεχρι το τελος της χρονιας)
Έλεγα και γω θα του ξεφύγει το 2010
μμμ. Άντε, καιρός για δίσκο με 3 κομμάτια 12λεπτα (τουλάχιστον) και ένα στο ζεππελινικό στυλ του Οκτάεδρου !
Τι κορεσμός είναι αυτός, ακόμα δεν έχει χωνευτεί το οκτάεδρο ρε γμτ.
γιατι εχουν χωνευτει νομιζεις τα προηγουμενα ?
εχω παθει παλι πλακα με το frances κ ακουω/ανακαλυπτω πραγματα σαν να ναι νεος δισκος (κ το ακουω σταθερα 5 χρονια τωρα)
συν το bedlam που επισης μου τα ‘εσκασε’ ξανα
ο τυπος ειναι ‘πειραγμενος’ φετος μονο εχει βγαλει 5(ισως κ παραπανω) σολο δισκους 8O
OMAR: I was about to say, writer?s block doesn?t really exist. It?s a myth created by individual neurosis, which can become collective neurosis. Ya know, it?s like, I heard this guy had writer?s block, do I have writer?s block? Am I gonna get writer?s block? I think I have writer?s block! (Laughs)
υποψιν , εχει ηδη γραψει την μουσικη για το νεο αλμπουμ ΜΒ , απλα περιμενει τον cedric να γραψει στιχους 8O
I?m just waiting for Cedric to finish his lyrics, and I?ll finish recording him and that will end the next The Mars Volta record?. The music has been there for 11 months now, Cedric has sorta just been doing his thing. I?m to the point now where I?m not pressuring him to get it done?I hope to be done with the record by the end of this year, but it depends on label politics?could be March, June, who knows?
παντως ο ομαρ θεωρει το 8εδρο αποτυχια
OMAR: In general, I definitely look at the previous album and try to revolt against it. Bedlam was a very heavy album, that?s why Octahedron sounded the way it did, and ya know, Octahedron for me was a failure, and so now I?m trying to do what I couldn?t do then, and see how I can do it differently? eliminate elements that I thought were right on at that time, and maybe bring in elements that I was afraid to do at the time.
μιλαει μεχρι κ για jodorowfsky ο θεουλης
μιας κι εχω λιωσει τελευταια με δαυτους και κυριως τα bedlam in goliath και το de-loused
ειιπα να ποσταρω τι θεοι ειναι αυτοι!!!8O8O8O:p
ειχα ακουσει το τελευταιο(octahedron) πρωτα οταν ειχε βγει και δεν ξετρελαθηκα περα απο 2-3 κοματια, αλλα μετα ακουσα το goliath και κολλησα…
υστερα ακουσα το de-loused και τ ακουω συνεχεια τον τελευταιο μηνα ολοκληρο καθε φορα λιωσιμο λεμε:p:afro:
τωρα ανακαλυψα και το βιβλιο για το story tou de-loused θα κατσω να το διαβασω σημερα( http://www.tmvfr.info/miscfiles/DeLoused_storybook.pdf )
καποια στιγμη αφου ξεκολλησω απο τα παραπανω θ ακουσω και τα υπολοιπα τους
ερωτηση: υπαρχει περιπτωση να ρθουν απ τα μερη μας ποτε??[-o<
zben καλωςηρθες στον μαγικο κοσμο των βολτα
καλο καψιμο αν και δεν εχεις ακουσει ακομα το καλυτερο τους αλμπουμ
Frances the mute.
μαζι με deloused/bedlam αυτο ειναι απαραιτητο στην δισκοθηκη σου (κοινοτυπια ολε!!!)
οσον αφορα την εμφανιση των μβ ελλαδα , καραχλωμο αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια
παντως
α)περυσι ειχε ερθει ο ομαρ με τη μπαντα του
β)ηταν να ερθει κ φετος τον νοεμβρη αλλα ακυρωθηκε ολη η ευρωπαικη τουρ αρα
γ)λογικα θα σκασει καποια στιγμη στο κοντινο μελλον
με πορωσες βαζω παλι την φρανσις 8)
νηστεια και προσευχη:papas:
ναι ειχα διαβασει οτι θα ρχοταν ο ομαρ και το ψηνα να παω αν και δεν εχω ακουσει τπτ απ τα δικα του
το φρανσις το χω στα υποψιν σιγουρα οπως και το αλλο π δεν εχω ακουσει το amphutecture
μακαρι να ρθουν καποτε:(