The Tea Party

24 του Ιούνη νέο σινγκλ, αναμένοντας!
(Water’s on fire, από τίτλο δεν τραλάθηκα :stuck_out_tongue: )

8O
Ούτε καν το ήξερα!!!
Ναι ρε πούστη, ένα από τα καλύτερα rock συγκροτήματα επιστρέφει!!! Τρελή χαρά!!!:yahoo:

ούτε από το κομμάτι θα (από)τρελαθείς λογικά.

Ναι, δυστυχώς δεν λέει κάτι το κομμάτι. Καλή μελωδία μεν, αλλά δεν με ενθουσίασε. Οι Tea party έχουν βγάλει ασύλληπτες τραγουδάρες αξίζει μια προσπάθεια να τους φέρουν από εδώ, χαμένος δε θα βγει κανένας διοργανωτής με τέτοια κίνηση θαρρώ…

Καλούτσικο αλλά μου φάνηκε λίγο καλογυαλισμένο (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω).

Ίσως σου φάνηκε πολυ pop. Για την ακρίβεια μου ακούστηκε σαν pop τραγούδια των the cult …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και μένα με απογοήτευσε λίγο το σινγκλάκι, αλλά εντάξει στους τελευταίους δίσκους είχαν πάντα κάποια εύπεπτα. Λογικά είναι και συνειδητή προσπάθεια να προσεγγίσουν τις μάζες πριν βγει ο δίσκος. Ελπίζω στα υπόλοιπα να υπάρχουν αρκετά διαμάντια αντάξια της μπάντας. Και επιτέλους να τους φέρουν εδω πέρα αν κάνουν ευρωπαϊκή περιοδεία. Ξέρω διοργανωτή που ψήνεται. Μακάρι

Μονο 87 μηνυματα για αυτην την υπερμπανταρα?

Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινω την γκρινια για το Water’s On Fire στα αμεσως αποπανω μηνυματα , που ειναι ενα υπεροχο τραγουδι κατ’εμε, αλλα οκ.

Κατα τα αλλα, οταν προσπαθω να σκεφτω ποιο ειναι το αγαπημενο μου απο The Tea Party, δυσκολευομαι παρα πολυ. Κατα περιοδους σιγουρα σε αυτην την θεση εχουν μπει σχεδον ολοι οι δισκοι τους. Τους εμαθα με το Triptych και το Transmission, αλλα νομιζω πως τελικα ισως το The Interzone Mantras εχει κερδισει την κορυφη στις προτιμησεις μου για τα περισσοτερα χρονια.

Κατα τα αλλα, προφανως και θεωρω επισης εξαιρετικο το The Edge Of Twilight, και για περιοδους σιγουρα εχω ακουσει τα Seven Circles και the Ocean At The End εκατονταδες φορες. Μονο το Splendor Solis το βαζω πιο κατω απο τα υπολοιπα τους.

Προχειρο top 10 για την φαση (και προφανως εχει αλλαξει πολλες φορες):

1. Psychopomp
  2. Cathartik
  3. Stargazer
  4. Walking Wounded
  5. Drawing Down The Moon
  6. Soulbreaking
  7. Heaven Coming Down
  8. Transmission
  9. Correspondences
  10. The Ocean At The End
5 Likes

θα πάω σε πιο γνωστές επιλογές μιας και με αυτά τους γνώρισα και λάτρεψα . Το ύφος τους , το στυλ τους , ο πειραματισμός και η ενσωμάτωση εθνικ και ανατολίτικων δρόμων σε ροκ φόρμες καθώς και το εν γένει γούστο τους , τους κατατάσσει στα αγαπημένα μου συγκροτήματα

1. Save Me
  2. The River
  3. Raven Skies
  4. Fire in the Head
  5. The Bazaar
  6. Silence
  7. Sister Awake
  8. Drawing Down the Moon
  9. Temptation
  10. Psychopomp
  11. Τhe Ηalcyon Days
  12. Samsara

ακόμα έχω εκκρεμότητα το πιο πρόσφατο αλμπουμ τους πλάκα πλάκα

5 Likes

Τιποτα απο τα Interzone Mantras και Seven Circles??? Πως γενεν αυτο

2 Likes

τα έβαλες εσύ , το ίδιο είναι , μην κάνω 20αδα . Seven Circles δεν θυμάμαι κανένα πλην Writings on the Wall

από Interzone Mantras τι να βάλω ;; Έχει μέσα mantra , apathy , lullaby , cathartik με τη σολαρα του , master and margarita . Τώρα τα φρεσκάρω μη νομίζεις , μέχρι να αναφερθούν στο θρεντ για τα γούστα ( από εσένα :+1: ) είχα αρχίσει να τους ξεχνάω , είχα να ακούσω πολύ καιρό

Δεν ακούγεται το όνομα τους ρε γαμώτο και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο . Μακάρι να τους δω λαηβ κάποια στιγμή . Ιδανικά εδώ Αθήνα

2 Likes

Δε θα τους δεις ποτε εκτος κι αν κανεις ταξιδακι στον Καναδα ή την Αυστραλια.

Για καποιον λογο εχουν κανει τρελη επιτυχια στην χωρα τους και στην Αυστραλια μονο. Ουτε καν Αμερικη δεν κανουν περιοδειες ποτε, και παιζουν ΜΟΝΟ κατι λιγες συναυλιες στα βορεια της Νεας Υορκης μια στο τοσο. Γενικα ανεξηγητο το οτι αυτη η μπαντα δεν εκανε μεγαλυτερη επιτυχια με τετοια φωναρα και μουσικαρες, αλλα οκ δεν ειναι η πρωτη.

3 Likes

Ο τραγουδιστης εχει παιξει Αθηνα δυο φορες. Ειχα παει την πρωτη, ηταν αποθεωτικα, ειχε παθει πλακα ο Jeff.

2 Likes

Σε εκείνο το bar στο Παγκράτι λες; Γαμάτα ήταν!

2 Likes

Ναι, στο υπογειο, κατω απο το Skyfall. Επαιζε και το live του Jeff Buckley στα κενα.

1 Like

Σαν τις πρώτες αγάπες δεν έχει:

4 Likes

Παιδια τι να λεμε. Οι τυποι ειναι αστειρευτοι. Οτι εχουν βγαλει εχει φοβερα πραματα μεσα. Tea Party, οι διαφορες εναλλακτικες εκδοσεις τους σε tea party τραγουδια (ακουστικες κτλ), τα διαφορα προτζεκς, πχ Armada, τα video game soundtracks (βλ.prince of persia), ολα καταπληκτικα.
Ειχα παει κ ειχα δει τον Jeff κ τις δυο φορες. Μοναδικη εμπειρια. Πολυ φορτισμενη. Εχει παιξει κ Αλεξανδρουπολη. Πιστευω οτι με λιγο ρισκο θα μπορουσαν να ρθουν κ Ευρωπη. Γερμανια, Αγγλια, Ελλαδα, Τουρκια. Ο Τζεφ μονος ειχε 300 ατομα ξερω γω για ακουστικο σοου. Καλα οχι οτι η μπαντα θα χε πολυυυ παραπανω :frowning:

Τοπ τραγουδια
Halcyon Days
Inanna κ Silence ειδικα οι ακουστικες εκτελεσεις
Transmission
Mantra
Alarum
Pulse
Majestic Song
The River
Slight Attack
Sister Awake
Lullaby
Release
Psychopomp
Walking Wounded
Gyroscope
Samsara
Raven Skies
Και αλλα πολλα. Τι να πρωτοπω.

3 Likes

Δε βλέπω κανέναν ν΄αναφέρει το “Gone” και σκέφτομαι τι διάολο, κανείς δεν ανατριχιάζει με τον απλό συνδυασμό φωνής Jeff-ακουστικής κιθάρας-εγχόρδων; Νιώθω σαν να φεύγουν 10 κιλά απ’ την ψυχή μου όποτε το ακούω αυτό.

Κατά τ’ άλλα πάνε πολλά χρόνια απ’ όταν είχα ακούσει ολόκληρη δισκογραφία Tea Party, κι από τότε σπάνια τους ακούω, θέλω κάποια στιγμή να τους πιάσω ξανά, σίγουρα θα βρω κι άλλα πράγματα.

2 Likes

Εννοειται στα αγαπημενα μου τραγουδια κι αυτο, και χθες δεν μπηκε στην δεκαδα, αλλα σημερα θα εμπαινε

Aκουγα παλι το προτζεκτ του Jeff τους Αrmada. Φοβερο δισκακι, και πολυ κοντα στο πνευμα των Tea Party. Δηλαδη οποιος δεν το χει ακουσει, λεμε τωρα, να σπευσει

5 Likes