Ναι αλλά τι κομμάτια ε, Them And Us, Come Join Us, Walk, Punk Rock Song, Streets Of America, δισκάρα! Κλείνει και 30 χρόνια φέτος
Απο το σοκ μου πηρε γυρω στα 40 δευτερολεπτα για να καταλαβω οτι επροκειτο για το burn it up. Τρομερη εκπληξη το οτι εχωσαν κομματι απο τo ignition στο setlist. Επισης μου εκανε εντυπωση οτι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν το ηξερε.
Στη προπερσινη εμφανιση τους παντως μου αρεσαν πολυ περισσοτερο.
Στα μειον φυσικα το ακατασχετο γλυψιμο και το 15λεπτο που αφιερωσαν στις διασκευες. Ανετα μπορουσαν να χωσουν, αν οχι κανα deep cut, εστω κανα χιτ τυπου million miles away, gone away.
Οσον αφορα τους bad religion, φυσικα τα λογια ειναι περιττα. Εχω ενα παραπονο βεβαια επειδη δεν επαιξαν το Generator αλλα χαλαλι.
Συγγνώμη στις πρώτες σειρές για τι γκαρίδες μου, σεβασμός στην καλύτερη μπάντα του κόσμου, που είναι η καλύτερη μπάντα του κόσμου ακόμη κι όταν τους βλέπεις μη headiners μετά από τους system of a down. Περισσότερα σύντομα.
Μπορεί κάποιος να μου πει ότι δεν έχω τρελαθεί, εφόσον το άκουσε, πως έκαναν όντως αστειάκι με το video clip της cher στο If I could turn back time και το μαχητικό πλοίο και λέγανε στον γκρεγκ να αρχίσει να ντύνεται σαν τη Σερ;
Bad Religion, πρώτη φορά τους είδα και ήταν παραπάνω από ότι μπορούσα ποτέ να φανταστώ! Τέτοια σαρωτική εμφάνιση σε αυτή την ηλικία δεν την περίμενα με τίποτα! Εκπληκτικοί!
Offspring, δεύτερη φορά μετά το Rockwave, setlist όχι απλά best αλλά best of the best! Ναι το gone away είναι λατρεμένο γισ πολλούς λόγους αλλά το πήρα χαμπάρι ότι δεν το έπαιξαν μετά από ώρες! Τόσο γεμάτος έφυγα! Το μπλα μπλα όχι απλά δε με χάλασε αλλά το διασκέδασα φουλ και οι διασκευές ήταν ότι έπρεπε, ειδικά στο crazy train να ζητήσω συγνώμη σε όσους κοπάνησα τριγύρω!
Γενικά μέρα που προσωπικά θα την μνημονεύω για χρόνια και ο έφηβος εαυτός μου κάπου στο λύκειο εκεί στα 90s θα έχει πάθει ονείρωξη που είδε αυτές τις 2 μπάντες μαζί!
WHAT WHAT WHAT NOW ??? επαιξαν το κομμάτι, από την μεγαλυτερη δισκάρα που έβγαλαν ποτέ ;
Ακόμα θυμάμαι στην Αγγλία κάποια χρόνια πριν, στο Hammersmith, πάλι με BR, που έπαιξαν από το πουθενά το session και με πήρανε τα κλάμματα…
edit - για την κάτωθι υπερκομματάρα δεν έχουμε κανένα σχόλιο, σκληρα αγορια ;
![]()
Το κοινό ήταν τόσο τρελαμενο που ακόμα και σε αυτό μοσαρε, εξωτικό θέαμα, αν και λίγο κριντζι.
Το έφεραν στα μέτρα τους μεν, αχρειαστο εντελώς δε. Δηλαδή από τις πεντακόσιες χιλιάδες εκατό εφτακοσιες νεότερες μπάντες που θα μπορούσαν να διασκευασουν διάλεξαν αυτό, οκ. Ή απλά να παίξουν κάποιο ακόμα δικό τους, τόσα θέλαμε και δεν ακούσαμε.
Burn it up ευχάριστη έκπληξη, αλλά θα την πω την αμαρτία μου, αφού αποφάσισαν να βουτήξουν στο πολύ μακρινό παρελθόν θα προτιμούσα άλλη επιλογή (tehran, beheaded, jennifer lost the war, kick him when he’s down, take it like a man, dirty magic to name a few)
Θα ήθελα ένα Session ή ενα Dirty Magic σίγουρα!
Κάτι είπαν για την Σερ όντως, σίγουρα τραγόυδησε λίγο το Believe λέγοντας ότι ήταν το πρώτο κομμάτι που είχε autotune
Προσωπικά γούσταρα φουλ και με Bad Religion και με Offspring φυσικά!
Ομολογουμένως, η προηγούμενη φορά πριν 2 χρόνια ήταν ανώτερη για 'μένα, κυρίως γιατί είχε Million Miles Away, It’ll be a long Time (από τη μεγαλύτερη δισκάρα που έβγαλαν ποτέ) και Head Around You.
Στα χθεσινά, ενώ από τη μια γούσταρα που τζάμαραν διασκευές και έκαναν χαβαλέ - γιατί κι άλλες μπάντες που μεγάλωσα με αυτές έκαναν το ίδιο στο παρελθόν - από την άλλη θα προτιμούσα πχ στη διασκευή Taylor Swift να άκουγα κάποιο δικό τους από τα προαναφερθέντα. Σίγουρα θα μπορούσαν να μιλάνε λιγότερο και να παίζουν περισσότερο. Όπως και να έχει, όσο έπαιζαν, έπαιζαν κορυφαία, φαινόταν να γουστάρουν και οι ίδιοι, ο κόσμος τρελαινόταν και δημιουργούσαν ατμόσφαιρα party.
εκει εχω σκαλωσει, θυμαμαι να τραγουδανε το believe τελικα παρολο που αναφερθηκαν στο video του άλλου.
έπαιξαν RORY???
@mixalis_purple σε επαναφερω σε ταξη, απο τα καλυτερα κομματια τους στην τρεχουσα χιλιετια
Ελειψε, πραγματι
Άκουσα πως θέλετε ακομα καλυτερη εκτέλεση - ιδού
και ναι ναι ναι, κομματάρα
Ε πας γυρεύοντας να ακούσεις ότι υπάρχει και καλύτερο τραγούδι με το ίδιο όνομα…

“RiRi” γραφεται κανονικά να ξες αλλά ετσι τη φωνάζουν οι πολύ φίλοι της
(εντάξει, κόβομαι μόνος μου)
Όσο συνέρχομαι σιγά-σιγά να πω ότι για μένα ήταν ένα μνημειώδες λάιβ, μιλώντας συνδυαστικά για HIGH VIS και BAD RELIGION και μετά (όταν δηλαδή κατάφερα να ξαναβρώ τις αναπνοές μου και να ενυδατωθώ) ένα καλό afterburner παρτάκι η -γι άλλη μια φορά- πλήρως επαγγελματική (με τα καλά και τα κακά της σχετικού χαρακτηρισμού) εμφάνιση των OFFSPRING.
Τρομερή ενέργεια οι HV, πράγματι σε δικό τους κλειστό λάιβ θα είναι τρεις σκάλες ανώτεροι, και πάλι όμως σε απόδοση ήταν μάλλον εύκολα οι κορυφαίοι του ηβέντ. Χαμός σε “Altitude”, οργή αλλά και πίστη στο “0151” (“we’re still here”), συγκίνηση στο “Trauma Bonds” (“are we still lucky to be here?”).
Για BR τι να πω, ΟΚ σίγουρα ο ήχος δεν ήταν ο καλύτερος (και μάλλον δύσκολα θα ήταν), αλλά την προσμονή του κόσμου που είχε (είχαμε) έρθει γι αυτούς σχεδόν μπορούσαμε την ψηλαφήσουμε. Απίστευτο ρίγος με την κιθάρα-συναγερμό στο “Los Angeles is Burning”, pit δίχως έλεος σε όλη τη διάρκεια του σετ αλλά ακόμα “χειρότερα” στην τριπλέτα “Atomic Garden”/“We’re Only Gonna Die”/“No Control”, ένιωθα ότι όπου νάναι θα βγει η ψυχή απ’ το στόμα, δεν ξέρω πολυ πατούσα και πού βρισκόμουν στο “Anesthesia”.
Φοβερή εμπειρία και, αν και δε με βοηθά πια τόσο η μνήμη μου νιώθω πως το έζησα καλύτερα απ’ το '10. Επίσης επειδή είδα κάτι βλακειούλες reports σε σάιτ που απλή ήθελαν μάλλον να τικάρουν το κουτάκι “ήμασταν κι εμείς εκεί”, οι BR δεν είναι “νοσταλγία για τα 90ς και τα νιάτα μας” ("nostalgia is no excuse for stupidity" θα μπορούσε να πει κάνεις), οι BR και τα θέματα που πραγματεύονται τόσο με τους στίχους όσο και τη μουσική προσέγγιση είναι διαχρονικά.
Τώρα για τους OFFSPRING, πρόπερσι δεν τους είχα δει, τους είχα ‘δει το ‘08 και πάνω-κάτω τα ίδια θυμάμαι, με λίγο μεγαλύτερο κανονικό σετ βέβαια, αλλά σε κάθε περίπτωση επαγγελματική απόδοση, χωρίς νεύρο μεν, αλλά στα όρια του αψεγάδιαστου. Οπότε το όλο ελεβέ (είμαι modern man) του ηβέντ ήταν το κοινό που του έδωσε και κατάλαβε ως που συνεπήρε και μένα (αφού πρώτα είχα μια μικρή έξαψη με το “Burn it Up” που ελάχιστοι μάλλον γνώριζαν) μετά τις uber-cringe διασκευές (η μία χειρότερη απ’ την άλλη) όταν και το σετ πήρε την ανιούσα -ομολογώ ότι απ’ το “The Kids…” μέχρι το φινάλε “έσπασα” και μπήκα κι εγώ στον χαμό.