The Offspring Defecation Thread (Days Go By)

26 Ιούνη 2012.

Αν κρίνουμε από το βίντεο κλιπ και τα 2 τραγούδια, που χουνε βγει, μπορούμε άνετα να μιλήσουμε για άλλον ένα εκτρωματικό δίσκο με συνθέσεις της πούτσας :slight_smile:

και καποτε ημουν μεγαλος φαν των offspring αλλα…

το τελευταιο,rise and fall, φιλος δεν ηταν εκτρωματικο. Ηταν μαλιστα πολυ δυνατο. Καμια σχεση με τη μουφα το splinter και σαφως καλυτερο απο το conspiracy of one.

τωρα αν περιμενουμε ενα νεο ignition/ ixnay on the hombre (ναι ρε, ειναι καλυτερα απο το smash!!) εν ετη 2012 απο τους παπουδες μαλλον ζουμε σε αλλη πρααγματικοτητα.

προσωπικα διαφωνω.για μενα μακραν καλυτερο το conspiracy απο splinter και rise and fall

ρε ειστε παλαβοι? το κονσπιρασι ηταν επος και το σπλιντερ παρα πολυ καλο. το προηγουμενο ηταν χαλια ΣΕ ΣΧΕΣΗ με οτιδηποτε εβγαλαν νωριτερα.

δεν διαφωνω ηταν καλο το splinter αλλα με αυτο το rise and fall δεν την παλεψα καστανο[-X

The Noose kai Lightning Rod > Ολόκληρο το Rise and Fall

η αναπληρωματικη δυαδα που και παλι μονη της βιαζει το προηγουμενο: (Can’t Get My) Head Around You και Race Against Myself

Επιεικώς μέτριο το splinter…με εξαίρεση τα the noose, lightning rod, head around you τα οποία ήταν όντως έπη, όλος ο υπόλοιπος δίσκος είναι γεμάτος μούφες… 'Οσο για το rise and fall θα συμφωνήσω ως προς το fall (χαχαχα)… Αν κ ομολογώ πως το trust in you μου θύμισε εποχές smash - μάλλον ήταν η εξαίρεση στον κανόνα

το rise n fall ήταν ένα αναμάσημα του ύφους των offspring, χωρίς να έχει συνθέσεις. στην πρώτη ακρόαση ήσουν έτοιμος να αγοράσεις skate κ να κάνεις τατου στην γάμπα, αλλά μετά από 3-4 το τρώνε οι αράχνες

από την άλλη το splinter είναι το πιο τίμιο δισκάκι της τελευταίας τους περιόδου: δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά κ έχει κ τα έπη που προαναφέρθηκαν

το νέο κομμάτι είναι αστείο. με την κάκιστη έννοια

Qft

Και το προηγούμενο προσωπικά μια χαρά το βρίσκω πάντως. Κοιλιά προφανώς και κάνει, αλλά έχει και δυνατές συνθέσεις (Trust in You/ Gonna Go Far Kid/ Takes me Nowhere) και στα δικά μου αυτιά στέκεται πάνω από το Conspiracy και στο ίδιο επίπεδο με το Splinter.

Απ’ τα κομμάτια που χουν βγει μ’ αρεσε το Days Go By. Το άλλο είναι λιγο κρίμα, αλλά είναι πιασάρικο. Ελπίζω να μην έχει πολλά τέτοια ο δίσκος. Και τες πα, ας τους ξαναφέρουν για λαηβ και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε :stuck_out_tongue:

Τα Ixnay και Americana ήταν πολύ καλοί δίσκοι. Το πρόβλημα είναι ότι είχαν φλωριές μέσα. Και τελειωμένες φλωριές όπως τα I Choose (καλό αρχικό riff αλλά gay συνέχεια), Me and My Old Lady (τραγικές φωνητικές γραμμές στα κουπλέ) και She’s Got Issues, Pretty Fly & Why Don’t You Get A Job. Από τους τρεις πρώτους δίσκους τα μόνα που μπορείς να πεις φλωρέ είναι τα What Happened To You και Burn It Up. Αλλά πρέπει να εξαντλήσεις κάθε απόθεμα αυστηρότητας. Δε συγκρίνεται η γελοιότητα.

Και βεβαίως όλη η γελοιότητα των παραπάνω συμπυκνωμένη δεν ξεπερνάει με τίποτα το νέο τραγούδι. Το Days Go By είναι καλό, αλλά μέχρι εκεί.

Εμένα αυτό μου αρέσει πολύ! Το Walla walla δεν μπορώ να ακούσω με τίποτα από το Americana. Από αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα από το καινούριο δεν μου αρέσει τίποτα οπότε απλά δεν ασχολούμαι.

ολο το αλμπουμ :

με μια πρωτη ακροαση μου φανηκε πολυ μετριο,με αρκετες χαζομαριτσες και επισης καταφεραν να κανουν την τραγουδαρα απτο ignition ξενερωτη

στην δουλειά δεν μπορώ να το ακούσω :!:

πείτε μου τι έκαναν στο dirty magic ! το πιο αγαπημένο μου τραγούδι !!! #-o#-o [-X[-X :(:(:frowning:

Αψυχολογητη επαναηχογραφηση. δε με χαλαει ομως, το κομματι αυτο δε γινεται ναναι κακο.

δεν τον εχω ακουσει ακομα το δισκο, δε ξερω αμα θελω κιολας.

@μοντε, βαλανε λιγα εφφε παραπανω, και κυριως δευτερες στο ρεφραιν, ααα, ααα και τετοια. Γενικως τιποτα το κουλο. Παραμενει κομματαρα.

αν λες πσέματα θα σε ξυρίσω

το οριτζιναλ ειναι οριτζιναλ, και ειναι αξεπεραστο. αλλα αυτο δεν ειναι κακο.

ο γκρινιαρης θα γκρινιαξει οπως και να’χει.

ο χολλαντ ιδια το τραγουδαει παντως.

πσεματα λεει, ειμαι γκρινιαρης, ο χολλαντ τραγουδαει ιδια αλλα ειναι μαπα, το ρεφρεν ακουγεται τελειως διαφορετικο και εν τελει up yours καινουρια γενια, μερικοι απο μας το ακουγαμε σε κασσετα το '96 καθως τρωγαμε τη μαπα μας στο σκεητ για πρωτη φορα και αυτη η πλαστικουρα δεν μας συγκινει…

μαπα δισκος επισης, στο cruising california ηθελα να το κλεισω αλλα οκ, ηρεμησα…

φιλε συμφωνω σε ολα εκτος απο το me & my old lady. Γνωμη σου αυτο που λες αλλα ειναι κομματαρα και δεν τρεχει τπτ με τα κουπλε. Κλασσικο κομματακι με ανατολιτκες επιρροες στα χναρια του come out n play κτλ.

Επισης συνεχιζω να θεωρω το Rise n fall ανωτερο απο το splinter. To crusin california ειναι κυριολεκτικα γουτουπου. Νομιζω η μπαντα εχει χασει τον προσανατολισμο της $$$.