The "μηπως ειμαι τρελος, μηπως τα 'χω χαμενα" thread

Μετα απο λιγο ψαξιμο στο φορουμ, ανακαλυψα οτι δεν υπαρχει παρομοιο thread…a couple of things λοιπον γι’ αυτο…

Θεωρεις το St. Anger εναν απο τους δισκους με την καλυτερη παραγωγη?
Πιστευεις οτι τα setlists των Iron Maiden ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικα ακομα και για εναν φαν σαν κι εσενα?
Συμφωνεις με τον Ian Hill που ειπε οτι “οι φανς δεν δειχνουν να ενδιαφερονται για την αποχωρηση του ΚΚ”?
Θεωρεις εμπνευσμενα και καλυτερα απο τα παλιοτερα, τα νεα CDs των Queensryche?
Σ’ αρεσει το “Lulu” αλλα δεν ποστερεις στο αντιστοιχο θρεντ γιατι φοβασαι (και δικαιολογημενα) οτι θα φας ΤΡΕΛΟ κραξιμο?

Εχεις γενικα καποια αποψη που δεν συμβαδιζει με την πλειοψηφεια των αποψεων των οπαδων πανω στο συγκεκριμενο θεμα η ακομα χειροτερα ειναι κατακριτεα εως και αφορμη για γελια και κραξιμο απο πολλους? Εδω μπορεις αγαπητε rocking.gr user να πεις τον πονο σου…feel free

[Αφιερωμενο σε 'σενα!!! I[/I]](http://www.youtube.com/watch?v=0N8f428Oenw)

όχι τρελό, αλλά το st. anger είναι ότι καλύτερο έκαναν οι metallica μετά το black album

Νομίζω υπάρχει, αν όχι ίδιο, παρόμοιο θρεντ

στο περιπου

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=14216&highlight=�������+�������

http://rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=12543&highlight=metallica+anger

Υπάρχει και το “wtf θρεντ” ή κάπως έτσι, τώρα δεν έχω χρόνο να το βρω για το λινκ, αλλά ξέρετε.

Εμένα με άρεσε το lulu! Δεν το βρήκα τόσο χάλια όσο λέτε όλοι! Όσο για το St. anger όμως, αν εξερέσεις το frantic και το St. anger και μερικά ακόμα σημεία από μερικά τραγούδια είναι ότι χειρότερο κάναν οι Metallica μετά το Black album… Πάλι καλά που βγήκε το Death magnetic που το θεωρώ πάρα πολύ καλό και το κάλυψε λίγο!

Contrary to popular belief, μου αρεσε το live των Helloween το 98 στο ΡΟΔΟΝ.

Μισω το Peace Sells…but Who’s Buying

Elaborate please.

δεν μου αρεσει συνθετικα. it just never “clicked”. το εχω βαλει να παιξει τουλαχιστον 10 φορες στα τουλαχιστον 15 χρονια που το εχω σε κασετα, αλλα ποτε δεν μου τραβηξε το ενδιαφερον. λατρευω Killing is My Business και Rust in Peace, και συμπαθω αρκετα So Far Sο God, Youthanasia και Countdown to Extinction, αλλα αυτο το Peace sells απλα δεν μου “εκατσε ποτε”. αρκετες φορες, προς τη μεση της δευτερης πλευρας, λεω “τι μαλακιες, δε γαμεις…” και βαζω ενα Rattlehead να’ρθουν ολα στα ισα τους :wink:

…OK…

[SPOILER][/SPOILER]

χαιρομαι που τα βρηκαμε σαν ωριμοι ενηλικες

[SPOILER][/SPOILER]

Στο μεταξύ το My Last Words έχει το καλύτερο σόλο μέγκαντεθ ναπούμε

Μήπως είσαι τρελός, μήπως τα 'χεις χαμένα;

καθολου χαμενα. απλα δεν ειμαι κ πολυ μεγκαντεθ φανμπους να 'ουμ… 8)

εντάξει λοιπόν μεταλλάδες, εδω θα το βγάλω το άχτι μου.

τις καρδούλες μου και στα δύο για πανταααα

γιατί είναι αλμπουμαρες και τα ακουω τώρα. Άντε.

στο θρεντ της ντροπης τα αποπανω

it’s okay to be gay. Το ξέρεις έτσι κι αλλιώς.

:stuck_out_tongue:

ωωωωωωωω τι του είπεεεεεεεεεε

Εκείνος τι είπε για τους ταδε. Αααα.:roll:

Αγαπημενοι δισκοι Metallica: Kill Em All, Load, St Anger. Υπαρχει λογος, στους Metallica δε μ αρεσουν τοσο οι αρχιτεκτονικες δομες των μεταλλαδικων δισκων τους οσο η βρωμια που βγαζουν σε καποιες/αλλες φασεις. Αυτο σημαινει οτι το Mechanix μου αρεσει πιο πολυ απ το Four Horsemen.

α, και

[SPOILER]Εχω πει του Ripper οτι το Demolition ειναι στα 5 αγαπημενα μου Priest albums κι οτι μ αρεσει περισσοτερο σε σχεση με π.χ. το British Steel και με κοιταγε λες κι ημουν χαζος. [/SPOILER]

Θα επανελθω. Αν και μετα απο αυτα πιστευω πως κλειδωνει ανετα το τοπι.

^ Κι έλεγα, πότε θα ποστάρει εδώ ο πρόεδρος αυτού του τομέα… :smiley: