The Walking Dead

η σειρα δεν ειναι κατι το τρελο για να λεμε την αλήθεια, απλα επειδή ειναι σειρα με ζομπια ειναι must see (για αυτους που ασχολούνται τουλάχιστον)

και επιπλέον δεν ακολουθει το storyline του κομικ, απλα δανείζεται μερικά βασικα γεγονότα και προσωπικότητες…

[SPOILER]
btw στο κομικ ειναι πολυ πιο σκληρό το θεμα σχέσεων μεταξυ της ομάδας!!
πχ Carl σκοτώνει τον Shaneεν ψυχρω γιατι απειλεί τη ζωη του πατέρα του…
[/SPOILER]

[SPOILER]ναι οντως και η αλλαγη χαρακτηρα του σεην ηταν αποτομη και του ρικ…και τι θελει τελος παντων αυτη η μπιτς…μονη της δεν ελεγε ψιθυριστα - κ καλα φαση βαζει ιδεες- στο αυτι του ρικ οτι ειναι επικινδυνος ο σεην?τι ξενερωσε οταν της ελεγε τα γεγονοτα…ωραιο ηταν…πωωωω οκτωβρη…[/SPOILER]

Από την πρώτη σεζόν φαίνεται ότι κάνει αλλαγές σε σχέση με το κόμικ…

Πάντως βλέπεται πολύ ευχάριστα…Η δεύτερη σεζόν έχει τελειώσει…? Γιατί ψάχνω τι να δω μετά το Breaking Bad…

Τελείωσε ναι. Δες Dexter, Spartacus, Boardwalk Empire,Sopranos, Game Of Thrones ή αμα θες κωμωδία Its Always Sunny in Philadelphia ή IT Crowd. Αυτά :stuck_out_tongue:

πλιζζζζ τα έχω δει όλα…:stuck_out_tongue:

Απλά βαριέμαι πάρα πολύ την φάση να βλέπω ένα επεισόδιο την βδομάδα ξέρω γω και έτσι τα βλέπω όταν ολοκληρώνεται η σεζόν όλα μαζί…

Πολύ ωραίο το επεισόδιο. Τα 3 τελευταία της σέζον ήταν φοβερά. Λογικά η επόμενη σεζον θα διαδραματιστεί εκει που δείχνει στην τελευταία σκηνή.

WTF?

[SPOILER]

Tι κάνει ο ninja με το κατάνα ?
[/SPOILER]

Ψιλοξενέρα το φιναλε… Όλα τα επεισόδια της σαιζον τα είχα βρει από πολύ καλά ως τέλεια, αλλά αυτό δεν.

[spoiler]Στην αρχή όλα οκ, επέλαση ζόμπι, σφαγή κτλ. Κι εκεί που λες εδώ είμαστε, ο Rick παθαίνει nervous breakdown, η γυναίκα του -που δυο επεισόδια πίσω του λεγε να σκοτώσει τον Σεην- του κρατάει μούτρα κι ο γιος -που ριξε το χεντσοτ και μέχρι τώρα ήταν χαλαρός- το γυρίζει στο κλάμα. Για κερασάκι η άλλη η θειά -που χαν φάει τη ζωή τους να ψάχνουν το τσουτσεκι της- λέει στο θεούλη το Daryl ότι είναι τσιράκι και ο Rick αποφασίζει να το παίξει δικτατορας, βγάζοντας και ανακοίνωση. Λες και τόσο καιρό είχαν πήξει στη δημοκρατία. Δεν ξέρω τι έκαναν τους σεναριογράφους, αλλά να τους φέρουν πίσω από σεπτέμβρη. Κόμικ ή όχι, δε μας είχε συνηθίσει σε τέτοιες κωλοτούμπες η σειρά και μου κατσε πολύ στραβά.

Διασωζόταν κάπως από το σπλαττερ, την αναλαμπή με την κοπελιά-assassin και το κλείσιμο που αφήνει υποσχέσεις[/spoiler]

[SPOILER]όντως το φινάλε αφήνει υποσχέσεις και ανοικτούς λογαριασμούς[/SPOILER]
…άντε να βγει σε dvd, για να το δούμε ολόκληρο, και να ξεκινήσει και ο τρίτος κύκλος
:):!:

Eμένα αντιθέτως μου φάνηκαν αρκετά μέτρια τα επεισόδια σε σχέση με την πρώτη, με εξαίρεση τα τελευταία.

Για μένα φταίει μάλλον η “έξοδος” του Darabont.

Κάνω πάρτι, κερνάω σφηνάκια, γιορτάζω και το φωνάζω, γιατί…

[SPOILER]… Επιτέλους «σκοτώσανε» τον Shane! Δεν με ενοχλούσε ο χαρακτήρας. Αντιθέτως, ήταν πολύ καλοφτιαγμένος. Αλλά αυτός ο Jon Bernthal είναι ελεεινός ηθοποιός. Πώς άντεξα το ενοχλητικό overacting, τη βλακώδη ψευτοπροφορά του και κυρίως τους ηλιθιοδέστατους wannabe De Niro μανιερισμούς του, μόνο η ψυχούλα μου το ξέρει. Η οθόνη κινδύνευσε αμέτρητες φορές! Καλά ξεκουμπίδια και καλή γύρα στα talk show να τον συμπονέσουμε που απολύθηκε:

:p:p:p
[/SPOILER]

Σκέφτομαι καιρό τώρα να αρχίσω τη σειρά, μιας και δεν έχω δεί ούτε ένα επεισόδιο. Αρχικά πίστευα πώς θα είναι μια κακή προσέγγιση ενός καλού κόμικ, όπως γίνεται συνήθως αλλά ακούω πολύ καλά λόγια. Άρα μάλλον το πάσχα θα δώ και τις δύο σεζόν.

Απλά μην τα περιμένεις όλα 1 προς 1, και θα περάσεις καλά!

Είδα πρώτο κύκλο ε! Και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πώ :!:

Χωρίς να θέλω να σου κάνω σπόιλερ…μόλις τελειώσεις και τη 2η θα μπεις και εσύ στο Stupid Fucking Bitch Lori κλαμπ :stuck_out_tongue:

ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ the walking whore Lori και έτσι

Καλή η 2η σεζόν, καλούτσικη σειρά, ατού της η φωτογραφία και η σκηνοθεσία. Γούσταρα την ατάκα του Ρικ περί δημοκρατίας, έτσι νταβατζιλίκι.

Ειδα και γω την 2η.Μετρια σειρα αλλα συνεχισα και θα συνεχισω να την βλεπω επειδη μαρεσουν τετοιες φασεις με ζομπι.Δυστυχως ειναι πιο πολυ κοινωνικο δραμα με ζομπι παρα το αντιθετο.Πολυ μπαρουφολογια:wacko:

λεπόν είδα την δεύτερη σεζόν… εδώ να προσθέσω ότι προσπαθώ να θυμηθώ άλλη σειρά που να έχει τόσους χαρακτήρες που να θέλω να πεθάνουν άμεσα… ο μόνος που διατηρεί μια λογική στις πράξεις του είναι ο Daryl…
Πρώτη και χειρότερη, η μάρθα βούρτση του πριζον μπρέικ Lori…[SPOILER]ειδικά στο τέλος παρακαλούσα να την δείρει ο άλλος μέχρι να αποβάλει[/SPOILER]… μακάρι να πεθάνει στο 1ο λεπτό της 3ης σεζόν…
Δεύτερη που με εκνευρίζει η carol

[SPOILER]που από τότε που έχασε την κόρη κλαίει και γκρινιάζει και ψάχνει κάποιον να την αγκαλιάσει…Μπούλο όπως είναι…[/SPOILER]
Επίσης μπούλο και στο παιδί τους… μόνο μαλακίες κάνει και σπάει μπάλες όλη την ώρα…Ας το πετάξουν για αντιπερισπασμό στα ζόμπι να κάνει και τίποτα χρήσιμο σε όλη την σειρά…

Η σεζόν γενικά μέτρια και στα πρώτα επεισόδια με κούρασε κάπως… Όντως γίνεται κάπως κοινωνικό και έχει μερικά σημεία που τα θεωρώ άχρηστα…
Τέλος

[SPOILER]για σχεδόν όλη την σεζόν ψάχνουν το μαμμόθρεφτο της carol που δεν κάνει τίποτα γιατί απλά δεν γίνεται να την αφήσουν, αλλά όταν στο τέλος χάνουν την andrea (που ξέρει να ρίχνει και χεντσοτ εν κινήσει να ουμ) λένε ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν καθώς είναι επικίνδυνο και αν έπεσε δυστυχώς χάθηκε… Αι και στο διάολο ρε ζώα…που να σας φάνε τα ζόμπι μέχρι το μεδούλι… [/SPOILER]

Πες τα Radical!
Daryl + Andrea αγαπημένοι μου χαρακτήρες απ’τη σειρά. Αυτοί μάλιστα, έχουν τις αντοχές και το ταλέντο της επιβίωσης.

Και μερικές εικονίτσες. Σε spoiler γιατί πάνω κάτω είναι για όσους έχουν δει τις σεζόν.

Δε γουσταρα οσο περνουσαν τα επεισοδια τον Shane,πλανητες μας τα ειχε κανει με τα προβληματα που δημιουργουσε.Και τιγκα στα ψυχολογικα…Ευτυχως γλιτωσαμε.