Ναι ειναι πολυ αξιολογοι.Δεν εχουν την παρανοια των MV αλλα τσεκαρε αφοβα.
βασικά, αυτό να το τσεκάρεις.
Στους Μαρς Βόλτα έχω δώσει πολλά ακούσματα, προσπάθησα δλδ, αλλά ποτέ δε μου έκαναν κλικ ιδιαίτερα δυστυχώς. Μου αρέσει πάνω κάτω η διάθεση εξερευνησης -το “χάσιμο” κοινώς- του Frances the Mute και σε γενικές γραμμές η τραγουδοποιία του Octahedron αλλά μέχρι εκεί. Μου ακούγονται πολύ στημένοι/επιτηδευμένοι, και η μουσική τους μου βγάζει μια φοβερή ψυχρότητα (ούτε τα φωνητικά μου αρέσουν γιατί μου βγάζουν ακριβώς τα ίδια). Νιώθω όταν τους ακούω ότι “κάτι παίζει”, κάτι ποιοτικό, αλλά δεν…το ύφος με χαλάει. Oh well αγαπώ μεν τα προοδευτικά ακούσματα αλλά δεν γίνεται να μας αρέσουν κι όλα.
Επιτέλους νέα (από το τουίτερ):
ORLProductions
In LA finishing up the new The Mars Volta album
και
sargenthouse
also update from @Orlproductions from the studio for the new @themarsvolta record. Get ready it’s going to be a goodie
Άντε να δούμε.
Ε ναι καιρός ήταν, κοντεύει να κλείσει χρόνος
Και ο Ομαρ έχει βγάλει μόνο πεντακόσους δίσκους (και) φέτος
θεωρητικά διέρρευσε και ένα [I]ντέμο[/I] ή κάτι τέτοιο, από το καινούριο άλμπουμ.
Δε ξέρω αν τρελαίνομαι κιόλας…αλλά το άκουσα μόνο μια φορά ξερωγω.
Σε άλλα νέα, από τα τελευταία του ομάρ, το λάιβ (どういたしまして) είναι από τις καλύτερες κυκλοφορίες, και για φέτος και για πάντα.
απο τις καλυτερες εμφανισεις
η συνεχεια ειναι διπλα
nice! ο σεντρικ φωναρα οπως παντα
εγω τωρα λιωνω αυτο
ειναι απο λαιβ αναμεσα στο ντελουζντ και στο φρανσις
οσοι γουσταρετε μβ ακουστε το ειδικα το 40λεπτο cicatriz ειναι απογειωση:wink:
ετσι να βλεπω εξωγηινακια 8)
απο το scabdates
μου αρεσει περισσοτερο η συνεχεια του take the veil cerpin taxt
A. Gust of Mutts
B. And Ghosted Pouts
οντως μετραει ασχημα και το Take the Veil Cerpin Taxt συνολικα
θυμηθηκα κι οτι ακουστηκε στο get him to the greek
δισκαρα το σκαμπ ντεητς, δισκαρα
αντε να δουμε και το καινουριο:roll:
The Mars Volta have confirmed their return to the UK headlining the Saturn stage at Sonisphere with their only UK show of 2011, [B]playing just before Biffy Clyro[/B] headline the main stage on the Saturday.
it laughs the world (cit.)
Epic.
Άντε και του χρόνου στο δικό μας sonisphere :lol::lol:
Ο νεος δισκος ειναι ετοιμος - 13 τραγουδια - αλλα προφανως οι μαλακες στη δισκογραφικη δεν τους αφηνουν να το βγαλουν.
οσον αφορα τα περι σονισφιρ απλα[B] κλαιν[/B] - ζητημα ειναι 1000 ατομα εκει περα να καταλαβουν ποσο μεγαλη μπαντα ειναι αλλα κ εναν νεο ακροατη να τσιμπησουν θαναι κερδος.
[SPOILER]Το vinyl rip για το Frances απλα παιρνει κεφαλια - θα το βρειτε στον πρασινο δαιμονα…[/SPOILER]
Γαμεί το Scab Dates, άσχετα από το γεγονός ότι ίσως βιάστηκαν να βγάλουν live album (ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε τότε). Βέβαια, ακολούθησε τις δύο ασύλληπτες δισκάρες τους οπότε καλά έκαναν.
Βασικά αν τους έβαζαν σε κανα sonisphere ή rockwave τέλος πάντων, θα έσβηναν οποιονδήποτε με χαρακτηριστική άνεση αν αναλογιστούμε και τις υπόλοιπες μπάντες που βάζουν συνήθως στις “rock” μέρες των φεστιβαλ. Και εδώ που τα λέμε, μόνο headliners. Τπτ άλλο.
Καινούριο κομμάτι: http://www.youtube.com/watch?v=dLJZb_Gzdgg
Μου αρέσει [I]πάρα[/I] πολύ η αλλαγή. Μου αρέσει που ο Ομάρ τραγουδάει με τον Τσέντρικ. Μου αρέσει που θυμίζουν πολύ deloused και at the drive-in. Γενικώς, έχω πάθει την πλάκα μου.
Εμένανε οι μαρς βόλτα με κουράζουν, δεν μπορώ ν’ ακούσω ολάκερο δίσκο για κανένα λόγο -μόνο αναίσθητη- αλλά το the widow είναι ΓΑΜΩ τα τραγούδια, και το καινούριο που πόσταρε ο/η tt39 ακούγεται πιασάρικο κ μ’ αρέσει.
Εγω παλι επλιζω να μην συνεχισουν σε μονοπατια τυπου οκταεδρου το οποιο δεν με ειχε τρελανει αλλα να βγαλουν κατι σε μπεντλαμ ιν γκολιαθ
καραχλωμο , αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια κλπ κλπ