Όλα σκατά.
εμ:p
μα δεν φαινοταν ουτε καν το εσωρουχο ρε, απλα σηκωνοταν λιιιιιγο η μπλουζα και φαινοταν ενα λιλιπουτειο κομματι της μεσης μου
ποπο τσονταααα.
Σιγα, αυτο δεν ειναι προβλημα.
Αλλα η απαντηση που εδωσες ηταν ολα τα λεφτα, εσκασα στα γελια οταν την διαβασα.:lol:
προσκυνω ταπεινα.keep on…
Ξυπνημα 7.30,επαναληψη,3 ωρες γραψιμο με ασκησεις που θελανε συνεχως να σκεφτεσαι,ακυρωση του κανονισμενου και πρωτου για φετος μπανιου γιατι οπως ειναι φυσικο,οταν εχεις γκρουπ εργασιας 12 ατομων,οι 2 θα γαμιουνται ολο το εξαμηνο να κανουν μονοι το μεγαλυτερο μερος της εργασιας,και οταν ζητανε απο τους αλλους να αναλαβουν κατι μικρα τελικα κομματια,αυτοι θα πουν νταξει μωρε δεν ειναι τιποτα και θα τα αφησουν για την τελευταια μερα της διοριας.Και εκεινη τη μερα θα σου πουνε οτι δεν μπορουν να τα κανουν μονοι και θελουν βοηθεια επειδη εσυ εκανες σχεδον ολη την εργασια και οτι δεν τρεχει το προγραμμα που ο καθηγητης ειπε οτι θα ετρεχε για να βγαλουν κατι αποτελεσματα.Και θα σαι σε ενα δωματιο μαζι με αλλους 5 μεχρι τις 11 το βραδυ για να κανεις τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ κομματια που επρεπε να ειχαν τελειωσει εδω και μερες οι αλλοι.
Και στο ενδιαμεσο,θα καεις και στο ποδι απο εξατμιση μηχανης.
Α,τουλαχιστον εγραψα καλα στο μαθημα.ΓΙΕΑ.
[B]BUMP[/B]
Εξαιρετικά χρήσιμο θρεντ, είπα να το επαναφέρω.
Σήμερα είναι όμορφα, αλλά από την προηγούμενη Τετάρτη (10 μέρες τώρα) περίπου κάθε 2 μέρες όλα μου πάνε στραβά.
Το μόνο που πάει καλά είναι ότι έχω βρεθεί με λεφτά.
Στην εποχή κ στη χώρα που (δεν διάλεξες αλλά) ζεις αυτό αναιρεί όλα τα στραβά. Δε δικαιούσαι να μιλάς, λυπάμαι… [-X
Ο επόμενος
με προκαλείς?
οκ. τελέυταίο διήμερο. πάμε:
Δευτέρα, χθες. Ξυπνάω στις 6, πάω δουλειά. Ήμασταν υπερφορτωμένοι, συνεπώς σήκωσα το κεφάλι μου κάποια στιγμή γύρω στις 2. Παρέκαμψα έξυπνα την κίνηση του κέντρου αλλά είχε λαϊκή στη Γαλατσίου κι έκανα 1.30 ώρα να γυρίσω σπίτι. Γυρνώντας βρίσκω mail στο οποίο μου ανακοίνωνε ο καθηγητής μου ότι η κοπέλα που θα παρουσίαζε το μάθημα (διάρκειας 1-1.30 ώρας) της Πέμπτης αρρώστησε, οπότε πρέπει να ετοιμάσω εγώ μία παρουσιάση.
Εντωμεταξύ, κάθομαι να γράψω τη σημερινή παρουσίαση. 2 ώρες, χάνω το πολύτιμο nap μου, την τελειώνω, μπαίνω στο mail να τη στείλω, ανακαλύπτω ότι ο καθηγητής τελευταία στιγμή (δλδ χθες) άλλαξε το θέμα. Το αγνοώ.
Στέλνω την παρουσίαση και μου απαντάει στις 10 το βράδυ πως είναι πολύ καλή μεν, αλλά πρέπει να προσθέσω από κάτω ένα νέο θέμα για να κολλήσει με το μάθημά του.
Κοιμήθηκα στις 2 (κυρίως λόγω δυστυχίας), ξύπνησα στις 5, διάβασα, φτάνοντας στη δουλειά ανακάλυψα πως δεν δουλεύει το internet άρα δεν μπορώ να ψάξω, να γράψω ή να στείλω τίποτα (τώρα είμαι σε “δανεικό” υπολογιστή), θα γυρίσω σπίτι στις 4, μετά θα κάνω ιδιαίτερα σε παιδάκια 5-6.30 (εξου και τα λεφτά:roll:) και η παρουσίαση που δεν έχω ετοιμάσει ακόμη είναι στις 8.
Και έβγαλα και ακμή στα γεράματα.
Και πρέπει να πάω επειγόντως κομμωτήριο.
Και σύμφωνα με το πρόγραμμα θα ξανακοιμηθώ την Πέμπτη.
[B]ΒΕΑΤ ΤΗΑΤ![/B]
#-o
Και αντί να κάνεις την παρουσίαση καθεσαι και ποστάρεις στο ρόκιν:p
οντοπικ…
εγω μαμήθηκα εχθες γτ ενω είχα ρεπό με πηραν τηλεφωνο ότι επρεπε να παω για μια ωρίτσα…τελικά δουλεψα όλο το 8 ωρό…πριν τελειώσω τη δουλεια με έπιασε μια ΤΡΟΜΕΡΗ ημικρανία που με το ζόρι πήρα το αμαξι για να φτάσω σπίτι…πήγα σπίτι έφαγα, ξέρασα αυτό που έφαγα γιατί είχα ζαλάδες από την ημικρανία, στο μεταξυ έπρεπε να κάνω μια εργασία για τη σχολή μου σήμερα (την οποία την οποία τελείωσα με τα χίλια ζόρια) και το σημαντικότερο απ’όλα;;; [SPOILER]ΜΕ ΠΗΡΕ Ο ΥΠΝΟΣΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΡ ΣΕΦ!!![/SPOILER]
και σήμερα το πρωί ξύπνησα κρυωμένος γτ με πήρε ο ύπνος με το κοντομάνικο και με μισάνοιχτο παράθυρο…αυτα…
Μία τέτοια μέρα είναι αυτή που περιέχει πολλά μικρά ανάποδα πράγματα. Δεν μιλάμε για τα μεγάλα στραβά. Πχ, να μην μπορείς να ξυπνήσεις, να χάσεις στο τσακ το λεωφορείο, να πας στην τράπεζα για δουλειά και να πληρώνουν συντάξεις, ή να έχει έναν παπάρα που θέλει να τακτοποιήσει τους λογαριασμούς της ΝΑΣΑ, μόλις βγεις έξω να αρχίσει να βρέχει, να μην βρίσκεις ταξί, όταν πας στη δουλειά να έχεις πια τόσα νεύρα, που να μην μπορείς να συνεννοηθείς με κανένα, να σου ζητάνε να κάνεις ό,τι κουφό υπάρχει ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΡΑ, να σε πιάσει και ο πονοκέφαλος, να πας σπίτι και να μην έχει φαΐ για χψζ λόγους, να θες να ξεκουραστείς, αλλά στο τέλος ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ…
Καθένα από αυτά μόνο του δεν είναι κάτι τρομερό, άμα τα βάλεις όμως στη σούμα, σου κάνουν μία υπέεεεροχη μέρα…
:lol::lol::lol:
Kαι την ώρα που τα έγραφα όλα αυτά στο ρόκιν και περίμενα να τυπωθούν τα άρθρα που ήθελα για να δουλέψω, jam-αρε ο εκτυπωτής!
Παρουσιάζω σε 20’, η μέρα τελειώνει, άντε πια :-s
Αυτό:!:
wtf! Καινούριο φρούτο είναι αυτό? Είδος σύγχρονης μάστιγας? τι αμαρτίες πληρώνω, τζιζας!
γυρναω σπιτι νωριτερα απτο σχολειο για να διαβασω εν οψη συναυλιας γκιλμπερτ αρα και λιγοτερος χρονος το απογευμα…κλειδωμενος για καμια ωρα εξω απτο σπιτι…ερχεται τελικα καποιος σπιτι…μπαινω μεσα…καθομαι να φαω για να μαθω απο τηλεφωνο την ωρα που τρωω οτι εχω προπονηση στις 3.30 και οχι 4 οπως νομιζα…αρα πρεπει να ετοιμαστω αστραπιαια…ντυνομαι…βγαινω εξω…ψοφοκρυο…μπαινω μεσα να βαλω μακρια ρουχα…ξαναβγαινω…ξεκιναω να φυγω…εχω ξεχασει την τρομπα της αναρτησης που επρεπε να παρω μαζι μου μονο για αυτη τη προπονηση…γυρναω την παιρνω…ξαναφευγω…εχω ξεχασει να κλεισω τη γκαραζοπορτα…κατεβαινωντας απτο ποδηλατο για να την κλεισω χτυπαω τα παπουτσια του φανταρου μου και μενω κανα 5λεπτο κατω προσπαθωντας να συνελθω…αφου τα καταφερω και παω στο σημειο συναντησης με την ομαδα…ο προπονητης μου ειναι καμια 15αρια χιλιομετρα μακρια μεσα στο βουνο και πρεπει να βιαστω να τον βρω… γεα
τελικά τον βρήκες?
Εντελώς σκατά η σημερινή μέρα…:roll:
[SPOILER]Σηκώνομαι αργά το μεσημέρι ενώ ήθελα να ξυπνήσω νωρίς για να κατέβω κέντρο να πάρω δώρο μιας φίλης για τα γενέθλιά της, γιατι μπερδεύτηκα κ αντί να βάλω το κινητό μου να χτυπήσει 9 πμ το έβαλα για 9 μμ. Ετοιμάζομαι βιαστικά χωρίς να σκεφτώ τον καιρό κ βγαίνω έξω φορώντας αμάνικο μπουφανάκι χωρίς σκούφους, κασκόλ και ιστορίες. #-o
Περιμένω το τρόλλει μισή αιωνιότητα όπως πάντα, σκάνε 3 μαζί . Φτάνω στον προορισμό μου, μπαίνω στο εμπορικό και διαλέγω κάτι που να αρέσει στη φίλη μου. Στο ταμείο περιμένω 10 ώρες γιατί μια θείτσα δεν καταλάβαινε ότι δεν μπορούσε να πάρει πιστωτικό για ένα ρούχο χωρίς κάρτα αλλαγής/απόδειξη κ όταν φτάνει η σειρά μου συνειδητοποιώ δεν έχω πορτοφόλι. Βρίσκω τη μάνα μου που δουλεύει στο πολυκατάστημα και μου δανείζει χρήματα για το δώρο. :dunno:
Επιστρέφω σπίτι, φαγητό δεν έχει, μόνο ό, τι έχει περισσέψει από χθες. Ούτε και ζεστό νερό για μπάνιο, κάτι το οποίο συνειδητοποιώ όταν είναι πολύ αργά πια. Μετά από όλα αυτά πιάνω να γρατζουνίσω την κιθαρούλα μου ν ηρεμήσω κ σπαν 2 χορδές. Παίρνει τηλ κ ο κολλητός μου να μου πει ότι δεν θα έρθει στα γενέθλια γιατί περιμένουν υδραυλικό σήμερα κ ο πατέρας του το είχε ξεχάσει κ είχε φύγει 2ήμερο με τη μάνα του κι άρα έπρεπε αυτός να περιμένει τον υδραυλικό. :x
Ξεκινάω το απόγευμαγια το κέντρο λίγο νωρίτερα για να πάρω και χορδές, πάω στο μαγαζί αλλά δεν έχει την μάρκα που παίρνω, οπότε χορδές γιοκ. :blow:
Μπαίνω στο λεωφορείο και στην επόμενη στάση μπαίνει ελεγκτής. Ανοίγω την τσάντα και βλέπω ότι δεν έχω πάρει κάρτα/πάσο ούτε κ το δώρο. Μου κόβουνε πρόστιμο! [-X
Φτάνω στης φίλης μου και μου την πέφτει ο πατέρας της. Αφού άκουσα όλα τα κουτσομπολιά για τους κοινούς γνωστούς μας, πάω να φύγω και κλείνομαι στο ασανσερ. Τι συναγερμούς πάτησα, τι την πόρτα χτύπαγα, δεν με άκουγε κανένας. Μετά από κανα μισάωρο ξύπνησε από μόνο του το ασανσέρ και με κατέβασε στο ισόγειο. :-s
Τέλος γυρνάω επιτέλους σπίτι και? δεν έχω κλειδιά να μπω!.. 3/4 περίμενα στο κρύο μέχρι π ήρθε ο μπρο κ μου άνοιξε?:roll:[/SPOILER]
^έλα, πες την αλήθεια.είχες πάει στο πάρτυ του ρόκιν και ξύπνησες το απόγευμα.δε βγήκες έξω σήμερα. :drunk:
Πωωω πακέτο :? Και νόμιζα μόνο η δική μου μέρα είναι χάλια, που τα τελευταία 5 χρόνια που πάω να πάρω λεωφορείο το πετυχαίνω ακριβώς όταν φεύγει απο την στάση… Κάθε φορά όμως. Χωρίς εξαιρέσεις…:?
Τσουκ δεν πήγα καν στο πάρτυ του ρόκιν, το ξέχασα και κανόνισα μάθημα κιθάρας, ενώ ήθελα να πάω…#-o
Ντάξει βρε NoLdoR τουλάχιστον βλέποντας το λεωφορείο να φεύγει, ξέρεις ότι υπάρχει και ότι κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα ξαναέρθει… Εγώ με το συγκεκριμένο τρόλλει ώρες ώρες αμφιβάλλω για την ύπαρξή του… Αναρωτιέμαι μήπως το καταργήσανε ξαφνικά…:lol:
Ξέρεις τι είναι κάθε φορά που πας στην στάση να το βλέπεις να φεύγει? ΘΕς ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙς ΦΩΤΙΑ!
Α εγώ έχω πάθει το άλλο το κορυφαίο:
[SPOILER]Είναι το τρόλει στη στάση, με ανοιχτές πόρτες και μπαίνει ο κόσμος μέσα κι εγώ στα 10 μέτρα. Αρχίζω να τρέχω να το προλάβω κάνω και σήμα από μακριά στον οδηγό “περίμενε κι εμένα” και με το που φτάνω έξω από την πόρτα, κλείνει και φεύγει…:roll: Έχω την αίσθηση ότι αρκετοί τα κάνουν επίτηδες, επειδή βαριούνται…[-X[/SPOILER]