The Shadow Theory - Behind The Black Veil

Μέχρι στιγμής (τουλάχιστον) το Sweet Dream είναι διαθέσιμο μόνο μέσω itunes.

Τώρα για το “Grace” δεν ξέρω μήπως συμπεριληφθεί στην Αμερικάνικη έκδοση που θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο ή σε κάποια άλλη.

Πάντως, υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας του δίσκου εδώ…

Καλο είναι να τα γνωρίζω αυτά, αν και λίγα μπορώ να κάνω επ’αυτού.

Άλλο: Πήρε το μάτι σας κανένα review του άλμπουμ σε Ελληνικά έντυπα του χώρου;

Το τεύχος του Rock Hard που είναι στα περίπτερα έχει την παρουσίαση του δίσκου, που έγραψα εγώ πριν αρκετό καιρό. Απόψε ξεκινάω να μεταφράζω και τη συνέντευξη που έκανα με τον Devon Graves, η οποία εάν όλα πάνε καλά θα είναι μάλλον στο επόμενο τεύχος!

Πολύ πολύ καλός δίσκος το The Shadow Theory. Τα έχει πει και τα έχει γράψει άλλωστε όλα τέλεια ο φίλος μου ο Χρήστος!

Υπάρχει μια πρόσφατη on-camera συνέντευξη του Devon http://www.youtube.com/user/stormbringerzine#p/a/u/2/a0wBBZxiczA περι Τhe Shadow Theory. (στο ίδιο link, θα βρείτε και μια αντίστοιχη για Psychotic Waltz)

bumb.

άκουσα τον δίσκο μετα απο καιρό. μια χαρά εχει "καθίσει "στην πάροδο του χρόνου.καθόλου δηλαδη!

το ακουσα και εγω ξανα πριν λιγες μερες…μια χαρα δισκαρα ειναι

Mια χαρά δίσκος, συμφωνώ. Πάντως από το εξώφυλλο μέχρι το songwriting και την ενορχήστρωση, διακρίνω πολύ έντονο King Diamond στοιχείο.

Κρίμα για το πως εξελίχθηκε το πράγμα. Όταν έχει περάσει αρκετός χρόνος, θυμήστε μου να το ξαναπιάσουμε το θέμα.:stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να ξεφουσκώσει. Μια χαρά δισκάρα είναι…

παντως στην συναυλια θεσσαλονικη που ρωτησα τον Devon τι παιζει με αυτο το θεμα μου ειπε οτι τελος λογω pw και εκανε και χαρακτηριστικη κινηση με το χερι να κανει βουτια προς τα κατω…

ετσι νομιζα τότε. έλεγα ωραίο δισκακι αλλά μέχρι εκει. ποιος ζει ποιος πεθαίνει 2 χρόνια μετά πχ. και όμως!

τι πολύ. περισσότερο αναπληρώνεις θέση λέμε :stuck_out_tongue: