The Mars Volta

τι λέτε για το amputechture ρε!
το tetragrammaton είναι καλύτερο από κάθε τραγούδι του de-loused, άσχετα αν το δεύτερον υπερέχει πολύ σαν άλμπουμ στο σύνολο

Για μένα, το Cassandra Gemini είναι ότι καλύτερο έχουν γράψει οι παιχταράδες στην καριέρα τους.
Μιλάμε για τον τον επικότερο προγκρέσιβ θρίαμβο!

κομματάρα
επίσης πιο πριν η αλήθεια είιναι ότι υπερέβαλα λίγο. ξέρετε όμως πώς είναι να κάνεις ποστ ακούγοντας το τραγούδι. η αντικειμενικότητα πέφτει υπό το μηδεν :stuck_out_tongue:

αυτο ακριβως 8)

δεν εχω να προσθεσω τπτ αλλο.

@vedder
[B]

viscera eyes
day of the baphomets[/B]

να τα αγαπας κ αυτα μην τα ξεχνας :stuck_out_tongue:

O\m/ar θεουλης :lol::lol::lol:

Έβαλα να ακούσω το Frances The Mute…

Πάει καιρός από την πρώτη φορά…
Με βλέπω σε σπηλιά με αυτόν τον δίσκο,να τον ακούω και να επικοινωνώ με τον κόσμο ανά εξάμηνο

απο την μια σε χαιρομαι που απο τα 18 πιανεις τα εξωγηινα ραδιοκυματα

απο την αλλη σκεφτομαι 'που θασαι αραγε στα 25 σου ? σε ιδρυμα ? στο ΜΙΤ ? μεσα στο ATIA ? ’

δε γαμιεται , ετσι κ αλλιως the mind has its own mind.

δε γραφω τπτ για τον δισκο.αρκετα ειπαμε.let the music do the talking.

Σιγά το περίεργο να ακούει ένας 18χρονος Mars Volta :stuck_out_tongue:

Το θέμα δεν είναι τι ακούς.Στο εποχή 15 χρονών παιδί μπορεί και να ακούει Jazz με στοιχεία Death Metal.
Το θέμα είναι τι καταλαβαίνεις από αυτά που ακούς…
8)8)8)8)

ρε παιδιά που θα βρούμε την ταινια του ομαρ??
εχω μεγάλη περιέργεια να δω!!!

για πες τιτλο…

The Sentimental Engine Slayer
αντε ρε awake κανε τα δικά σου… :stuck_out_tongue:

περιμενε 8)

edit : nope σορρυ αρχηγε δεν βρηκα κατι !!!

[B]επος.[/B]

Αφησαμε για λιγο το Frances και ξαναπιασαμε το Deloused.

Ωραια.

(τι γραφεις ρε καριολη Ομαρ ??? Γιατι μας γαμας ετσι το κεφαλι μας ? καλα δεν ειμασταν με killers και interpol και ολο το υπολοιπο indie/yeah συναπαντημα που θεοποιουσαν οι ‘ροκ’ φυλλαδες εκι στα 2002/2003…Επρεπε να ερθεις κ να τους δειξεις ποσο παιδικες μουσικες γραφουν το 95% των ‘ροκ’ μπαντων ? Γιατι ρε φιλε τους ξεφτυλιζεις ? Εισαι τοσο κακος ανθρωπος? Πες μου, εισαι ?)

τον τελευταιους δυο μηνες εχω λιωσει και τα 5 σιντια των μβ,και εχω να πω οτι τους εχω αγαπησει πραγματικα!:lol:ειπα να γραψω σχετικα,μιας και δεν εχω κατι να κανω:p

de-loused: το καλυτερο τους,απ την αρχη μεχρι το τελος αριστα

frances: το αποπανω ειναι το καλυτερο τους αυτο ειναι το αριστουργημα τους, εκει π στεναχωριεσαι επειδη βλεπεις οτι εχει λιγα κομματια σ πεταει το κασανδρα και σε διαλυει.γενικα ολος ο δισκος σε κανει να γινεσαι ενα με τον καναπε το πατωμα το κρεβατι την καρεκλα

amphutecture:το τελευταιο τους που ακουω απ ολα, εχει κομματαρες αλλα οχι τοσο καλο οσο τα 2 αποπανω

goliath: πολυ δυνατο αλμπουμ, απ το αμπερινκουλα αρχιζει και χωνει δυνατα

octahedron: το 1ο π ακουσα, διαφορετικο απ τ αλλα και ηταν ο λογος π παραλιγο να μην ακουσω τα υπολοιπα τους, αλλα τελευταια αρχιζει και μ αρεσει αρκετα

xaxaxax ωραιο

χαιρομαι γιατι εχεις πιασει ακριβως τι εστι μαρς βολτα

μας δινεις κουραγιο σε μια εποχη οπου δυστυχως η βλακεια παει συννεφο

να προτεινω μια δισκαρα που στανταρ θα γουσταρεις κ εχει μεσα αρκετα σημεια που θα σου θυμισουν βολτα στα καλυτερα τους

(βασικα ο τυπος ειναι μεγιστη επιρροη τους)

[B]santana - lotus[/B]

Θεικο αλμπουμ.

αχα οκ θα το τσεκαρω thnx :smiley:
τους at the drive in τους εχει ακουσει κανενας? ειναι το προηγουμενο συγκροτημα του ομαρ και του σεντρικ
ειναι στα υποψιν μου, ελπιζω να ναι αντιστοιχα καλοι:p