The Ocean/Intronaut/Red Fang, Athens, 4/6/11 @ ΑΝ

[B]Red Fang: [/B]στάθηκαν άψογα, ροκάρουν πολύ, είχαν πολύ καλό ήχο (και πολύ καλό εξοπλισμό, όποιος είδε τη vintage φεντερ του 72 του ενός κιθαρίστα κατάλαβε). Τα νέα τραγούδια εξαιρετικά, μπάντα με προοπτικές. Το κλείσιμο με Humans Remain Human Remains (το καλύτερό τους τραγούδι), Good to die και Prehistoric Dog (αμαν πια με τα χιτ) ήταν η κορυφή της απόδοσής τους. Πινκς στον κιθαρίστα με μπλουζάκι His Hero Is Gone.
[B]
Ιntronaut:[/B] Οι εξωγήινοι της βραδιάς. Ήχος στην αρχή μέτριος και μετά καλός, αυτό που παίζουν είναι δύσκολο να αποδοθεί με τέλειο ήχο live. Τα φωνητικά ήταν λίγο κάτω και λίγο λάσπη γενικά. Ρυθμ σέξιον από άλλο πλανήτη, ο ντράμερ είναι χταπόδι, ο Lester έδεσε κόμπο το άταστο πεντάχορδο και ήταν σα να μην έτρεχε τίποτα! Yπερκουλ! Οι κιθαρίστες άψογοι, ειδικά στα καθαρά σημεία. Ξεκίνησαν με Elegy, έπαιξαν αρκετά καινούρια που ακούγονται καλύτερα ζωντανά παρά στο δίσκο, έπαιξαν The Literal Black Cloud και ΕΧΥΣΑ πολλά κιλά ιδρώτα, ενώ στο κλείσιμο με Australopithecus χάθηκε η μπάλα, πολλαπλά εγκεφαλικά, τέρμα ψυχεδέλεια και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. Επικ. Όσοι ακούνε από το ίντερνετ, και δεν πήγαν να δουν αυτή την μπάντα-παρέα που συμβαίνει τώρα, περαστικά σας ψυχοπαθείς. Πινκς στο ντραμερ με μπλουζακια Black Cobra και Corrupted.
[B]
Τhe Ocean:[/B] Στην αρχή κακός, μετά καλός. Με την εμφάνισή τους μου απέδειξαν πως σταθερά γίνονται μεγάλη μπάντα (βέβαια δεν είχα ξαναδεί κιόλας), και οι ατμόσφαιρες που βγάζουν σε ταξιδεύουν. Το καινούριο υλικό, αποδώθηκε εξαιρετικά, μου έλειψαν καναδυο παλιά, αλλά δε πειράζει, πλέον γράφουν κομματάρες και έχουν ολοκληρωμένη άποψη (αν και πρέπει να ξεκολλήσουν λίγο από DEP). Τα κομμάτια του Anthropocentric πολύ δύναμη. Πάντως δεν άκουσα καμιά τσαούσα να κράζει αυτά του Heliocentric. Κλείσιμο με Origin απλά υπέροχο. Πινκς στην τσελίστρια.

Ο ήχος πάντως σε γενικές γραμμές καλός, επιτέλους έγινε το προφανές τα ηχεία του ΑΝ να κατέβουν σε νορμάλ θέση. Κόσμος θα μπορούσε και παραπάνω, αλλά μετά θα σκάγαμε οπότε οκ.

Ήταν η πρώτη μου φορά στο ΑΝ. Πολύ ωραίος χώρος και ζεστός-κι από τις δυο απόψεις- κάγκελο ίσχυε ότι ήταν λίγο σκατά, αλλά βρήκα κενό σε κάποια φάση και δεν πήρα το χέρι μου από κει. Και οι τρεις γάμησαν. Ο μπασίστας των Φανγκ ήταν σα Χάρρυ Πότερ στο Ναυαγό :lol: Ένας αμάνικος με μπριζομένο μαλλί που έκανε χαβελέ, μόλις τελειώσαν έγινε άφαντος…
Intronaut ήρεμη δύναμη, όπως παίζει να πε και κάποιος πιο πριν εδώ. Ο Διαμαντίδης με το Λέστερ στο τέλος κορύφωσαν!
The Ocean εντάξει, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Είχα καπαρώσει θέση μπροστά από τον Σταπς και όποτε έκανε μπροστά από την γκαύλα έπεφτε πάνω μου ο ιδρώτας απ την προεξέχουσα τούφα του.
Κραυγιλα τετ α τετ με τον Ροζζέττι

“the myth that man is the crown of god’s creation supports our present anthropocentric misconceptio”

και σκατοχαίρομαι…:vibrate:…και αλλον ενα στιχο με τον Σταπς στη μουρη, πώς να μην κάνω σαν φανμπόης μετά? Αυτά θα μου μείνουν απ την εφηβεία…:stuck_out_tongue:
Queen of the food chain λάλησε, queen of the food chain δεν ακούσαμε όμως. Νεξτ τάιμ. Επαγγελματίες κατά τ΄άλλα! Μόνο τέτοια λάιβ!
Που στεκόσαστε εσείς ρε παίδες, μήπως θυμηθώ κανέναν σας?

Ο ένας κιθαρίστας των Intronaut στο live στο Βερολίνο προχθές φορούσε μπλούζα ΑΝ.
Δεν ήταν όλες οι άλλες στα άπλυτα, απλά γούσταρε πολύ τη φάση στην Αθήνα.

Τελείως Ελληνόφατσες δεν είναι όλοι τους;