Αντε να παρει σειρα και το κολομωρο τωρα
Ελα να ετοιμαζομαστε,σημερα ξεκιναει!!
Πολύ καλό, άρχισε δυνατά!
φωτιά το πρωτο!!!
Από τα καλύτερα επεισόδια γενικά.
Επιτέλους:D Πολύ καλό το πρώτο. [SPOILER]Η εισαγωγή γάμησε. Είναι απο τις καλύτερες εισαγωγές σεζόν σε σειρά. Εχουν περάσει 8 ( μήνες, έχουν γίνει όλοι μια ομάδα και δεν χρειάζεται πλέον να πουν ούτε μια λέξη. Ο Καρλ έστρωσε, δεν φαίνεται να είναι το μαλακιστήρι που ήταν μέχρι τώρα. Η μαυρούλα με το Hattori Hanzo φαινεται να είναι αρκετά badass (αν και θα ήθελα να την βλέπαμε λιγο παραπάνω). Και η τελευταία σκηνή με τον Χέσλερ αρκετά έντονη.[/SPOILER]
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ κατεβαίνει!! ΓΑΜΩ! Ζόμπια, shotgun και αλητεία μόνο 8)
…τέτοια θέλω να διαβάζω:):!:
[SPOILER]To τέλος όντως σε κάνει να αγωνιάς. Έντονο και γενικά αρκετά ψυχοφθόρο.Κρίμα που αναγκάστηκαν να του κόψουν το πόδι. Είμαι περίεργος να δώ τι θα γίνει με τους κρατουμένους που συνάντησαν στο τέλος.[/SPOILER]
μαρεσει το walking dead
Πολύ ωραίο το νέο επεισόδιο μεγάλη αγωνία για το επόμενο.
Σοβάρεψαν πολύ τα πράγματα, πλέων δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν τα ζόμπι ακόμα και ο μικρός πήρε όπλο στο χέρι για να τα πολεμήσει και ο Ρίκ χωρίς δεύτερη σκέψη το έκοψε το πόδι του παππού.
Το είδε κανείς το δεύτερο; Ήταν απολαυστικότατο 8)
Όντως πολύ καλό και το δεύτερο. αρχίζει να μας δείχνει σιγά σιγά κατά πόσο άλλαξαν οι χατακτήρες μέσα στους μήνες που υποτίθεται ότι περάσαν8)
O Rick ειδικά ψυχρός εκτελεστής ε! Κατα βάση έχει χάσει τον ανθρωπισμό του.
Ε, ναι! και καλά αρχηγός της αγέλης που είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να τους προστατεύσει
Προβλέπω γενικά πολλές ανατροπές. Εκεί που σου βάζει νέους χαρακτήρες στη σειρά, τους σκοτώνει ο σεναριογράφος μετά πάνε παρακάτω και ούτω καθεξής. Σε κρατάει σε αγωνία γενικά όπως συνέβη και με τον δεύτερο κύκλο.
Όντως. εγώ περιμένω τώρα να δω στο επόμενο τι θα γίνει με την Andrea.
btw,δεν ξέρω αν είδες το προμο του επόμενου επεισοδίου αλλά
[SPOILER]αυτός που δείχνει στο τέλος είναι ο αδερφός του Daryl ??8O [/SPOILER]
[SPOILER]Δεν έχω ιδέα…αλλά δεν μου ακούγεται παράλογο…ποτέ δεν μάθαμε τι έγινε με δαύτον. Προβλέπω τρελή κόντρα με rick αν είναι αυτός [/SPOILER]
λογικά ναι.
[SPOILER]και θα έχει ενδιαφέρον να δουμε ποιανού το μέρος θα παρει ο Νταρυλ. πάντως έχει διαρρεύσει η παρακάτω φωτο του αδερφού του
[SPOILER][/SPOILER]
[/SPOILER]
[SPOILER]Εγώ πιστεύω πώς θα αναγκαστεί να σκοτώσει τον ίδιο του τον αδερφό για να μην γίνει μαλακία με την ομάδα…έχω ένα τέτοιο προαίσθημα. Πώς ποιο πολύ θα δούμε τον Ντάρυλ εναντίων του αδερφού του παρά τον Rick. Αλλά θα χτίσουν ολόκληρη πόλη νομίζω με ζωντανούς. Κάτι τέτοιο κατάλαβα απο το trailer του επόμενου επεισοδίου. [/SPOILER]