Ναι ρε φλωρο ναι
:drunk:
Όλα από την αρχή ξανά, έφτασα τρίτη τώρα.
Εν αναμονή της νέας σεζόν.
και εγω αυτο ηρθα να ποσταρω…τρελλη αναμονη!
official 2λεπτο trailer
συγκινηση.
επικη επιστροφη x files με το δευτερο να αγγιζει την τελειοτητα!!!
πορωθηκα τοσο που ξαναβλεπω τα παλια μετα απο τοσα χρονια γιατι σιγουρα καποια τα εχω χασει
το 3ο ειναι ακομα πιο κλασικο x-files…
το 3ο ειναι τελειο, ανταξιο της χρυσης εποχης της σειρας και με το παραπανω.
instant classic.
γενικα μεγαλη συγκινηση που τους ξαναβλεπεις κωλογερους πλεον να ψαχνουν ακομα την αληθεια, ενω εχεις μεγαλωσει μαζι τους.
1o ΟΚ, 2ο καλό, 3ο σχεδόν απάλευτο, 4ο κάτω του μετρίου. Προβλέπω φωσκολική συνέχεια με τζούφια τερατάκια για να κρατηθούν τα προσχήματα.
:lol:
Το Babylon παίζει να ήταν το χειρότερο επεισόδιο και των 10 κύκλων. Ξεφτίλα.
Πάει κι αυτό λοιπόν.
1ο: Έτσι κι έτσι
2ο: Κλασσικό X-Files
3ο: ΕΠΟΣ - Πραγματικά μπήκε ήδη στα κορυφαία της σειράς - για αυτό και μόνο άξιζε το reunion.
4ο: Αρχίζει καλά αλλά αδιάφορο τέλος
5ο: Πολύ κακό
6ο: Αρκετά κακό.
Γενικά ήταν ωραία που τους είδαμε ξανά μαζί, αλλά αισθάνομαι ότι η τηλεόραση έχει προχωρήσει ο Carter όμως όχι τόσο. Πιστεύω πως αν είναι να κάνουν άλλη σεζόν, θα πρέπει να φέρουν νέους σεναριογράφους και να δώσουν τα κλειδιά στον Gilligan.
μου εχει μεινει το τελευταιο μονο και κωλωνω να το δω λιγο, δε θελω να πω ‘‘ειναι για πεταμα αυτος ο μινι κυκλος, στα σκουπιδια κατευθειαν’’ αλλα αν δε κλεισει λιγο ανθρωπινα, ε δε θα γλιτωσει τη μουτζα του…
Ο μίνι κύκλος μάλλον αφαιρεί παρά προσθέτει κάτι. Ακόμη και το χαβαλετζίδικο τρίτο επεισόδιο δεν σε αποζημειώνει για την μετριότητα των υπολοίπων. Κρατάω μόνο τη σκηνή που ακούγεται το [B]Misery is the river of the world[/B] του Tom Waits. Τελικά καλύτερα να κάνανε καμιά ταινία. Ας πούμε τα επεισόδια 1 και 6 αλλά απείρως πιο προσεγμένα!
Σχεδόν παρωδία το τελευταίο, με λιακοπουλικό σενάριο που είναι για να γελάει ο κόσμος. Γενικώς φέσι αυτός ο κύκλος και τρέμω στην ίδεα να συνεχίσουν κάποια στιγμή με το καινούριο ζευγαράκι, ειδικά η τύπισσα είναι αντιπαθέστατη.
Όντως χάλια μαύρα…τελικά μόνο το 3 που ήταν αγνός χαβαλές μου άρεσε πιο πολύ. Όσο για τους νέους ακριβώς όπως τα λέει ο αποπάνω!