Αγόρασα 2 εισητηρια 2 βδομάδες πριν!
Πόσο κορόιδο μπορεί να είμαι???
Πόσταρα το σχόλιο του bastard στο fb του event της συναυλία και μου το διέγραψαν!!!
Για χαζούς τους έχεις???
Aυτοί μας έχουν για χαζούς
επειδή όλα τα περιμένεις από τέτοιους καραγκιόζηδες, αυτό με το 1+1 εισιτήριο ισχύει και για αυτά που έχουν προπωληθεί ή μόνο για όσα πουληθούν από δω και πέρα;
και δώστε κάνα λινκ για αυτήν την ανακοίνωση γιατί δεν βρίσκω τίποτα
[SIZE=“4”]Link[/SIZE]
Ε λογικα θα μπαινουν 2 ατομα με καθε εισητηριο! Αν παιχτει και εκει πέρα πουστια, δεν ξερω τι να πω; Κυνηγανε που κυνηγανε πελατες με το τουφέκι, αν δεν αφηνουν και 2 ατομα να μπαινουν με τα εισητηρια της προπωλησης ειναι αξιοι της μοιρας τους!
…γαμώτο σήμερα ήταν κλειστό το Τίκετ Χάουζ…τέλος πάντων αυτό με το 1 εισιτήριο-δυο άτομα είναι μόνο για Θεσσαλονίκη ή και για Αθήνα;:):!:
Θεσσαλονικη, Αθηνα θα γινει κανονικα
πουλαω το εισιτηριο μου therion unplugged για θεσ/νικη 20 ευρω.αν υπαρχει κανεις pm…
αν με το εισητηριο μπαινουν 2 ατομα, ισως το πάρω εγω! θα σε πω 2-3 μέρες πιο πριν!
οκ φιλος…
Θα γίνει SOLD OUT ? Θα μείνει κόσμος από έξω ??? :lol: Να τρέξουμε να προμηθευτούμε εισιτήρια… :lol:
Δηλαδή μόνο στην συναυλία της Θεσσαλονίκης (από ολόκληρο το tour) προέκυψαν ξαφνικά τεχνικά προβλήματα και θα παίξουν unplugged (+ το γεγονός ότι [B]δεν[/B] θα παίξουν τα support Elyose & Antalgia), ενώ την επόμενη στην Αθήνα (και υποθέτω και την προηγούμενη μέρα στο Βουκουρέστι) θα πραγματοποιηθεί κανονικά η συναυλία μαζί με τα support ???
Καλύτερα να ακυρώθεί το live, να υπάρξει επιστροφή χρημάτων, και εφόσον ο Christofer επιθυμεί να κάνει ενα “ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο”, προτείνω να παίξουν unplugged (και φυσικά δωρεαν) [B][U]περιφερόμενοι στα λαδάδικα…[/U][/B] 8)
Όπως έκαναν οι JAMES για παράδειγμα…
http://www.youtube.com/watch?v=DePxyhUtkHI
Therion Unplugged in Turin (Italy) http://www.youtube.com/watch?v=GGkqNnISFUw
Therion playing acoustic version of “Lemuria” in Boogaloo club, Zagreb, Croatia http://www.youtube.com/watch?v=VMcBGDebRkI
πέρασαν τα χρόνια και οι therion την άκουσαν φίρμες…και από εκει που πριν 15 χρόνια έπαιζαν με χαρά στην υδρόγειο όπου είμασταν μόλις 50 - 100 άτομα (χωράει 1.000 ο χώρος)…φτάσαμε στο 2012 και τα καραγκιοζιλίκια που διαβάζω στην ανακοίνωση τους…
αν μιλούσαν ειλικρινά στην αναοικίνωση…μπορεί και να πήγαινα για πολλοστή φορά να τους δω… έστω και unpluged…
αφού μου μιλάνε όμως σαν μοσχάρι…μοσχαρίσια θα είναι η συμπεριφορά μου…
κρίμα μόνο για τα παιδιά που πήραν ήδη εισητήριο… ελάχιστη τσίπα να είχαν θα έδιναν την επιλογή της επιστροφής χρημάτων…
να πως ένα γκρουπ που αγαπάς 15 χρόνια…καταφέρνει σε μια μέρα να σε ξενερώσει τόσο μα τόσο πολύ
ΥΓ. είμαστε καλή αγορά για τους Therion σαν ελλάδα… γιαυτο και έχουν έρθει τόσες πολλες φορές σε θεσσαλονίκη και αθήνα… ακομα και μέσα να τους έβαζε το live…θα έπρεπε απο σεβασμό σε όσα έχουν πάρει να το κάνουν κανονικά…
πόσο ωραίο θα ήταν να μην πήγαινε κανένας σε θεσσαλονίκη και αθήνα…κανένας όμως…να δω τότε τι μήνυμα θα τους περνούσαμε και πώς θα μας συμπεριφέρονταν μελλοντικά
Απο οτι καταλαβα απο ενα ποστ στο fb μπορει καποιος να επιστρεψει το εισητηριο του τη μερα της συναυλιας στο Γαια
link?
Για επιστροφη εισητηριων μονο στην εισοδο του gaia live πριν την εναρξη της συναυλιας.
Το παραπανω εγραψαν στο fb. Δεν μπορω δυστυχως να παρω το link.
Κοιτούσα την ημερομηνία μήπως ήταν 1Απριλιά… και σκεφτόμουν να γράψω ότι σε σχέση με το 2010 έχασα τη Lilja & Snowy, που να ήξερα τι ερχόταν :-k
Ενταξει τωρα θα χασεις και μερικες κιλοβατωρες