Βαριέμαι, πείτε ό,τι σας κατέβει - The Return -

το μυαλο μου πηντάει καταρχην στην ‘‘Ανοδο και Πτώση της πόλης Μαχαγκόνυ’’ (Μπρεχτ) και βεβαιως βεβαιως, στο Salo…

Η Μαχαγκόνι είναι, στο έργο του Μπρεχτ, μια πόλη χτισμένη στην έρημο, απο τρεις φυγάδες. Η πόλη όπου όλα επιτρέπονται. Και κατά τον Μπρεχτ, ‘‘η πόλη παγίδα’’.
[CENTER]Πρώτη έρχεται η μάσα
δευτερη η συνουσία
τριτον να γλεντας, λεει η συμφωνια[/CENTER]

Το ποτό, το φαι, το μποξ, το σεξ, τα βιτσια, ο τζογος…ολα τα ‘‘απαγορευμενα’’ στις αλλες πολεις επιτρέπονται σ αυτην…για όποιον έχει να τα πληρώσει εννοείται. Και σιγά σιγά, ανάγονται σε κανόνα…
Μαντεύεις το τέλος του έργου? :stuck_out_tongue:

Κι έχουμε λοιπόν ήδη δύο factors που πρέπει να προσέξουμε

• ‘‘ανάγονται σε κανόνα’’ --? μήπως λέγοντας απαγορεύονται οι απαγορεύσεις, στρίβουμε επικινδυνα προς τη δημιουργία μιας νέας τάξης απαγορεύσεων και λιστας απαγορευμενων? Εννοω που μπορεί να κρατηθει η ισορροπία…?
  • ‘‘για όποιον έχει να τα πληρώσει’’ --> οπότε προκύπτει ένας νέος παράγοντας που περιορίζει την ελευθερια των ατόμων. ένας νέος παράγοντας απαγόρευσης, αν θες, που εξορισμου κάνει μια τέτοια φραση (απαγορευεται το απαγορευεται) αντιφατική στην εφαρμογή της. Σπάσε όσο θες αρκει να έχεις να πληρώσεις τα σπασμένα, δεν ισοδυναμει με σπάσε όσο θες και μη σε νοιάζει…

Αχ, ξερω ότι δεν τα εξήγησα καλα…παρατηρεις ομως την ομοιοτητα με το Salo??

Επίσης το μυαλό μου πηντάει στη λειτουργία της ηδονής μεσα στο μέγαρο του Salo…ηδονής βασισμένης στο αντιφατικο ‘‘απαγορευεται το απαγορευεται’’…

Damn me, horror! Θα οργανώσω το ξεμπαρκο μυαλό μου και θα σου ρθω με pm

μια χαρά τα εξήγησες. και μ’αρέσει πάντως ο τρόπος που σκέφτεσαι. η πλάκα είναι βέβαια ότι την άνοδο και την πτώση της πόλης μαχαγκόνυ μου την είχαν κάνει δώρο στα τελευταία γενέθλιά μου, αλλά δεν αξιώθηκα αν τη διαβάσω ακόμη…
πέραν από το θέμα των απαγορεύσεων, ενσωματώνεις και το ζήτημα της απόλυτης ισότητας, καθόλου τυχαία, μιας και η καθολική άρση της απαγόρευσης συνεπάγεται ίσα δικαιώματα και διεκδικήσεις στην απόλυτη ελευθερία. προφανείς οι ομιότητες με το salo.
το κατά πόσον αυτά μπορούν να καταστούν εφικτά ή όχι, θα τα πω όταν μου ρθεις με pm, γιατί πραγματικά θα μακρυγορήσω και αρκετά το βαρύναμε το thread. :stuck_out_tongue:

κοίτα να δεις που μπορεί να οδηγήσει μια βραζιλιάνα που της αρέσει να αυνανίζεται στη δουλειά της… :stuck_out_tongue:

Χειρονακτικης εργασιας O:)

999 posts.

Το τέρας του αριθμού

…ιοτσιρχιτνα υο υο

Όποιος ξέρει από Ρόδο, να δώσει κανένα tip γιατί πάω μεθαύριο! 8)8)
… και γιατί τώρα βαριέμαι ελεεινά και ήθελα ΚΑΤΙ να πω τελοσπάντων!

τελικά Ρόδο θα πας;; :smiley:

Εεεμ, ναι γιατί είχα πει τίποτα άλλο?!:-k

Όχι αλλά κι εγώ βαριέμαι ελεεινά και θέλω να πιάσω κουβέντα…

Η Ρόδος έχω ακούσει ότι είναι πολύ όμορφο νησί, θα περάσεις πολύ καλά!!!

Το 2ο ομορφότερο νησί της Ελλάδας. Παλαιά πόλη να πας, μέσα στο κάστρο, μια ομορφιά. Θέλω να ξαναπάω :frowning:

Ε και οι αγγλίδες φυσικά δίνουν πολλά + στο νησί 8)

@ silent winter
Αααα οκ, σκάλωσα.:stuck_out_tongue:

Ναι, έτσι με έχει ζαλίσει και ο φίλος που έχει περάσει εκεί και θα πάω να του φορτωθώ!!
Θα κάνω και μπάνια γουιιιιί! Εκεί κάνουν από τον Μάρτιο.
Το χαίρομαι γιατί, παρόλο που είμαι οπαδός του χλωμού, το καλοκαίρι σηκώνει λίγο χρώμα, ταιριάζει με τα σορτσάκια:ok: -κι επιπλέον γιατί κάθε χρόνο κάνω το πρώτο μπάνιο τέλη ιουνίου :thumbdown:

@ freedomofrock χμμμ… σωστά…! και άγγλοι! Αν δεν είναι μεθυσμένοι και ξεβράκωτοι στους δρόμους (οι αντίστοιχοι κάγκουρες της βρετανίας είναι αυτοί που έρχονται εδώ, είμαι σίγουρη) θα χαρώ να δω τους ξανθόψειρες ^.^

να μη βγαίνεις έξω, να κάθεσαι μες στο σπίτι και να ποστάρεις 24/7, δε χορταίνω <3

Τι να τις κάνει τις αγγλίδες ρε φρίδομ? :lol:

Μία χαρά domino θα ναι τέλεια…!!!

Τι να τις κάνει; 'Εχω μερικές ιδέες στο μυαλό μου ;ρ

Χμμμ…για πες

Είσαι μικρή δε κάνει!

Ντόμινε, βρες και κανά μπιτς πάρτυ να πας, αν και λίγο νωρίς θα 'ναι νομίζω ;ρ

Είναι [B]η[/B] domino! :stuck_out_tongue:

:lol::lol: ok, i feel embarrassed about that :stuck_out_tongue:

αν και πάλι, πολλά μπορεί να κάνει με τις αγγλίδες :stuck_out_tongue:

μην ψαρωνεις. παραπλανητικα εχει ΔΥΟ γυναικειες φωτο στο προφιλ του. αντρας ειναι.

[SPOILER]πολλα και ασχημα λολ![/SPOILER]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, αυτό ήταν θεϊκό!!:lol3::lol3:
Δεν πειράζει, φρίντομ, δεν παρεξηγιόμαστε!:stuck_out_tongue:
Αν και νομίζω ήταν εμφανές ότι αναφερόμουν [B]στους[/B] άγγλ[B]ους[/B] στο δικό μου ποστ!
Οι αγγλίδες δεν μ’ αρέσουν, προτιμώ τις μεσογειακές.:lol:

<3 same goes the other way round.
Αν και δεν ξέρω πότε με δουλεύεις και πότε όχι, θα τείνω προς το όχι γιατί είμαι καλοπροαίρετη.

[SIZE=“7”]KAI EΠΙΣΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΦΩΤΟ Ε![/SIZE]