ισως η καταλληλη στιγμη να την αρχισω.
κανενα τιπ για νουμπαδες; τα βλεπω ολα;
ισως η καταλληλη στιγμη να την αρχισω.
κανενα τιπ για νουμπαδες; τα βλεπω ολα;
βλέπεις τα πάντα. και τις ταινίες. έστω και αν δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό. και τα αστεία επεισόδια. και ολα . ετοιμάσου να γνωρίσεις χαρακτήρες που θα σου μείνουν για χροοοονια. ίσως και για πάντα
*κουφάλα Deckard, 10 σεζόν έγραψες στο Poll(που δεν υπήρχε), τώρα κάτι γίνεται
ειμαι πολυ κοντα στο να αρχισω να χοροπηδαω τσιριζοντας…
Όπως στα είπε ο Crimson. Ξεκινάς απο την αρχή και βλέπεις ότι υπάρχει και δεν υπάρχει
Το 6- episode event series εννοεί για μόνο έναν κύκλο των έξι επεισοδίων; Ή έξι επεισόδια και όσο βγει; Το ότι θα επιστρέψει το x-files παίζει να είναι απο τα καλύτερα νέα που άκουσα τελευταία!
ποιος καλός συμφορουμίτης θα μου στείλει σε pm link για download (μαζί με ένα link για υπότιτλους αν είναι εύκολο); γιατί όσες φορές πάω να το αρχίσω δεν μπορώ με τίποτα να βρω υπότιτλους για το link που κατεβάζω από πειρατοσάιτ…
ειναι πολυ καμμενια εξ ου και το σποιλερ
[SPOILER]θυμαμαι στο φιφα 2002 με τον μαυροματη εκφωνητη, οταν επαιζαν δυο ιδιες ως αντιπαλες ομαδες, σχολιαζε: “περιεργα πραγματα, σα να βγηκαν απο το x files…”[/SPOILER]
Welcome back Fox :’)
Εξαιτίας αυτού του bump ξαναοργάνωσα τη συλλογή της DeAgostini για να δω πόσα μου λείπουν. Ευτυχώς είναι μόνο ο μισός έβδομος κύκλος μέχρι το τέλος τα υπολειπούμενα. ΞΕΘΑΜΑ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
http://www.avclub.com/article/cigarette-smoking-man-and-walter-skinner-will-retu-217359
Επιστρέφουν όλοι πίσω…Γίναμε…
Θα κατσω να δω και τις ταινιες να ειμαι πανετοιμος! Welcome back Fox!
θα βλεπουμε τον νεο κυκλο και δεν θα το πιστευουμε…
JANUARY 24 κόσμε. αρχίζει. ξεσκονίστε τα dvd σας και τα κατεβασμένα σας αρχεία.
Αργει ακομα… προλαβαινουμε μια καλη επαναληψη
σαν να παραχαρηκαν
Χίλιες φορές νέα επεισόδια X-Files παρά αυτό το κινέζικο βασανιστήριο :
http://www.youtube.com/watch?v=8-2QHLkWSb0:?
η gillian έβαψε το μαλλί όπως το είχε τότε στην σειρά,
και στα λιγότερο σημαντικά, παλιότερα υπήρχε ενα επεισόδιο που λεγόταν Home… ένα από τα 6 καινούρια θα λέγεται home again. η οικογένεια πικοκ ξαναγυρίζει μάλλον. πάμε ρε τρέλα.
Παμε ρε φλωρο παμε
είναι και στην διακοπή του τσαμπινος λιγκ τα επεισόδια νομίζω, θα σε βολέψει πολύ.απο το ενα υπερθέαμα στο άλλο