The Offspring/Bad Religion @Release Athens 07/07/2026

Gone away δεν επαιξαν επελεξαν να κανουν διασκευες !!!

1 Like

Βαρέθηκα.

Μπανταρα Bad Religion.
Άμεσα σε κλειστό χώρο τους High Vis.

4 Likes

Το κοινό ζήταγε και δεν είπαν :
Americana
Gone away
Million miles away

Εκανα check σε όλα. Ευχαριστώ Κώστα

3 Likes

Bad Religion σουπερ. Offspring δεν ειχα δει, φουλ fun ηταν, αλλα λιγο. Και δεν τρελαθηκα κιολας. Ισως παιζει οτι ηρθαμε απο το χθεσινο μακελειο στο Μιλανο και θα παρει λιγο καιρο να συνελθω, οποτε καθε συγκριση ειναι αναποφευκτη.

Μπηκα για ενα shout out στον @floyd21 που το τελευταιο τριημερο κοντεψαμε να γινουμε συγγενεις εξ αγχιστειας, στον @Primordial_hordes που επιτελους γνωρισα, εστω και για λιγο, στους @pantelis79 και @Sh_Wo_f που οκ, περασαμε ομορφα στο Μιλανο. @drenie που μου την ειπε για τη μπλουζα μας, ειναι σαν να μην υπαρχει. Ξεχασα καποιον; Μπορει.

6 Likes

And eternity, my friend, is a long fucking time…

5 Likes

Go, why go any higher?

High Vis πολύ καλοί και με ενέργεια, έπαιξαν και το καλύτερο κομμάτι τους και προσωπικό αγαπημένο Altitude, το οποίο ο κόσμος εμφανώς αγαπά όπως φάνηκε από την ανταπόκριση. Όχι πως με χαλάει η στροφή στον ήχο τους, μια χαρά δίσκοι είναι τα Blending και Guided Tour, με δυνατές στιγμές, αλλά προσωπικά ελπίζω σε κάτι πιο κοντά στο No Sense No Feeling σε κάποια επόμενη κυκλοφορία. Επιστρέφοντας στο λαιβ, αναμενόμενα πολύ δυνατή στιγμή το μεγάλo χιτ, Mind’s a Lie.

Τώρα τι να πω για Bad Religion, δηλαδή το λόγο που έκλεισα εισιτήριο και μια τόσο αγαπημένη και ιστορική μπάντα? Αρχίζουν να παίζουν Anesthesia και ήμουν κάπως έτσι

Φοβερά γενικώς, όμως δεν ακούσαμε Generator ενώ έπαιξαν 2-3 β’ κατηγορίας εδώ που τα λέμε :upside_down_face: Δεν ξέρω γενικά τι παίζουν τελευταία, αλλά είχα την εντύπωση πως είναι κομμάτι που δύσκολα λείπει από το σετλιστ.

Offspring άλλη φάση, ροκσταρς, πάρτυ, χαβαλές, πέρασα πολύ καλά όμως. Το σετλιστ δεν είναι το ιδανικό για μένα, αλλά τα έφαγα τα φαπίδια μου με λατρεμένα κομμάτια όπως All I Want και The Kids Aren’t Alright, γενικώς πολύ fun, και οκ, το κοινό έδωσε τρελή ενέργεια, και οι ίδιοι που το σχολίαζαν πιστεύω πως το εννοούσαν. Συμφωνώ πως γιολαραν περισσότερο απ’ όσο θα έπρεπε, θα μπορούσαν να παίξουν σίγουρα 4-5 κομμάτια αντί να κάνουν διασκευές και εσκεμμένα χρονοβόρα πάρε-δώσε με το κοινό.

Πάντως, πολύ ωραία τα πέρασα.

9 Likes

Κάπου θα σε πετύχω και σήμερα!

1 Like

Σας γλέντησε καλά η ΔΙΣΚΑΡΑ The Gray Race με πέντε κομμάτια :sunglasses:

5 Likes

ΜΟΝΟ “οκ περασαμε ωραια”;;;;;; έτσι τους ξεπετάς;; :rofl:
ήσουν από την άλλη μεριά ρε γαμώτο… έπρεπε να συντονιστούμε.

επίσης να πω εδώ, πως η πλατεία νερού δεν είναι βιώσιμη με τόσο κόσμο.

2 Likes

Να πούμε και για τη σάπια Heineken που έβαζαν από κουτάκια.

1 Like

Δεν έχω λόγια για Bad Religion, για μένα ότι καλύτερο είδα φέτος, δεν κάνω πλάκα. Βλέπω βιντεάκια και ανατριχιάζω. Μόνο κομματάρες, και πάλι έχουν τόσες που δεν έπαιξαν. Greg είσαι ιδέα, Brian θρύλος, Jay όταν μεγαλώσω θέλω να σου μοιάσω (καλά σε καμιά δεκαετία δηλαδή :p). Φερτε τους σε δικό τους σοου να μην μείνει τίποτα όρθιο.

Α έπαιξαν και άλλες δύο μπάντες, ναι οκ

6 Likes

Απίστευτοι bad religion.Εμφάνιση headline.Beat that Noodles.

Kαι οι offspring έδωσαν το γνωστό πάρτι τους.Γενικά φοβερή συναυλιακή χρονιά…τι λαιβάρες έχουμε δει…

5 Likes

Όντως έπαιξαν τόσο λίγο; Καλά που δεν πήγα δηλαδή. Μικτός χρόνος πόσος ήταν, μια ώρα;

εμφάνιση 90 λεπτών αλλά περίπου η μισή με (δικά τους) κομμάτια.

Για τους Offspring απλά να πω ότι έπαιξαν το Burn It Up και τριγύρω το ήξεραν μετρημένοι στα δάχτυλα, προφανώς είναι μπάντα που γράφει εξαιρετικές χιτάρες αλλά ρε παιδιά ακούστε και λίγο το Ignition

9 Likes

High vis δεν είμαι γνώστης, αλλά είναι εύκολο να αντιληφθείς πως η μπάντα γαμει λαηβ.

Bad religion ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, ευδιάθετοι, Greg σε πάρα πολύ καλή φόρμα για την ηλικία του, το κοινό πήρε μπρος για τα καλά από τη μέση και μετά και έκανε δυνατό πάρτυ.

Offspring ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ ιδίως από το bad habit και μετά (αν εξαιρέσουμε το αχρειαστο break των διασκευών), κοινό από τον ηχολήπτη και μπροστά (πιο πίσω δεν έχω εικόνα ) σε παρακρουση. Σετλιστ δεν ήταν ιδανικό, αλλά και με αυτό σούπερ ήταν.

Οι αντικειμενικότητες (για όλες τις μπάντες) δεν με ενδιαφέρουν, άργησε λίγο να μπει ο τάδε ή έχασε δυο νότες ο άλλος :upside_down_face: ξέρω μόνο πως παρταραμε για τα καλά.

Cheers σε όσους τα είπαμε, τραγουδισαμε και πολεμήσαμε μαζί

Γαμω τις βραδιες.-

5 Likes

Επιτέλους κάποιος :exclamation:

3 Likes

Ναι ρε φίλε, αυτό ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω.
Χαιρόμουν μόνος μου…

1 Like

5 κομμάτια “The gray race” και όχι “Generator” διαβάζω, ένα ξενέρωμα θα το είχα φάει αν είχα κατέβει. Ζήλια ψώρα, βέβαια, οπότε το βουλώνω. :upside_down_face:

1 Like