The Shadow Theory - Behind The Black Veil

Θεσσαλονικη υπαρχει κανονικα 8)

Να’ μαι κι εγω εδώ.

Για όποιο πρόβλημα με τη διανομή του album στην Ελλάδα, θα ήθελα να γνωρίζω εαν προκύψει το οτιδήποτε.

*καλώς σας βρήκα.

Καλως ηρθες στην παρεα μας :wink:

[I]?Welcome here to our home
We?ve been waiting for you
Everybody here has just been dying to meet you?[/I]

Καλώς σε βρήκαμε εδώ.

Το CD για εδώ έχει κολλήσει μάλλον κάπου στον δρόμο που γίνονται τα έργα. Το έχουμε παραγγείλει και το περιμένουμε. Τελικά μια έκδοση μόνο, ε;

Καλώς τον demi !
Πώς σου φάνηκε ο δίσκος; :slight_smile:

:!::!:

:!: :!: Κανονκά εγώ πρέπει να το ρωτάω αυτό.!

Για την έκδοση, περιμέναμε (με τον Devon) οτι θα συμπεριλαμβανόταν και τα 2 bonus tracks. Αυτό ήταν εξάλλου όλο το υλικό που παραδώσαμε. Τώρα, το τί κινήσεις marketing κάνει, ή ‘θα’ κάνει η ΙΟ, κι αν είναι σωστές ή λάθος, προσωπικά θα το κρίνω όταν έρθει η ώρα να κάνουμε τον απολογισμό μας. Έχω ρωτήσει για το άν θα υπάρξει κάποια limited edition και πότε… όταν μάθω, θα μάθετε αμέσως κι εσείς. :dunno:

Σημέιωση: δεν μπήκα για να κριτικάρω κανέναν που είτε το κατέβασε απο file-sharing, είτε το ανεβάζει στο youtube, οπότε χαλαρώστε. Επειδή είμαι στους Shadow Theory, δεν σημαίνει οτι έπαψα να είμαι ‘οπαδός’ γενικότερα. Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ :wink:

όταν ένας δίσκος είναι καλός τον αγοράζουμε μια χαρά…
οπότε…:smiley: / :wink:

αλλά καλά θα ήταν να μάθουμε κάποτε αν θα βγει limited edition γιατί δεν έχει νόημα να τον πάρουμε καμιά 20αρια φορές…:stuck_out_tongue:

έχοντας “χτίσει παράρτημα” της Inside Out τόσα χρόνια νομίζω πως δεν μπήκε στην λογική της επανακυκλοφορίας δίσκων, τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Συνήθως, κανονική και limited edition βγαίνουν ταυτόχρονα. Τώρα από τη στιγμή που δεν έχει ανακοινώσει κάποια ltd edition λογικά στα δισκοπωλεία θα βρεθεί μόνο η κανονική (ήλπιζα σε κανένα από τα περιποιημένα digibook η αλήθεια είναι).

Η μια διασκευή (στο “Sweet Dream” από Jethro Tull) δίνεται μέσω itunes αν είδα καλά, αλλά για μένα αυτή που αξίζει πραγματικά είναι στο “Grace” του Jeff Buckley.

Σίγουρα. Αρχικά, αντί “Sweet Dream” σκεφτόμασταν τίτλους μέχρι κι απο Bowie, Ozzy, ή και Dio. Πέρασε πολύ υλικό στα “υπ’όψιν”. Προσπαθούσα κυρίως να πείσω τον Devon για μια διασκευή Uriah Heep, μιας και προσωπικά πίστευα οτι ο Byron του ταιριάζει περισσότερο σαν παράδειγμα “φωνητικής” επιρροής, παρά ο Maynard. Άποψη μου, μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά, τί να πρωτοβάλεις, τι να πρωτοτιμήσεις…

…ευτυχώς γι’αυτό υπάρχουν τα live :wink:

θα παιξει κανενα λαιβ μεσα στο 2011? :slight_smile:

Τα έχουμε υπολογίσει όλα όσο μπορούμε με τη σωστή σειρά, οπότε λογικά ναι, απλά δεν νομίζω να είναι εφικτό πριν το πρώτο 6μηνο του 2011. Κοινώς, προηγείται το tour του Devon με τους PW, και παράλληλα χρειάζεται λίγος χρόνος να διαδοθεί ευρύτερα το TST άλμπουμ.

Ανέβασε ρε μαν και το καλύτερο του δίσκου κατε με το Sound of Flies:)

Σημερα το απογευμα θα το εχω στα χερια μου με στιχους κ λοιπα.Το ειδα στο ιντερνετ περιφερεται αλλα δν μπορω χωρις στιχους κ χωρις γενικοτερα την μαγεια του μπουκλετ.Μονο την εξωφυλλαρα βλεπω κ προσκυνω.Μεγας Τραβις.
Προβλεπεται την λεξη υπνο να την ξεχασω.Ποσο θα γουσταρα ενα digibook οπως το πρωτο το d.s.t.
Δλδ για να ξερω την διασκευη στο Grace θα υπαρχει καπου η θα μεινουμε με την ορεξη?

Πολύ καλό album! Αν και δεν πολύ ακούω prog, μου άρεσε πολύ. Δεν είχω ασχοληθεί ούτε με Deadsoul Tribe, ούτε με Psychotic Waltz. Πρώτη επαφή με Devon Graves δηλαδή. Με έπιασε από τα μούτρα από την πρώτη στιγμή το album. Πολλά και καλά τα κομμάτια του δίσκου, χωρίς να κουράζουν αν και με σχετικά μεγάλη διάρκεια. Αγαπημένο κομμάτι το A Symphony of Shadows και Welcome με τη γαμάτη εισαγωγή. Γενικά έχει γίνει πολύ καλή δουλεία και προσθέτω άλλο ένα album στα καλύτερα της χρονιάς. Φέτος άκουσα αρκετά καλά albums. Σε αυτό τον τομέα η χρονιά πάει καλά μου φαίνεται. Επίσης έχουν και ωραία στίχο, από ότι έχω καταλάβει από το άκουσμα του δίσκου. Έχουν και ένα απίστευτο εξώφυλλο.

[B]Angel_Death[/B] αργότερα ασχολήσου και με Psychotic Waltz να χάσεις το μυαλό σου…

*και συνεχίζει να μεγαλώνει ο δίσκος…

συγνώμη για το 100% οφ τοπικ αλλά χέστηκα απο την χαρά μου που ο Devon έβαλε το OSI - [B]“Office Of Strategic Influence”[/B] στο Playlist του μήνα…
[B]
ΔΙΣΚΑΡΑ.!!
[/B]

*μετανοείτε

Σήμερα ξανακουσα μετά από καιρό το OSI και συνειδητοποίησα ότι παίζει να το είχα ξεχάσει στα καλύτερα της δεκαετίας. Όντως σωστός ο Graves ως προς αυτό.

Angel_Death ωραίος. Δεν προσπαθείς να πείσεις κανέναν ότι άκουγες 18 χρόνια PW και δε βρήκες στο Shadow Theory τη μαγεία της πρώτης μαστούρας εκείνης…:lol:

Αυτο είναι και το λογικό, ο εκάστοτε δίσκος που βγαίνει σήμερα να σου δώσει την απαραίτητη ώθηση για να ασχοληθείς με τα παλιότερα. Θα σου έλεγα πάντως να μην αγνοήσεις και το “A Murder Of Crows” από Dead Soul Tribe.

Τελικά πέραν της καθολικής αναγνώρισης που φαίνεται να έχει το A Symphony Of Shadows, το Welcome μάλλον είναι το πιο catchy και (σχετικός όρός) εμπορικό του δίσκου. Ίσως θα ήταν και το καταλληλότερο για video clip.

Είναι στα άμεσα σχέδια λοιπόν για PW. Θα ακούσω τα πάντα από την αρχή.
Και το I Open Up My Eyes πάρα πολύ καλό κομμάτι. Γενικά ο δίσκος φεύγει στο έτσι, χωρίς να κουράζει και χωρίς να έχω την ανάγκη να αλλάξω έστω και ένα κομμάτι.

Στο Welcome τα πρώτα 20 δεύτερα θυμίζουν Alter Bridge ε.:stuck_out_tongue:

Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε πώς είναι η ζωή χωρίς Black Sabbath ΚΑΙ Psychotic Waltz, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον Angel_Death!

Ον τόπικ, μ’ έχετε πριζώσει μ’ αυτά που γράφετε για τον καινούριο δίσκο ρε αλήτες. Άντε να δω πότε θα το ακούσω κι εγώ!

Ειδα το sweet dream mp3 να πωλειται ηλεκτρονικα σε γνωστο σαιτ.

μηπως τελικα μονο σε αυτη την μορφη θα διατιθεται? :-k