The Tea Party

:blue_heart: :purple_heart: :brown_heart: :black_heart: :white_heart:

5 Likes

Το κομματι γαμαει, αλλα αυτο που οι Tea Party μετα απο σχετικη δηλωση μαλιστα πριν 2-3 χρονια, δε θα βγαζουν πλεον δισκους αλλα διασπαρτα τραγουδια γιατι “δεν θεωρουν οτι ειναι ο σωστος τροπος πλεον το να βγαζεις ολοκληρωμενο δισκο” ειναι τεραστια μαλακια, και δεν καταλαβαινω καν γιατι και πως.

Και προς το παρον το κανουν πραξη, με ενα τραγουδι καθε 2 χρονια.

3 Likes

Μωρέ κάτι άλλο είναι και το χουν βαφτίσει έτσι για τα μάτια του κόσμου.

2 Likes

Μπορει, αλλα τι? :stuck_out_tongue:

Δεν εχουν δισκογραφικη? Δεν εχουν λεφτα? Δε θελουν να μπουν μεσα? Θα μπορουσαν απλα να το πουν αν ηταν αυτο νομιζω. Τεσπα, απλα ξενερα γιατι θα ηθελα πολυ εναν καινουριο δισκο The Tea Party.

Εντωμεταξυ τωρα πηρα πρεφα οτι το Black River EP εχει μεσα 5-6 τραγουδια, εγω ειχα ακουσει μονο το ομωνυμο και το Way Way Down… βρηκα τι θα ακουω ολη μερα.

2 Likes

Ομορφο τραγουδακι το Summertime. Δεν ηξερα οτι εχουν κανει τετοιες δηλωσεις. Κριμα. Μηπως ο @potofgold εννοει την ελλειψη εμπνευσης η συμπνοιας ?

Εννοουνε οτι αφου δε βγαζουν μια απο τη δισκογραφια, στα παπαρια τους να βγαλουν αλμπουμ.

2 Likes

Και γτ δεν το λενε και ολοι οι αλλοι που δεν βγαζουν μια? :stuck_out_tongue:

Το λενε και αλλοι. Και ακομα περισσοτεροι το λενε με τις πραξεις τους.

2 Likes

Πιο πολύ έλλειψη μεγαλύτερης δημοφιλίας μου κάνει, γιατί κακά τα ψέματα η μπάντα δεν απέκτησε ποτέ το στάτους που τους αναλογεί και ίσως τους πήρε από κάτω

1 Like

Aπο τις μεγαλυτερες μουσικες αδικιες.

1 Like

Αψογο.

Η φωνη του στον προλογο ειναι απλα στερεοφωνικη (βοηθαει και το μικροφωνο) :sweat_smile:

Ποσο την αγαπω αυτην την μπαντα πια.

2 Likes

26.11.2021

7 Likes
4 Likes

Φανταστικο το δειγμα. Εχουν καιρο να γραψουν τετοιο τραγουδι οι Tea Party για τα γουστα μου

2 Likes

Εχει ακριβως την ατμοσφαιρα και την ενορχήστρωση που θέλω κι εγώ, σαν σύνθεση όμως την βρήκα απλώς καλή.

1 Like