The Shadow Theory - Behind The Black Veil

αρνούμαι να ακούσω νότα…
το θέλω μια και κάτω να ησυχάσω…

ε τι νομίζεις γιατί τα λέμε; τα φανταστήκαμε;

μπες ραδιο αν θες να ακούσεις και τίποτα επιπλέον…προλαβαίνεις, χεχε.

ασε

γιατι μετα θα σκυλιασω να το ακουσω ολοκληρο…
και επειδη δεν θα μπορω θα με πιασουν τα νευρα μου!!

leakαρε και το ακούω… μου φαίνεται μετά το Snowfall on judgment day των Redemption είναι ό,τι πιο ποιοτικό prog. metal έχει κυκλοφορήσει τον τελευταίο καιρό… η ακρόαση συνεχίζεται…

Το εχω ακουσει ηδη 3 φορες σημερα…Ανετοτατα στο top-5 για το 2010…8)

που λικαρε? :stuck_out_tongue: μπορεις να στειλεις ενα πμ πλιζ? :slight_smile:

pm κανεις?

good taste detected.

αλλά…

το SOJD ήταν ένα πραγματικά καλό άλμπουμ σε ένα ύφος που έχουμε ξανακούσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

αυτό, είναι κάτι δικό του πραγματικά. έχει δική του ταυτότητα και γενικά είναι το κάτι άλλο. δεν είναι μόνο ενθουσιασμός πλέον, είναι εθιστικό, γιατί το ακούω αρκετό καιρό σε τρομερή συχνοτητα.

τελικά, δεν θα κυκλοφορήσει μάλλον σε ltd edition και δεν ξέρω πως θα αξιοποιηθούν οι διασκευές. Ειδικά, αυτή στο Grace του Jeff Buckley είναι το κάτι άλλο, τόσο σε επίπεδο ενορχήστρωσης, αλλά και ερμηνείας.

Παιδες αν γινοταν και κανα pm κατα δω θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως!Thanks!!

pm???/

παρακαλώ ένα pm και εδώ όποιος έχει λίγο χρόνο. thanx! :slight_smile:

το αυτό:wink:

Κι εδώ pm πλιζ. Θενκς!

Ολος ο δισκος ειναι σε απιστευτα ποιοτικα επιπεδα…

Ειναι σιγουρα καλυτερο και απο τα 5 deadsoul tribe.

(Για Psychotic Waltz ειναι ατοπο να γινει η παραμικρη συγκριση…)

Εχω ξεχωρισει παντως με μεγαλη δυσκολια τα I open θπ my eyes,Ghostride,Welcome και το A symphony of Shadows…

Απιστευτα φωνητικα,εξαιρετικη παραγωγη,καταπληκτικο παιξιμο :smiley:

Θα συμφωνήσω ότι το SoJD δεν διεκδικεί δάφνες υπέρτατης πρωτοτυπίας αλλά δεν ξέρω κάτι ο Ray, κάτι κάποια Fates περάσματα, κάτι οι βαριές/thrash κιθάρες μου αγγίζουν ευαίσθητες χορδές και ο δίσκος έχει ριζώσει μέσα μου. Πραγματικά πολύ ποιοτικό album το οποίο ακούγεται ευχάριστα και από τους μη-μυημένους στο είδος. Άσε που αυτοί οι αλητες :stuck_out_tongue: οι Redemption φταίνε να αλλάξω το κούρδισμα στην Gibson μου :stuck_out_tongue:

Tεσπα, ακούγοντας παραπάνω φορές το album των Shadow Theory μπορώ να πω ότι σε εκπλήσσει ευχάριστα διαρκώς, δεν το βαριέσαι με τίποτα. Είναι δύσκολο album, ενίοτε χαοτικό αλλά σε παρασερνει στην κοσμάρα του. Ειδικά τα σημεία με το φλάουτο σκέφτεσαι "όχι ρε π… μου … τι παίζουν οι τυπάδες τώρα… γιατί με κάνουν να σκαλώνω έτσι βραδυάτικα???"
Πάντα τέτοια… χρέος μας να “προμοτάρουμε” όσο το δυνατόν περισσότεροι τέτοιες δουλειές…

anevasa 6 kommatia

άκουσα τον δίσκο ολόκληρο μόνο δυο φορές…

ο δίσκος είναι καλοδουλεμένος, παράγωγη ότι πρέπει και κομμάτια που δεν είναι εύκολα αλλά σε παρασερνουν να ξανακουσεις τον δίσκο…

το King Diamond που ειπώθηκε στην συνέντευξη ισχύει.!!!
υπάρχουν ατμόσφαιρες που εκτός οτι ακολουθούν το παρελθόν τον Devon , έχουν και γεύση απο το βασιλιά του τρόμου…!! [B]μπήκε το πνεύμα του [B][COLOR=“Purple”]cradleofmaiden [/COLOR][/B]μέσα μου.!!![/B]

έχω την εντύπωση οτι αν έχω και το βιβλιαράκι μπροστά μου με τους στίχους θα χωθώ μια χαρά στον δίσκο…
πάντως αν και δύσκολος ο δίσκος απο την δεύτερη ακρόαση αρχίζει και μεγαλώνει μέσα σου…να δούμε που μπορεί να φτάσει…

*πως να ακούσεις τον δίσκο ολόκληρο…?
μια πέφτει η γιαγιά σου απο τις σκάλες. μια παιζεις τον ταρζαν πάνω σε κάτι δέντρα και προσπάθειες να κόψεις κάτι κορμούς ίσους με τους στύλους της δεη…μετά παγιδεύεται μια γάτα στο πιο ψηλό δεντρό στην άυλη και απειλεί πως θα πέσει…

λίγο τα interviews, λίγο το σκάλωμα με τoυς Ψυχωτικούς, η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο… Πάντως η εποχή με τα lsd ήταν μία για τον κύριο Devon :-k

φαντάζομαι ότι γι’αυτό φταίει το youtube και τα mp3 αλλά ο ήχος στα κομμάτια του youtube είναι ψιλοαπαράδεκτος…θα τσεκάρουμε το cd φυσικά!
τα κομμάτια πάντως από μια πρώτη ακρόαση ακούγονται πολλά υποσχόμενα!
τα στοιχεία King Diamond είναι αρκετά και αυτό από μόνο του σε συνδυασμό με τη φωνή του Buddy είναι…:metal:

Αλήθεια, στην Αθήνα υπάρχει στα δισκοπωλεία;
Εδώ η EMI είπε πως από την άλλη εβδομάδα θα το στείλει. :-k

On topic, δεν λέω να ξεκολλήσω. Ίσως είναι και ο μοναδικός δίσκος που μπορώ να χαρακτηρίσω αβίαστα αριστούργημα και βγήκε την τρέχουσα χρονιά.

Sweet life behind the black veil…