The "ola pane strava" day

Υπαρχει λυση:!:

[SPOILER]

Περαν πλακας, περαστικα. :)[/SPOILER]

χαχαχα…Τί γαμάτο είναι αυτό???:lol: Υπάρχει ??Τρελή θειλα…:lol: :lol:
Αν κ με τοση Χριστοπαναγια σημερα πρεπει να παθω overdose…

περαστικα :frowning:

Βασικά, μία είναι η λύση. Τα λεφτά, το φαΐ και το… ντεπόν extra αναβράζον. [SIZE=“1”]all rights reserved[/SIZE]

Τι???
Σε βριζει ο εργοδοτης σου?
Για πες που δουλευεις να ρθουμε με μηχανακια και μαχαιρια!

ξεχασατε τις αλυσιδες!!!
<<εχω μια αλυσιδα που σκοτωνει ελεφαντα!!>>
Φυλακες Ανηλικων 1982!

Oxi ρε , κρίμα…Δουλευω σε γνωστό Υπουργείο…:?
Ευτυχώς υπάρχουν κ τα dvd…8O 8O Θα δει τί θα πάθει ο αλήτης…:lightsabre:
Thanx για τη συμπαρασταση guys:cry:

Γιατι? Εχεις γυρισει τιποτα DVDs μαζι του???:stuck_out_tongue:

…ξυπνάς το πρωί και δεν βρίσκεις τα γυαλιά σου στο κομοδίνο … σηκώνεσαι στα τυφλά, πατας τα γυαλιά που είχες ρίξει στον ύπνο σου και σπας το ένα τζάμι…
…Τα βάζεις ίσα ίσα να βλέπεις και πάς στο μπάνιο να βάλεις τους φακούς τουλάχιστον… Καθώς πας να πιάσεις για να την ανοίξεις σου γλυστράει ( αφού έχει ήδη ανοίξει…) και πέφτει ο ένας φακός κατεθ8είαν στο σωλήνα του νιπτήρα και ο άλλος “κάπου” μέσα στο μπάνιο… Βάζεισ πάλι τα γυαλιά και αποφασίζεισ να πας στο μαγαζί με τα οπτικά να αφήσεις τα γυαλιά και να πάρεις καινούργιους φακούς…
…Ντύνεσαι αλλα μέσα στην τύφλα σου δεν βλέπεισ ότι το παντελόνι που φοράς είναι αυτό που φόραγες χτες που έκατσες καταλά8ος σε ένα παγκάκι που μόλισ το είχαν βάψει…
Βγαίνεις έξω από το σπίτι και παίρνεισ μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου… ( αυτού που έχεις για σέρβις… όχι ότι βλέπεις και να οδηγήσεις…) Αφού γλυτωνεισ απο 244.468 αυτοκίνητα που πήγαν να σε πατήσουν και 3 γλάστρες, φτάνεις ακριβώς έξω από το μαγαζί όπου… και σε σουτσουλαει ένα πουλί ακριβως στο γερο γυαλί… κουτουλάσ πάνω στην πόρτα… και πέφτοντασ μπαίνεις μέσα…Εκεί έρχεται τρέχοντασ η πωλήτρια να σε βοηθήσει και να σε εξυπηρετήσει όπου καταλάθος καθώς σηκώνεσαι πιάνεις το στήθος της και συνειδητοποιείς ότι δεν είναι πωλήΤΡΙΑ …Παίρνεις φακούς … τουσ βάζεις κατευθείαν … αήνεις τα γυαλιά σου και πας να πήρώσεις με 50 ( το μόνο που έχεισ πάνω σου) αλλά σου λένε ότι είναι πλαστό… ψάχνεσαι και βρίσκεις κάπου χωμένο ενα 20 το οποίο και δίνεις…
…Τελικά μετά απο ώρα καταφέρενεις να γυρίσεισ σπίτι σου όπου και δεν έχεις κλειδιά να μπείς και εκείνη την στιγμή συνειδητοποιείς ότι το άλλο σου αυτοκίνητο είναι στολισμένο με λουλούδια…

… σήμερα παντρευόσουνα και το ξέχασες…Ίσως δεν είναι τόσο άσχημη μέρα τελικά…:stuck_out_tongue:

xαχααχχαχααχαχαχχαα.Θεικό Rangel…Τελείως αποφράδα μέρα μιλαμε…:lol:

υπάρχει και χειρότερο. Στο γάμο να είμαστε καλεσμένοι εγώ και η Sofi-k και να σου ευχηθούμε “βίο ανθόσπαρτο”…

όχι μάνες

Εζησα λοιπον μια τετοια σημερα…

Αργησα να ξυπνησω,αργησα επομενως και στη δουλεια,δεν εβρισκα να παρκαρω με τιποτα,τα παρκινγκ ηταν πληρη,το αφηνω στου διαολου τη μανα,ακουω εξαψαλμο στη δουλεια,τελειωνω τελικα και βλεπω οτι μου χουν σπασει το τζαμι του αμαξιου και εχουν παρει το cd player.Ερχεται η ασφαλεια και ο μπατσος μου πιανει συζητηση για το ασυλο…ε μετα ειδα και τους φιλτατους μπουγατσοφαγους και η μερα επιασε πατο!:stuck_out_tongue:

And the night is young…αντε να δουμε…

Χτες γυριζοντας απο Καρδιτσα πηγα να παρω το αυτοκινητο απο εκει που το ειχα παρκαρει και βρηκα 2 κλησεις απο 150 ευρω η καθεμια για παρανομη σταθμευση.Ειχα παρκαρει νομιμα αλλα ηταν μπροστα σε μαγαζι και του εκοβα την πελατεια.Απο Δευτερα το μαγαζι αυτο ή δε θα εχει καθολου πελατεια ή θα μου πληρωσει τις κλησεις :wink:

δεν υπάρχει η σημερινή μέρα… πολύ απλά δεν υπάρχει…

Να βράσω τα φλουριά που μου πέφτουν!

και αφού λόγω της μέσης αναγκάστηκα να ακυρώσω το 3ημερο για σκι που είχε οργανωθεί (μετά και από δικιά μου πίεση), είπα σήμερα να πάω στο γιατρό μπας και μου πει τίποτα που θα επιταχύνει την ανάρρωση μου.

Όταν βγήκα από το ιατρείο του, άρχισε το χαλάζι…

Τελικά ούτε η σημερινή μέρα υπάρχει

Η σημερινη.Πραγματικα ομως.

Ωραία μέρα.

εψαξα εψαξα εψαξα και τελικα ξεθαψα το τοπικ που ηθελα:lol: #-o

ας αρχισουμε.
με πηρε ο υπνος και εχασα την πρωτη ωρα που ειχαμε γεωμετρια. Παει στο διαολο. Στο τριτο διαλειμμα καλεσε η διευθυντρια ΟΛΑ τα κοριτσια του Λυκειου(το τονιζω…ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :/) για να μας πει το κλασσικο ‘‘να ντυνεστε ευπρεπως’’ κλπ κλπ. Ακολουθησε ο διαολογος:
-Να μην φορατε χαμηλα παντελονια ουτε μπλουζες ψηλα, φαινονται τα εσωρουχα σας!
(ψιθυροι εμεις απο κατω)
-Εσυ! (με δειχνει) Μια μερα σε εβλεπα που ελυνες ασκηση και φαινοταν το εσωρουχο σου!
-Μπορει.
-Μα καλα, οι καθηγητες σου, οι συμμαθητες σου δεν τα βλεπουν αυτα?
-Ε δεν θα τα βλεπουν?
-ΛΟΙΠΟΝ?
-Ε κυρια γουσταρουν, τι να κανω εγω δηλαδη αμα δεν μου λενε τιποτα:?

φωνες υστεριες κλπ. Ο σωζων εαυτο σωθητω :confused:
ακολουθησε ενα διωρο εκθεσης, γραψαμε κι ολας. @@. Μετα γραψαμε και Αγγλικα, οπου ΠΑΛΙ με εβγαλε εξω αυτη η στριτζω. Ειναι κι εγγυος ομως δεν θελω να τη συγχιζω.
Εκτη και τελευταια ωρα αρχαια οπου γραψαμε κι εκει. Ε ΓΑΜΩΤΟ ΔΗΛΑΔΗ. Ουτε μεταφραση ηξερα ουτε τιποτα. Παλι καλα που με συμπαθει αυτος :-s

οποιος εχει το θαρρος ας με συμπονεσει![-X

ΠΡΟΣΚΥΝΩ!:lol: :stuck_out_tongue: