THERION- 20/10 στη Θεσσαλονίκη (Αποθήκη/Μϋλος),21/10, στην Αθήνα (Gagarin205)

συγγνωμη αλλα απο που προκυπτει οτι οι θεριον ειναι φιρμες κλπ και οτι αυτη ειναι η ανακοινωση της μπαντας;

εγω καταλαβα οτι η ανακοινωση ειναι του διοργανωτη, και ψυλλιαζομαι οτι η μαλακια εχει παιχτει απο τη μερια της διοργανωσης (αλλωστε αθηνα θα παιξουν κανονικα αποτι φαινεται) και η μπαντα θα παιξει οπως μπορει (unplugged) για να σωσει την παρτιδα.

ναι, ειναι γελοια η ανακοινωση και ναι, θα μπορουσε η μπαντα να πει δεν παιζω, αλλα αφου δεν ξερουμε τι σκατα εχουν υπογραψει και ποιος δεσμευει ποιον ολα τα υπολοιπα ειναι εικασιες.

Η μπάντα είναι συνένοχη για αυτό που γίνεται έχω την εντύπωση.

εγω παντος στο ΓΑΙΑ ειχα δει λαιβαρα, τους Riverside το '09 :stuck_out_tongue:

Εντάξει, η ανακοίνωση είναι τρελή φόλα… Αν ήτανε δώρο ας το κάνανε σαν τους Ανάθεμα που το '11 ακυρώθηκε η συναυλία τους στο Ηράκλειο αλλά παίξανε τζάμπα ακουστικό την επόμενη σε ένα μπαράκι.

Ας ελπίζουμε ότι ισχύει η επιστροφή χρημάτων στο Γαία το βράδυ του live…

αν δεν ισχύει, κανονικά θα πρέπει όλοι όσοι πάνε εκεί να μείνουν έξω από το χώρο, να μην μπει κανείς μέσα. κανείς όμως. να αναγκαστεί η μπάντα να βγει έξω να δει τι γίνεται και να ενημερωθεί για την κοροϊδία. οκ, χαμηλή προπώληση, μπήκες μέσα κλπ αλλά μην δουλεύεις μέσα στα μούτρα τους όσους πήραν ήδη εισιτήριο, ντροπή είναι

εντιτ, εννοείται ότι δε ρίχνω ευθύνες στην μπάντα.

Απο τη στιγμη οπου ο Christopher θα ειναι εκει για φοτο, μπλα μπλα κτλ μπορουμε να του εκφρασουμε τα παραπονα μας-αποριες μας.

Σωστός! Και νομίζω ότι στην Θεσ/νίκη αρκετοί θα το κάνουν…

Ξερει κανενας ποσο πουλανε ή θα πουλανε το cd με τις διασκευες στα live τους?

It will be sold at 15 euros and I hope the majority of those going to the shows will walk home with it after the shows

Eυχαριστω :wink:

Έχει εξακριβώσει κάποιος ότι θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στη συναυλία της Θεσσαλονίκης;

εδώ ακόμα δεν έχουμε επιβεβαιώσει αν το 1+1 εισιτήριο ισχύει και για όσους το είχαν ήδη αγοράσει

Crabsody δεν έχεις ανάγκη εσύ, δεν είσαι και κανένας δ.υ.

Στο fb τους οι Therion γράψανε This Weekend: Therion @ Apothiki Mylos in Thessaloniki, Greece :-k

Λέτε από το πολύ κραξίδι να τα κανόνισαν και να γίνει έτσι όπως πρέπει η συναυλία?

όχι, απλά δεν τους έχουν ενημερώσει ακόμα από την εταιρεία.

ε ρε πλάκες :’’’)

πόσο βλακεία θεέ μου…

Πουλάω το εισητήριο την Αθήνας όποιος ενδιαφέρεται μήνυμα!!

ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΕΥΗ ACCEPT 1H ΦΟΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 30 ΕΥΡΟ ΣΑΒΒΑΤΟ PLANET OF ZEUS 9 EURO KAI KYRIAKH ONSLAUGHT 12 EYRO+KATI ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑ +ΚΑΤΙ ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΙ ΜΕ ΜΠΛΕ

ΠΟΙΟΙ ΤΗΕRΙΟΝ ΜΕ 30 ΕΥΡΟ!!!

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ DIDIMUSIC!!

Επιβεβαίωσα ότι θα γίνεται επιστροφή χρημάτων έξω από το Gaia

To ποιοι Τherion δεν το σχολιαζω καν… φιλε μην απαξιωνεις ετσι συγκροτηματα με ιστορια.