Εντάξει σιγά την σούπερ ντουπερ σειρά, καλή είναι αλλά όχι και τίποτα το φοβερό
το’δα σημερα που βαριομουν μαζι με το τριτο επεισοδιο του σπαρτακους (το οποιο ειναι OK btw)…ενταξει ηταν παλι αρκετα βαρετο, εκει που πεφτει το χερι απο την καροτσα κ το μαζευει η ξανθια πρεπει να εγινε κατα λαθος, μα ποσο αχρηστη η τυπισσα χαχα, φοβερο σημειο στην εξελιξη της πλοκης #-o …παλι καλα που εγιναν κ αυτα που λες στο σποιλερ αλλιως υπνος σκετος
Ναι αλλά το επεισόδιο τελειώνει με Clutch. Μόνο και μόνο γι’ αυτό άξιζε.
Με ποιο κομμάτι? το είχα περιέργεια όταν τέλειωσε
Θένκιου!!
Πάντως κάθε επεισόδιο που [SPOILER]δεν ψοφάει ο Σέιν[/SPOILER] είναι μέτριο επεισόδιο
…η πλοκή είναι τόσο αργή που θα μπορούσε να τελείωνε σε 3-4 επισόδεια, πάντως δεν με χαλάει:):!:
Ναι ισχυει. Ειδικα το 8 ηταν πιο αργο και απο το θάνατο. Να δουν τι θα κανουν με τα πτωματα, να τα φορτώσουν ένα ένα πανω στο αγροτικό, να τα ξεφορτώσουν ένα ένα, να δειχνει πως σκάβουν λάκο. Ντάξει το ξεφτίλισαν λίγο. Και πήρε και έγκριση για 3η σεζόν.
ωρε πως τελειωνει ετσι το τελευταιο!πςςςςςς ερχεται χαμος ε!!8O !μια βδομαδα και ενα ακομα για φιναλε!..shit
[SPOILER]ρε μας δουλευουν, πως εγινε ζομπις ο σεην;[/SPOILER]
[SPOILER]Αποδεικνύεται όπως και με τον Ράνταλ νωρίτερα, ότι για να γίνει ζόμπι κάποιος δεν χρειάζεται απλά να τον δαγκώσει ζόμπι. Και από χέσιμο να πάει κάποιος, θα γίνει ζόμπι και θα περιφέρεται με την κουράδα στον κώλο.[/SPOILER]
Κατά τ’ άλλα, τελειότητα τα τελευταία 2 επεισόδια και πάμε για μεγάλο φινάλε.
[SPOILER]ρε μαλακιες, ο ρανταλ κι αυτος εγινε ζομπις χωρις δαγκωνιες… και πες παει στο διαολο ηταν εκει ωρες, περασε ενα ζομπι και του εγλυψε τις πληγες στα χερια γιατι δεν πειναγε και τον κολλησε, και προλαβε και μεταμορφωθηκε…
Ο Σεην που πηγε απο μαχαιρια καθαρη μεσα σε λεπτα (γιατι δε μπορω να πιστεψω οτι εκανε γυρους γυρω απο το πτωμα του ο Ρικ για ωρες μεχρι να τον βρει το αλλο το μαλακισμενο) πως εγινε ζομπις;
Ειναι κατι που δεν εχω καταλαβει; Πεθανεις δε πεθανεις απο ζομπι, θα γινεις ζομπι; Εκει εχουμε καταληξει πλεον;
Σε τι κοσμο θα φερει το παιδι της η Ηλιθια, Νικο Τσιαμτσικα;
Χαρηκα πολυ παντως που τον ξεφορτωθηκαμε τον μπουρτζοβλαχο, μενοχλουσε. Ετρωγε και τα νυχια του.[/SPOILER]
ΝΤαξει για το επομενο επεισοδιο τι να πω, [U]εδω[/U]
[SPOILER]Αυτό ακριβώς. Και ζόμπι να μην σε δαγκάσει, αν πεθάνεις γίνεσαι ένα από αυτά τα μαλακιστήρια. Απ’ το λίγο που το έψαξα, έτσι γίνεται και στα κόμικς (δεν τα έχω διαβάσει), το οποίο για να πω την αλήθεια μου βγάζει κάτι το πολύ ενδιαφέρον. Αυτό από την άλλη είναι σαν να λέει ότι δεν υπάρχει καμία σωτηρία, αλλά τεσπά, μ’ αρέσει όπως το πάνε.[/SPOILER]
…ελπίζω να το βγάλουν γρήγορα σε dvd, όπως το πρώτο μέρος:):!:
Το χάρηκα πολύ
Στο τελευταίο επεισόδιο θα γίνει πόλεμος.
:lol: Επικό σχόλιο όμως!
[SPOILER]Επεισοδιάρα η σημερινή 8O Κι εγώ το χάρηκα που τον ξεφορτωθήκαμε πάντως, μας είχε ζαλίσει με τις βλακείες του. Ελπίζω να ξεφορτωθούμε και τον Καρλ ή τουλάχιστον να βγάλει επιτέλους αυτό το καπέλο
Πάντως οκ, τη δέχομαι τη μεταμόρφωση σε ζόμπι, αλλά από που διάολο ξεφύτρωσε όλο αυτό το τσούρμο με τα νεκροζώντανα στο ξαφνικό?[/SPOILER]
ε νταξ,φανταζομαι θα το εξηγησει στο τελευταιο το τι παιζει!
[SPOILER]εμενα μαρεσε ο σεην γιατι μπορει να εξελιχθηκε σε ψυχακι σαν χαρακτηρας αλλα αν εβλεπε ο ρικ τι του ερχεται πισω απο τον λοφο θα τον αφηνε γιατι ηταν manowar ο τυπος…τωρα εμεινε μονο αυτος και το σουπερ αλανι ο νταριλ…οι αλλοι δεν κλανουν μια!καλη τυχη!!:p[/SPOILER]
[SPOILER]
Δυνατο επ. και φιναλε
γενικα αυτο που εχω να πω, που ισως με χαλαει, ισως οχι, δεν εχω καταλαβει ακομα, αλλα το ποσο ‘κομικιστικα’ ειναι καποια πραματα. Δηλαδη η αιφνιδια αλλαγη συμπεριφορας του Ρικ κυριως. Ναι, καταλαβαινω πως πρεπει να ταν τεραστιο πραμα να πρεπει να σκοτωσει το φιλο του, και γενικα το ολο σκηνικο στη φαρμα, την αμφιβολια της γυναικας του και δε ξερω και γω τι αλλο, αλλα δε ξερω, τετοιες διαμετρικα αντιθετες συμπεριφορες ειναι ξεκαθαρα κομικιστικο υπολειμμα, που θαμαρεσε να λειπει απο το tv adaptation. Τωρα βεβαια που ταγραψα αυτα, ισως να δικαιολογει την αποτομη αλλαγη συμπεριφορας, οποτε what do i know. Αυτα.
Πολυ γουσταρα την τυπισσα με το κατανα, ηρθε να βαλει λιγο ακομα παραμυθι μεσα και εξωπραγματικο, γιατι αν εξαιρεσεις τα ζομπι (λωλ) κοινωνικο δραμα ηταν η σειρα.
Φθινοπωρο τωρα ε; Ποιος χεστηκε, Game of Thrones ρε σακοραφες
[/SPOILER]