δεν κοβω τίποτα. χθες ειδα 3ο όνειρο μέσα σε λίγες μέρες!!
πηγα να βρω εξωγήινα πτώματα και ήταν παγίδα. σκότωσαν την σκαλυ και εξωγήινοι και πράκτορεςπροσπαθούσαν να με σκοτώσουν. επίσης “έπαιζε” και ενα ελικόπτερο που πυροβολούσε τα πάντα
Ο David Duchovny έδωσε πρόσφατα μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μίλησε για την πιθανή 3η κινηματογραφική συνέχεια της σειράς, εδώ: [COLOR=“Blue”]“There is no such thing as that story ever ending”[/COLOR]
ναι αυτά έλεγα στον deckard. και η anderson έλεγε οτι αν δει σενάριο καλό συμφωνεί αμέσως
η καριέρα της anderson είναι σε επίπεδο που αν δει καλό σενάριο τσόντας, μπορεί και να συμφωνήσει
χαχαχχα… sad but true. αν και βγαίνει μια νεα σειρά τώρα που φαίνεται καλή και ειναι πρωταγωνίστρια!
[B]el chupacabra[/B]
μόλις τελείωσε η 4η σεζον. ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ!
θα μπορούσε άνετα να τελειώσει εδώ
[SIZE=“7”][B][FONT=“Century Gothic”]
ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΕΒΕΡ.
ΤΕΛΟΣ[/FONT][/B][/SIZE]
Gesthemane ε; Καλά αρχή 5ης δηλαδή στα επόμενα δυο της τριλογίας γίνεται χαμός.
19 χρόνια από τον [COLOR=“Blue”]Πιλότο[/COLOR] σήμερα…
είδα σήμερα τα 2 πρώτα της 5ης.με χτυπήσαν οι μνήμες στο κεφάλι
μολις τελειωσα πρωτη season…ειχα να τα δω απειρα χρονια…συνεχιζουμε με 2η… 8)
είναι 3 το πρωί, τελειώνει ο 5ος κύκλος και θες να κλάψεις σαν μικρο παιδί.
ρε γαμω…
ειδα ολες τις season,ολα τα επεισοδια οπως πρεπει και οχι οπως τοτε που ημουν πιτσιρικας και εβλεπα οποτε τυχαινε στην τηλεοραση…η καλυτερη σειρα που εχω δει γενικως…
οσον αφορα τις 8 και 9 δεν το περιμενα οτι θα ηταν τοσο καλες μιας και δεν θα επαιζε πολυ ο Mulder…ειδικα την 8 την θεωρω καλυτερη απο τις 6 & 7 που ειχαν “ελαφρυνει” πολυ σε σημεια…
μου αρεσαν πολυ σαν χαρακτηρες οι Ντογκετ και Ρεγιες σε σημειο να εβλεπα ανετα και αλλες season που θα εμφανιζοταν μονο αυτοι…
μακαρι να γυριστει και 3η ταινια παντως…
Κι εγω τη βλεπω τωρα,γιατι οταν παιζοτανε Ελλαδα δεν ειχα μυαλο για τετοια.Εχω φτασει αισιως 8η σαιζον και πρεπει να πω οτι δικαια λεγονται οσα λεγονται γι’αυτη.Ειδικα τα επεισοδια με τους εξωγηινους,τις συνομοσιες κτλ ειναι απιστευτα.Απο τα υπολοιπα τα περισσοτερα ειναι ωραια αλλα υπαρχουν και αρκετα αδιαφορα(λογικο).Οντως 6η-7η σαιζον ειχε ελαφρυνει λιγο το κλιμα,αλλα ελπιζω να φτιαξει λιγο στις 2 τελευταιες.
Α,και μετα το Californication αλλος ενας υπεροχος Ντοκοβνι.Δεν ξερω αν ειναι απλα τυχερος ο David και του καθονται γαματοι ρολοι ή αν κανει καλες επιλογες,αλλα ειναι και εδω απολαυστικος.Εχει γινει αγαπημενος ηθοποιος πλεον.Για (χαζο)Σκαλυ δεν λεω τιποτα.Ωρες ωρες θελω να τη δειρω.
εννοείς για τον χαρακτήρα ετσι? γιατί η αντερσον γάμησε
προφανως για τον χαρακτηρα της…με τσατισε σε διαφορα επεισοδια της 9…βαζω σποιλερ μην το δει κανεις που προτιθεται να δει την σειρα…
[SPOILER]1.στο επεισοδιο που ειχε το ατυχημα η Ρεγιες και ΦΑΓΩΘΗΚΕ να την αποσυνδεσουν και οτι δεν υπαρχει καμια ελπιδα και παλι καλα που επεμεινε ο Ντογκετ και την γλυτωσε
2.στο William…πως ειναι δυνατον να δωσεις το παιδι σου σε αναδοχη οικογενεια και μετα να παρουσιαζεσαι στο επομενο επεισοδιο “ολα κομπλε”;
3.στην κηδεια των Lone gunmen μου φανηκε πολυ ψυχρη ενω οι αλλοι ποσες φορες ρισκαραν για παρτη της[/SPOILER]
Ε,ναι ρε συ,για τον χαρακτηρα παντα!
Εχω φτασει στη μεση της 9ης σαιζον και ο χορος καλα κρατει.Αλλα ρε γμτ,μου την ψιλοσπαει που λειπει απο τοσα πολλα επεισοδια ο Μωλντερ!Στερητικο συνδρομο!
αγγίζω τον εαυτό μου.
6 νέα επεισόδια …το καλοκαίρι τα γυρίσματα.
[B]Carter[/B]
?I think of it as a 13-year commercial break,? . ?The good news is the world has only gotten that much stranger, a perfect time to tell these six stories.?