κιλ χιμ!
Δεν κάνω πλάκα. Ομιλώ για το γνωστό Empire. Δ ε ν τ ο α ν τ έ χ ω…
Τι δε σου αρεσει απο το Εμπαηρ;;;; 8O 8O 8O 8O 8O Το ομωνυμο;;
Το Τζετ Σιτι Γουμαν;; Το Ντελα Μπραουν;;
Το Θην Λαην;; ΑΗ ΓΟΥΩΚΤ ΔΕ ΘΗΝ ΛΑΗΝ ΟΥΑΝ ΜΩΡ ΤΑΗΜ ΦΟΡ ΓΙΟΥ;;;;
ΤΙ;
Banαρετε τον να τελειωνουμε.
είμαι ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ…
ΚΑΙ παραμιλάω, όντως…
ΔΙΟΤΙ πείτε μου, πως να εξηγηθεί πως ΕΓΩ ειδικά θεωρώ το [B]παραδοσιακό χέβυ μέταλ [/B]φλώρικο, σοφτ, βαρύτερο κι από Clarycid [I](που φέρνει υπνηλία του κερατά!!)[/I] και Βαλεριάνα μαζί, ελιτιστικό και δεν…συμμαζεύεται;
ΔΙΟΤΙ πως να εξηγηθεί πως θεωρώ το ντεθ και ντουμ μέταλ “πατημένο” όσο δε πάει, αδιάφορο και…που φέρνει υπνηλία ([I]επίσης[/I]);;;
[COLOR=“DimGray”]Υ.Γ. Δεν συνεχίζω παρακάτω: αν πω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ μπάντες, δεν θα φάω κράξιμο μόνο από το 40% των συμφορουμιτων, αλλά…απ’ όλους![/COLOR]
κοιτα, ουσιαστικα δικιο εχεις, και μπραβο σου που ειχες το θαρρος να το πεις. απο εμενα ευγε.
[SPOILER]απο μικρους μας μαθαιναν να μη φερομαστε ασχημα στους τρελους της πλατειας, στην τελικη…αρρωστοι ανθρωποι ειναι [/SPOILER]
ποσο με τιμαει που μολις ειδα τον τιτλο του θρεντ χαρηκα γτ νομιζα οτι αφορα σκυλομεταλλαδες σαν εμενα??
ΝΟΤΗ ΑΡΧΟΝΤΑ ΠΑΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ!!
αυτο το φορουμ ειναι γεματο κρυμμενα διαμαντια!
ΝιkosMalk τι εννοεις παραδοσιακο heavy metal??
Γιατι αν εννοεις οτι ακους ξερω γω το Sentinel των Priest και δε σου σηκωνεται η τριχα και η … τοτε υπαρχει χοντρο προβλημα, μεγαλε!
Τι μουσική ακούς;
hardcore-άς είναι ο άνθρωπος!
Punk’s not dead λέμε ρεεεεε :lol:
[I]τσίμπησες[/I]!!![B]αχ[SIZE=“2”]αχ[/SIZE][SIZE=“3”]αχ[/SIZE][SIZE=“4”]αχ[/SIZE][SIZE=“5”]αχ[/SIZE][SIZE=“6”]αχ[/SIZE][SIZE=“7”]αχ[/SIZE][SIZE=“4”]αχ[/SIZE][SIZE=“3”]αχ[/SIZE]αχχχ…[/B]:D:twisted:
…και το’γραφα, τη στιγμή που άκουγα δυνατά κομμάτια των VIRGIN STEEL, DREAM THEATER, SLIPKNOT εκείνη τη μέρα!!!:–
[COLOR=“DimGray”](Εεεε ναι, είμαι τελικά πολύ κακός!) Ααααα και ΝΑΙ, επίσης =>[/COLOR]
Astaldo :
hardcore-άς είναι ο άνθρωπος!
[COLOR=“DimGray”]=> όντως!!! Παλιοαλητάμπουρας τραμπούκος χαρντκοράς είμαι…Μπράβο Astaldo, με καταλαβαίνεις εσύ μεγάλε!!![/COLOR]
Άλλο τώρα, αν σωρό γνωστοί μου ζητάν να τους σχεδιάζω death-doom α/μ σχέδια εξώφυλλα,κοκ. δεν έχω πρόβλημα. Ε τι να κάνουμε παιδιά; Φταίω εγώ ο τρελός της πλατείας που το[B] '80 [/B]που όλοι φώναζαν “[I]Ουαού οι Αϊρον Μέιντεν!!!” [/I]εγώ παραμιλούσα “[B]S.O.I.A. ρε μουνιααα[/B]!!!”; Που όλοι το [B]'90[/B] φώναζαν " [I]Ουαού οι The Gathering!!!" [/I]εγώ πάλι παραμιλούσα “[B]S.O.I.A. ρε μουνιααα[/B]!!!”; Και αρχές [B]2000[/B] που όλοι φώναζαν “[I]Ουαού οι Machine Head ξαναγαμάνε[/I]!!!”, εγώ στη καρακοσμάρα μου επέμενα: “[B]S.O.I.A. ρε μουνιααα[/B]!!!”;
Αθεράπευτη τη τρέλα του τρελού της πλατείας των αποβλήτων! [B]Αθεράπευτη λέμεεεεεεεε …[/B]
Πεθαίνω :lol:
Που σαι ρε ΝάητΣκάηηηηηηηηηηηηηηηηη
ρε NikosMalk, χαρα στο κουραγιο σου… σε ενα ποστ 10 διαφορετικα μεγεθη γραμματοσειρας, χρωμματα, σχηματα, quotes, βελακια, γραμμουλες… δεν ξερω αν ζαλιζομαι πιο πολυ απο αυτα η απο το ultra heavy metal διδυμο των Dream Theater - Slipknot… :lol:
Ας μαζευτουμε λοιπον ολοι τωρα για τρυφερο βουκολικο και πανω απ’ ολα ΧΙΠΠΙΚΟ ερωτα στα λιβαδια…:hippy::hippy:
[SPOILER]αναρωτιεμαι αν αυτο το ποστ το δει ο bluezlick ποσο μεγαλη λαμπαδα θα μου αναψει :p[/SPOILER]
Συμπληρωνω με το υπερτατο :
:!: http://www.youtube.com/watch?v=_pmfCrYWfzs
[B]4:37[/B]
- Καλησπερα Παναγιωτη
- Καλησπερα σας !
- Με τι ασχολεισαι ?
- Με τα ναρκωτικα !