Για μένα είναι φτιαγμένο αυτό το τόπικ, νομίζω με χαρακτηρίζει απόλυτα…
και ναι, είδα τον Λεντ προχτές
Γενικά θα έλεγα “Σκτά εδώ, σκτά εκεί, σκτά και παραπέρα. Σκτά σε Γη και ουρανό, σκτά και στον αέρα. Σκτά φάγαμε κι ήπιαμε, σκτά θα χσουμε κιόλας. Απ’τα σκτά να σηκωθείς και στα σκτά να πέσεις.”
Ρε σου πα, οταν ειμαι με αλλους η γκαντεμια μου εξαφανιζεται ετσι πουστικα. Για να μη με πιστευουν οταν λεω πως με κυνηγαει ο Μητσοτακης, να με λενε υποχονδριο, γκρινιαρη κλπ.
Δεν ειναι γκαντεμια να μην εχεις ενα φιλο που να καταλαβαινει πως εισαι γκαντεμης?
Mιας και απάντησες στον Κάρβου…
μια απορία την έχω και εγώ…
πρόκειται για την ίδια πρώην για την οποία διαβάζουμε σε τόπικ όπως ο φίλος χρήστης και το μου τη σπάει…?
Μια βροχερή (δεν ήταν αλλα θα πρεπε)νύχτα των Πανεπιστημιακών χρόνων μου,που με είχε χωρίσει ο τότε νυν μου,γυρίζοντας σπίτι απο την παραλία Θεσσαλονίκης με τα πόδια γιατί τα λεωφορεία απεργούσαν,έπεσα σε έναν διερχόμενο ποδηλάτη γιατί δεν έβλεπα μπροστα μου απο το κλάμα ,και γυρίζοντας σπίτι διαπίστωσα οτι δε μπορούσα να λιώσω με καψουροτράγουδα όπως υπολόγιζα γιατί η ΔΕΗ μου είχε κόψει το ρεύμα,που είχα ξεχάσει να πληρώσω…Εντάξει έχουν συμβεί κάλλα αλλα είναι μερικές μέρες που μας μουτζώνει ο Θεός…
σημερα θα ειναι μια τετοια μερα … δεν εχω τιποτα να κανω και βαριεμαι . για μενα τετοιες μερες ειναι στραβες και κακες . και δεν περναει και η ωρα γαμωτο . σκατα :?